OM OS

Vanstron Automation Co. Ltd, er en global leverandør, der fremstiller og eksporterer pcb montering udstyr såsom tavler håndtering maskine, Inline laser marker maskine, inline lodrette hærdeovne, UV hærge ovne til SMT automatiseringsprocessen. Siden oprettelsen af et produktionsanlæg i Shenzhen, CHINA, 2015 bliver vores kontinuerlige produktudvikling i SMT-området den vigtige leverandør af nogle AVL (godkendt leverandørliste) virksomhed og er anerkendt for virksomhedens produkter og lydhørhed fra kunder rundt om i verden i automobilsektoren, elektricitet & elektronik Forsvarsindustri og medicinske områder, vi bliver den førende producent af SMT perifere i Kina med kontinuerlig salg vækst. Takket være det store ingeniørhold, Vantron Automation er ikke kun tilgængelig for at give vores kunder de stabile standard produkter og løsninger, men også tilbyder tilpasningsautomatiseringsløsninger i SMT-processområdet. Vi mestrer det avancerede moderne industrielle kommunikationssprog fra vores side. Ethernet-kommunikationen til den grundlæggende PLC-programmer som tillader vores maskine er til rådighed for at forbinde med enhver maskine i verden som resultater til at hjælpe vores slutbrugere med at forbedre produktionseffektiviteten Men ingen grund til at bruge for dyre omkostninger. Vanstron Automation er baseret på værdierne som troværdighed, fokus og tillid. Vi er troværdige, fordi vi gør, hvad vi siger, og vi siger, hvad vi gør. Vi er fokuserede, fordi vi ønsker at være de bedste til det, vi er gode til - Automatisering elektronikproduktion. Og vi er troværdige, fordi vi ikke bare er en leverandør - vi er en partner. Vi er en langsigtet partner af verdensmarkeds- og teknologiledere. I vores produktportefølje kan du finde veletablerede teknologier samt innovative og banebrydende teknologier. Hvad forbinder alle vores produkter? Vi regner med en kombination af løsninger af høj kvalitet og kompetent support, der giver dig langsigtede og bæredygtige procesfordele. Vores kerneprodukter omfatter såsom boards håndtering maskine, inline laser marker maskine, inline lodrette hærge ovne, UV hærge ovne.

Se mere

NYHEDER

Indledning af PCB Shuttle Transportbån

Den multifunktionelle PCB Shuttle Transportbør er en ny type transportudstyr til forbehandling elektroforese. Den største funktion af PCB Shuttle transportbånd er, at forskellige nedsænkning vinkler, drejningsmetoder, og fremadrette hastigheder kan optimeres efter forskellige modeller for at opfylde de bedste behandlingsmetoder. Placering og orientering af kroppen kraftigt forkorte udstyret på grund af dets overvurdering, så det kan anvendes til elektroforeseudstyr til forbehandling i stedet for pendultransportører eller andet transportudstyr.

2022-10-13 Se mere

At være klar til sporbarhed ved at arbejde med inline lasermarkeringssystemet

Leder du efter partneren til inline lasermarkeringssystem? Her har Vanstron automatisering investeret i 5 år for at gøre inline lasermarkeringsmaskinen perfekt til SMT-markedet, som er bedst for kravene til sporbarhed.

2022-02-19 Se mere

Anvendelsen af PCB Shuttle Transportbørproducenter introducerer transportbår

Først og fremmest vil det blive forklaret ud fra sammensætningen af bæltemaskinesystemet. PCB Shuttle transportbør producenter fortæller dig, at bånd transportører er den vigtigste bulk materiale transport og læsning og lossning lig med samme stå i som kan anvendes i vid udstrækning inden for minedrift, metallurgi, byggematerialer, kemisk industri, elektricitet, fødevareforarbejdning og andre industriområder i kulminer, metalminer, jern- og stålvirksomheder Havne, cementfabrikker og andre steder kan se et stort antal anvendelser af lædermaskiner. PCB Shuttle transportbør producenter fortæller dig, at transportmaskiner ikke kun kan fuldføre transport af bulk materialer, men også overføre bulkmaterialerne. Stor forskel.

2022-10-17 Se mere

Klassificering af PCB Shuttle Transportbører

Følgende indledning foretages nu: PCB Shuttle Transportbører klassificeres efter deres formål, herunder generelle mobile underjordisk udvælgelse, åbent minedrift fast, specialkonstruktion, fortrængbar transportbånd, læsserspecifik genlæsningsfunktion stor hældning transportør osv.

2022-10-25 Se mere

PCB Shuttle transportør producenter indføre rørformede skrue transportørrør

(1) Arbejdsprincippet for rørformen. PCB Shuttle transportør producent fortæller dig, at skruen transportør bruger den roterende skrue til at flytte det transporterede materiale al. i det faste hus til at udføre transportarbejdet. PCB Shuttle Transportbør producenter fortæller dig, at dens hoved- og halelejer er flyttet til ydersiden af shell, det hængende leje vedtager skydehold med en støvsikker forseglingsanordning. lejebusken er generelt fremstillet af pulvermetallurgi, cement transporterende adopterer filtbusk Den hængende aksel og skrueakslen er glidende blokforbindelse.

2022-11-01 Se mere

Klassificering af PCB Shuttle Transportbånd

Følgende introduktion foretages: PCB Shuttle Transportbånd er klassificeret efter deres formål, herunder generelle mobile, underjordisk pick, faste åbne minedrift, specialstruktur, bevægelig transportbånd, reloading funktion specifik for læsseren, stejl stigning transportbånd osv.

2022-11-21 Se mere

Smart Boards Håndtering Machine & Smart Conveyors systemet

Vanstron-udstyret, der udgør den smarte SMT-linje, er tilsluttet linje control PC(En separat computer til centralstyring af Vanstron anlæg) gennem LAN-kommunikation. Kunden overfører PCB-oplysningerne til hvert Vanstron-udstyr via line control PC, så operatøren nemt kan ændre bredden. Desuden er der tale om følgende: det tiltrækker opmærksomhed som en næste generation SMT løsning, der forbedrer kundernes produktivitet og konkurrenceevne ved at en en realtidsovervågning af anlægsstatus.

2022-11-08 Se mere

Anvendelse af PCB Shuttle Conveyor Producenter Introducere Transportyore

For det første vil det blive forklaret ud fra sammensætningen af bæltemaskinesystemet. PCB Shuttle Conveyor producenter fortæller dig, at transportbånd er det vigtigste bulk materiale transport og læsning og losning, som i vid udstrækning kan anvendes i minedrift, metallurgi, byggematerialer, den kemiske industri, elektricitet og fødevareforarbejdning. Og andre industriområder, kulminer, metalminer, jern- og stålvirksomheder, havne, cementværker og andre steder kan se et stort antal læder maskine applikationer.

2022-11-14 Se mere

Se mere