за нас

Vanstron automation co., ltd, е глобален доставчик, който произвежда и изнася оборудване за сглобяване на печатни платки като машина за обработка на дъски, машина за маркиране на лазер, вградени вертикални печки за втвърдяване, uv-втвърдителни фурни за процеса на автоматизация на smt. От създаването на производствен завод в шенжен, китай, на 2015, нашето непрекъснато развитие на продукти в smt област става важен доставчик на някои avl (одобрен списък на доставчиците) компания и е призната за продуктите на компанията и отзивчивостта от клиенти по целия свят в автомобилостроенето, електричеството и електрониката, Отбранителната промишленост и медицинските области, ние ставаме водещ производител на smt периферни в китай с непрекъснат растеж на продажбите. Благодарение на страхотния инженерен екип, vanstron automation е достъпна не само за предоставяне на нашите клиенти на стабилни стандартни продукти и решения, но и предлагането на решения за автоматизация на персонализиране в областта на smt процесите. ние овладяваме съвременния език за индустриална комуникация от Ethernet комуникация с основното програмиране на plc, което позволява на нашата машина да се свърже с всяка машина в света като резултати, за да помогне на нашите крайни потребители да подобрят ефективността на производството, но няма нужда да харчат твърде скъпи разходи. Автоматизацията на ванстрон се основава на ценностите на доверието, фокуса и доверието. Ние сме достоверни, защото правим това, което казваме-и казваме това, което правим. Ние сме фокусирани, защото искаме да бъдем най-добрите в това, което сме добри в автоматизирането на производството на електроника. И ние сме надеждни, защото не сме просто доставчик-ние сме партньор. Ние сме дългосрочен партньор на световните пазарни и технологични лидери; в нашето продуктово портфолио можете да намерите добре утвърдени технологии, както и иновативни и пионерски технологии. Какво свързва всички наши продукти? Разчитаме на комбинация от висококачествени решения и компетентна подкрепа, които ви осигуряват дългосрочни и устойчиви предимства в процеса. Нашите основни продукти включват като машина за обработка на дъски, машина за вграждане на лазерни маркери, вградени вертикални печки за втвърдяване, uv печки за втвърдяване.

Виж повече

Продукти

Единичен разтоварвач за печатни платки

Единичният разтоварител на списанието е предназначен за разтоварване на пхб, пристигащата печатна платка се заема от прикрепения конвейер и след това се изтласква в списанието от специално проектиран тласкач. Списанието индексира до следващата позиция и е готово за следния цикъл на разтоварване. 1. устройството осигурява автоматична смяна на списанието за непрекъснато разтоварване на линията. Печатните платки се събират от конвейер за бутане нагоре (поръчан отделно) и се изтласкват в списанието. Пълните списания се разтоварват на ергономично ниско ниво. 2. използва се в smt линия край, получени и съхранява pcb в списание един по един. 3. разположен в последния етап на smt линия, това устройство подрежда пхб в празен стелаж за списания, използвайки моторизиран тласкач един по един.

Виж повече

новини

Въвеждане на пхб совалка конвейер

Многофункционалният пхб совалка конвейер е нов тип транспортно оборудване за предварителна обработка електрофореза. Най-голямата характеристика на pcb shuttle конвейера е, че различните ъгли на потапяне, методите на завъртане и скоростите напред могат да бъдат оптимизирани според различни модели, за да отговарят на най-добрите методи за обработка. Местоположението и ориентацията на тялото на коритото значително съкращават оборудването поради свръхоценката му, така че да може да се използва за оборудване за електрофореза преди третиране вместо конвейери на махалото или друго транспортно оборудване.


Pcb совалка конвейери производители въвеждат два вида транспортьори

Производителите на конвейери за пхб совалка ви казват, че често използваните лентови транспортьори могат да бъдат разделени на обикновени конвейери за платно сърцевина, транспортьори с висока якост на стоманеното въже, пълните взривозащитни транспортьори за разтоварване на колан, конвейери за арматурни колани, двускоростни конвейери с двойна скорост транспортьори за транспортни колани, обратими транспортьори за подвижни колани, транспортьор за студено устойчив колан и др.


Голи дъски destacker за pcb производители китай

Технически характеристики. 1. голи дъски destacker за производители на печатни платки китай destacker може да замени ръчни консерви и традиционни празни кутии дестакери, които могат да спестят много труд и да увеличат производствения капацитет. 2. голи дъски destacker за производители на печатни платки китай приема програмируема система за компютърно управление, която подобрява точността на механичните действия и е лесна за работа.


Китай loader & unloader комбинирана система за производители на печатни платки

China loader & unloader комбинирана система за производители на печатни платки ви казва, че pcb (печатна платка) е печатна платка, наричана печатна платка, и е един от важните компоненти на електронната индустрия. China loader & unloader комбинирана система за производители на печатни платки ви казва, че за почти всеки вид електронно оборудване, стига да има електронни компоненти като интегрални схеми, за да се направи електрическата връзка между различни компоненти, се използват печатни платки.


Режим на приложение на голи дъски destacker за pcb

Голи дъски destacker за пхб ви казва, че първо, тя обяснява от състава на системата на колан конвейер, и колан конвейер е най-важната насипни материали транспортиране и товарене и разтоварване оборудване. Голи дъски destacker за pcb ви казва, че може да се използва широко в минното дело, металургията, строителните материали, химическата промишленост, електрическата енергия, преработката на храни и други индустриални области.


Полупроводникова товарачка и машина за разтоварване от vanstron.

Полупроводникова товарачка и машина за разтоварване от vanstron.


Класификация на пхб совалкови транспортьори

Следното въведение вече е направено: пхб совалките транспортьори са класифицирани според техните цели, включително общо предназначение мобилен, подземен подбор, отворена яма добив фиксирани, специална структура, разместваем конвейер, специфична за товарача функция за презареждане, голям конвейер за наклон и др.


Китай single magazine unloader за pcb за продажби въведете използването на unloader

Китай единичен разтоварител за печатни платки за продажби ви казва, че разтоварвачът е устойчив на налягане тип, той приема затворен ротор. Китай единичен разтоварител за печатни платки за продажби той може да се използва широко в смукателен тип, системи за транспортиране на въздух тип налягане и оборудване за транспортиране на отрицателно налягане.


Виж повече