O NAMA

Vanstron Automation Co., Ltd, je globalni pružač koji proizvodi i izvoz opremenu pcb za skupštinu poput odbora za rješavanje mašina, inline laser marker mašinu, inline vertikalne šupne, UV-a čuve za automatski proces SMT-a. Od uspostavljanja proizvodnje biljke u Shenzhen, CHINA, 2015, naš kontinuna razvoja proizvoda u SMT-u polju postaje važni pruživač nekih AVL (obredana listi prodavača) Kompanija i prepoznata za proizvode kompanije i odgovornost od mušterija širom svijeta u automotivu, Elektronike, Odbrane industrije i medicinske polje, postamo vodeći proizvođač SMT perifera u Kini sa stalnom rastom prodaje. Zahvaljuđu velikim inžinjerskom timu, Vanstron Automation nije dostupan samo da pruži naš mušterija stabilnih standardnih proizvoda i rješenja, ali također nudeći rješenje automatacije u polju za proces SMT. Možimo napredni modernu industrijskog komunikacije jezik od odg Ethernet komunikacija na osnovnu PLC programiranju, koji omogućava naš mašinu je dostupno da se povezuje sa bilo kakve mašine na svijetu kao rezultati da pomogne naš krajni korisnicima da poboljšaju učinak proizvodnju. je, ali ne potrebno provediti previše skup troškove. Vanstron Automaticija je bazirana na vrijednosti kredibilnosti, fokus i povjerenja. Bilo vjerni zato što radimo ono što kažemo - i kažemo ono što radimo. Fokusnutiramo je jer želimo biti najbolji u ono što smo dobri na - Automatika proizvodnju elektronske. I smo povjereni zato što nemo samo pružavač - smo partner. Simo dugoročni partner svijetskog tržišta i tehnologičkih lidera; u našem portfoliji proizvoda možete pronaći dobro uspostavljene tehnologije, kao i inovativne i pionirajuće tehnologije. To povezuje sve naše proizvode? Znimo se na kombinaciju rješenja visokokvalijskih i kompetentnog podršku koji vam pružaju dugoročnim i održavnim prednostima procesa. Naši jezplavi proizvodi uključuju poput odbora za vodne mašine, inline laser markera, inline vertikalne šupne, uvale UV.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Bilo da se za prabnost radijući sa sistemom označenja lasera inline.

Tražite li partner inline laser sistema označenja? gdje je Vanstron uskovala 5 godina kako bi napravila inline lasernu oznaku sastavnu za tržištu SMT, što je najbolje za zahtjeve prabnosti.


VANSTRON radi sa dvije linijem Njemačke selektivnog konformalne obacije u Italijim

Dva linija Njemačke REHM-a konformalnog procesa instaliranja linije našeg Velika partnera DPI S. R. L, u Italiji, zahvalju svom veliku posao, također je radio sa automatisma Vanstron NO. 1 Kine Qualitiese odbora za ujedinjenih mašine, časopisa za Coating Loader, časopisa Unloader, UV inspection konveyor, Pozljanje konveyor.


pogledajte više proizvoda