за нас

Vanstron automation co., ltd, е глобален доставчик, който произвежда и изнася оборудване за сглобяване на печатни платки като машина за обработка на дъски, машина за маркиране на лазер, вградени вертикални печки за втвърдяване, uv-втвърдителни фурни за процеса на автоматизация на smt. От създаването на производствен завод в шенжен, китай, на 2015, нашето непрекъснато развитие на продукти в smt област става важен доставчик на някои avl (одобрен списък на доставчиците) компания и е призната за продуктите на компанията и отзивчивостта от клиенти по целия свят в автомобилостроенето, електричеството и електрониката, Отбранителната промишленост и медицинските области, ние ставаме водещ производител на smt периферни в китай с непрекъснат растеж на продажбите. Благодарение на страхотния инженерен екип, vanstron automation е достъпна не само за предоставяне на нашите клиенти на стабилни стандартни продукти и решения, но и предлагането на решения за автоматизация на персонализиране в областта на smt процесите. ние овладяваме съвременния език за индустриална комуникация от Ethernet комуникация с основното програмиране на plc, което позволява на нашата машина да се свърже с всяка машина в света като резултати, за да помогне на нашите крайни потребители да подобрят ефективността на производството, но няма нужда да харчат твърде скъпи разходи. Автоматизацията на ванстрон се основава на ценностите на доверието, фокуса и доверието. Ние сме достоверни, защото правим това, което казваме-и казваме това, което правим. Ние сме фокусирани, защото искаме да бъдем най-добрите в това, което сме добри в автоматизирането на производството на електроника. И ние сме надеждни, защото не сме просто доставчик-ние сме партньор. Ние сме дългосрочен партньор на световните пазарни и технологични лидери; в нашето продуктово портфолио можете да намерите добре утвърдени технологии, както и иновативни и пионерски технологии. Какво свързва всички наши продукти? Разчитаме на комбинация от висококачествени решения и компетентна подкрепа, които ви осигуряват дългосрочни и устойчиви предимства в процеса. Нашите основни продукти включват като машина за обработка на дъски, машина за вграждане на лазерни маркери, вградени вертикални печки за втвърдяване, uv печки за втвърдяване.

Виж повече

Продукти

Единичен разтоварвач за печатни платки

Единичният разтоварител на списанието е предназначен за разтоварване на пхб, пристигащата печатна платка се заема от прикрепения конвейер и след това се изтласква в списанието от специално проектиран тласкач. Списанието индексира до следващата позиция и е готово за следния цикъл на разтоварване. 1. устройството осигурява автоматична смяна на списанието за непрекъснато разтоварване на линията. Печатните платки се събират от конвейер за бутане нагоре (поръчан отделно) и се изтласкват в списанието. Пълните списания се разтоварват на ергономично ниско ниво. 2. използва се в smt линия край, получени и съхранява pcb в списание един по един. 3. разположен в последния етап на smt линия, това устройство подрежда пхб в празен стелаж за списания, използвайки моторизиран тласкач един по един.

Виж повече

новини

Въвеждане на пхб совалка конвейер

Многофункционалният пхб совалка конвейер е нов тип транспортно оборудване за предварителна обработка електрофореза. Най-голямата характеристика на pcb shuttle конвейера е, че различните ъгли на потапяне, методите на завъртане и скоростите напред могат да бъдат оптимизирани според различни модели, за да отговарят на най-добрите методи за обработка. Местоположението и ориентацията на тялото на коритото значително съкращават оборудването поради свръхоценката му, така че да може да се използва за оборудване за електрофореза преди третиране вместо конвейери на махалото или друго транспортно оборудване.


Да сте готови за проследимост, като работите с вградената лазерна система за маркиране

Търсите ли партньор на inline лазерна система за маркировка?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! тук vanstron automation инвестира в продължение на 5 години, за да направи вградената лазерна маркировка машина идеална за пазара на smt, което е най-доброто за изискванията на проследимостта.


Прилагането на pcb совалка конвейери производители въвеждат конвейер

На първо място, това ще бъде обяснено от състава на системата на машината на пояса. Производителите на конвейери за пхб совалка ви казват, че конвейерът за колан е най-важното оборудване за транспортиране и товарене и разтоварване на насипни материали, което може да се използва широко в минното дело, металургията, строителните материали, химическата промишленост, електроенергия, преработка на храни и други индустриални области, в въглищни мини, метални мини, железни и стоманени предприятия, Пристанищата, циментовите заводи и други места могат да видят голям брой приложения на кожени машини. Производителите на конвейери за пхб совалка ви казват, че транспортните машини не само могат да завършат транспортирането на насипни материали, но и да предават насипните материали. Голяма разлика.


Класификация на пхб совалкови транспортьори

Следното въведение вече е направено: пхб совалките транспортьори са класифицирани според техните цели, включително общо предназначение мобилен, подземен подбор, отворена яма добив фиксирани, специална структура, разместваем конвейер, специфична за товарача функция за презареждане, голям конвейер за наклон и др.


Pcb совалка конвейер производители въвеждат тръбна винт конвейер

(1) принципът на работа на тръбния тип. Производителят на конвейери за пхб совалка ви казва, че винтовият конвейер използва въртящия се винт за преместване на транспортирания материал по фиксирания корпус, за да извърши транспортната работа. Производителите на конвейери за пхб совалка ви казват, че лагерите на главата и опашката са преместени отвън на черупката, висящият лагер приема плъзгащ се лагер с прахоустойчиво уплътнително устройство, лагерният храст обикновено е изработен от прахова металургия, циментовото пренасяне приема филц, носещ храст, Висящият вал и винтовият вал са плъзгаща се блокова връзка.


Класификация на пхб совалкови транспортьори

Сега се прави следното въведение: пхб совалките транспортьори са класифицирани според техните цели, включително общо предназначение мобилен, подземен пикап, фиксирана отворена яма добив, специална структура, подвижен конвейер, функция за презареждане, специфична за товарача, стръмен конвейер на наклона и др.


Интелигентни табла за обработка на машини и интелигентни конвейери система

Оборудването на vanstron, съставляващо линията smart smt, е свързано с pc за управление на линията (отделен компютър за централно управление на съоръженията на vanstron) чрез lan комуникация. Клиентът прехвърля информацията за печатни платки на всяко оборудване на vanstron чрез pc за управление на линията, така че операторът да може лесно да промени ширината. В допълнение, той привлича вниманието като smt решение от следващо поколение, което подобрява производителността и конкурентоспособността на клиентите, като дава възможност за наблюдение в реално време на състоянието на съоръжението.


Приложение на pcb совалка конвейери производители въвеждат конвейер

Първо, това ще бъде обяснено от състава на системата на машината на пояса. Производителите на конвейери за пхб совалка ви казват, че конвейерният колан е най-важният транспортиране и товарене и разтоварване на насипни материали, който може да се използва широко в минното дело, металургията, строителните материали, химическата промишленост, електрическа енергия и преработка на храни. И други индустриални полета, въглищни мини, метални мини, железни и стоманени предприятия, пристанища, циментови заводи и други места могат да видят голям брой кожени машинни приложения.


Виж повече