за нас

Vanstron automation co., ltd, е глобален доставчик, който произвежда и изнася оборудване за сглобяване на печатни платки като машина за обработка на дъски, машина за маркиране на лазер, вградени вертикални печки за втвърдяване, uv-втвърдителни фурни за процеса на автоматизация на smt. От създаването на производствен завод в шенжен, китай, на 2015, нашето непрекъснато развитие на продукти в smt област става важен доставчик на някои avl (одобрен списък на доставчиците) компания и е призната за продуктите на компанията и отзивчивостта от клиенти по целия свят в автомобилостроенето, електричеството и електрониката, Отбранителната промишленост и медицинските области, ние ставаме водещ производител на smt периферни в китай с непрекъснат растеж на продажбите. Благодарение на страхотния инженерен екип, vanstron automation е достъпна не само за предоставяне на нашите клиенти на стабилни стандартни продукти и решения, но и предлагането на решения за автоматизация на персонализиране в областта на smt процесите. ние овладяваме съвременния език за индустриална комуникация от Ethernet комуникация с основното програмиране на plc, което позволява на нашата машина да се свърже с всяка машина в света като резултати, за да помогне на нашите крайни потребители да подобрят ефективността на производството, но няма нужда да харчат твърде скъпи разходи. Автоматизацията на ванстрон се основава на ценностите на доверието, фокуса и доверието. Ние сме достоверни, защото правим това, което казваме-и казваме това, което правим. Ние сме фокусирани, защото искаме да бъдем най-добрите в това, което сме добри в автоматизирането на производството на електроника. И ние сме надеждни, защото не сме просто доставчик-ние сме партньор. Ние сме дългосрочен партньор на световните пазарни и технологични лидери; в нашето продуктово портфолио можете да намерите добре утвърдени технологии, както и иновативни и пионерски технологии. Какво свързва всички наши продукти? Разчитаме на комбинация от висококачествени решения и компетентна подкрепа, които ви осигуряват дългосрочни и устойчиви предимства в процеса. Нашите основни продукти включват като машина за обработка на дъски, машина за вграждане на лазерни маркери, вградени вертикални печки за втвърдяване, uv печки за втвърдяване.

Виж повече

Продукти

Единичен разтоварвач за печатни платки

Единичният разтоварител на списанието е предназначен за разтоварване на пхб, пристигащата печатна платка се заема от прикрепения конвейер и след това се изтласква в списанието от специално проектиран тласкач. Списанието индексира до следващата позиция и е готово за следния цикъл на разтоварване. 1. устройството осигурява автоматична смяна на списанието за непрекъснато разтоварване на линията. Печатните платки се събират от конвейер за бутане нагоре (поръчан отделно) и се изтласкват в списанието. Пълните списания се разтоварват на ергономично ниско ниво. 2. използва се в smt линия край, получени и съхранява pcb в списание един по един. 3. разположен в последния етап на smt линия, това устройство подрежда пхб в празен стелаж за списания, използвайки моторизиран тласкач един по един.

Виж повече

новини

Как uv втвърдяване на фурни за най-модерната технология на пхб е революционно производство на пхб

Въведение: производството на печатни платки изисква висока степен на точност и контрол, като втвърдяването е решаващ процес в производствения цикъл. Благодарение на uv-втвърдителните фурни на vanstron за пхб, производителите вече могат да се възползват от най-модерната технология, за да рационализират производствените си процеси и да подобрят долната си линия.


Single magazine unloader за pcb company представя unloader

Single magazine unloader за pcb company ви казва, че star unloader обикновено се инсталира в долната част на бункера на пепел за колектор на прах. Еднократен разтоварител за печатни платки компания ви казва, че за да се гарантира, че връзката е стегната и въздушно непропусклива, определено ниво на прах винаги трябва да се съхранява (съхранява) на горната част на ротационния клапан за разреждане на прах.


Предпазни мерки за използване на еднократен разтоварвач за доставчиците на печатни платки

1. преди да използвате еднократния разтоварител за доставчиците на печатни платки, проверете количеството смазочно масло и вида на маслото в редуктора, заменете го с ново масло след един месец работа, и сменете маслото веднъж годишно след това. 2. свържете интерфейса на източника на въздух, проверете дали интерфейсът е блокиран от чужди обекти в същото време и гарантирайте, че интерфейсът е чист и гладък;


Vanstron smart pcb обработка машина с център магистър софтуер

Vanstron’s Smart Conveyor Systme can build Smart SMT Line. This is a solution that enables an enterprise-wide integrated management and automated production line.


Точност на купуват единично разтоварване на списания за пхб продукти

Купете единичен разтоварител за печатни платки ви казва, че star unloader има висока прецизност на обработката и има функцията на заключващ въздух. Купете единичен разтоварител за печатни платки ви казва, че може да се използва като прахово количествено подаване за смачкване и системи за класиране, като разтоварител за системи за разделяне и събиране на прах, или за пневматични транспортни системи за подаване на налягане и засмукване.


Две линии от машини за обработка на смарт дъски от vanstron, industrial 4.0 готов!

Две линии от машини за обработка на смарт дъски от vanstron, industrial 4.0 готов!


Характеристики на ниска цена единично разтоварване на списания за pcb китай

(1) ниска цена еднократен разтоварител за pcb китай ви казва, че разтоварвачът приема принципа на планетарно въртене, а входът и изходът са на една и съща ос. Ниска цена еднократен разтоварвач за pcb китай ви казва, че има уникалността на директно свързване с мотора, така че е компактен по структура, красив по външен вид, нов по форма, малък по размер и лек по тегло.


Китай single magazine unloader за pcb за продажби въведете използването на unloader

Китай единичен разтоварител за печатни платки за продажби ви казва, че разтоварвачът е устойчив на налягане тип, той приема затворен ротор. Китай единичен разтоварител за печатни платки за продажби той може да се използва широко в смукателен тип, системи за транспортиране на въздух тип налягане и оборудване за транспортиране на отрицателно налягане.


Виж повече