OM OS

Vanstron Automation Co. Ltd, er en global leverandør, der fremstiller og eksporterer pcb montering udstyr såsom tavler håndtering maskine, Inline laser marker maskine, inline lodrette hærdeovne, UV hærge ovne til SMT automatiseringsprocessen. Siden oprettelsen af et produktionsanlæg i Shenzhen, CHINA, 2015 bliver vores kontinuerlige produktudvikling i SMT-området den vigtige leverandør af nogle AVL (godkendt leverandørliste) virksomhed og er anerkendt for virksomhedens produkter og lydhørhed fra kunder rundt om i verden i automobilsektoren, elektricitet & elektronik Forsvarsindustri og medicinske områder, vi bliver den førende producent af SMT perifere i Kina med kontinuerlig salg vækst. Takket være det store ingeniørhold, Vantron Automation er ikke kun tilgængelig for at give vores kunder de stabile standard produkter og løsninger, men også tilbyder tilpasningsautomatiseringsløsninger i SMT-processområdet. Vi mestrer det avancerede moderne industrielle kommunikationssprog fra vores side. Ethernet-kommunikationen til den grundlæggende PLC-programmer som tillader vores maskine er til rådighed for at forbinde med enhver maskine i verden som resultater til at hjælpe vores slutbrugere med at forbedre produktionseffektiviteten Men ingen grund til at bruge for dyre omkostninger. Vanstron Automation er baseret på værdierne som troværdighed, fokus og tillid. Vi er troværdige, fordi vi gør, hvad vi siger, og vi siger, hvad vi gør. Vi er fokuserede, fordi vi ønsker at være de bedste til det, vi er gode til - Automatisering elektronikproduktion. Og vi er troværdige, fordi vi ikke bare er en leverandør - vi er en partner. Vi er en langsigtet partner af verdensmarkeds- og teknologiledere. I vores produktportefølje kan du finde veletablerede teknologier samt innovative og banebrydende teknologier. Hvad forbinder alle vores produkter? Vi regner med en kombination af løsninger af høj kvalitet og kompetent support, der giver dig langsigtede og bæredygtige procesfordele. Vores kerneprodukter omfatter såsom boards håndtering maskine, inline laser marker maskine, inline lodrette hærge ovne, UV hærge ovne.

Se mere

NYHEDER

Hvordan UV hærge ovne til PCB's Cutting-Edge Teknologi er revolutionerende PCB produktion

Indledning: PCB-fremstilling kræver en høj grad af præcision og kontrol, hvor hærdning er en afgørende proces i produktionscyklussen. Takket være Vanstrons UV hærdeovne til PCB, producenterne kan nu drage fordel af banebrydende teknologi til at strømline deres produktionsprocesser og forbedre deres bundlinje.

2023-05-10 Se mere

Single Magazine Unloader til PCB virksomhed introducerer aflæseren

Single Magazine Unloader til PCB virksomhed fortæller dig, at stjerne losser generelt er installeret i den nederste del af støv samler ash ho. Sådan. Single Magazine Unloader til PCB virksomhed fortæller dig, at for at sikre, at forbindelsen er stram og lufttæt, Der skal altid opbevares et vist støvniveau (opbevares) på den øverste del af den roterende støvafladningsventil.

2023-04-19 Se mere

Forholdsregler for brug af Single Magazine Unloader til PCB-leverandører

1. Før du bruger Single Magazine Unloader til PCB-leverandører, kontrollere mængden af smøreolie og typen af olie i reduceringsanordningen, udskifte den med ny olie efter en måneds drift og ændre olien en gang om året derefter. 2. Tilslut luftkilde grænsefladen, kontrollere, om grænsefladen er blokeret af udenlandske objekter på samme tid, og sikre, at grænsefladen er ren og jævn

2023-04-12 Se mere

Vanstron Smart PCB håndteringsmaskine med Center master software.

Vanstrons Smart Conveyor Systme kan bygge Smart SMT Line. Dette er en løsning, der muliggør en integreret virksomhedsledelse og automatiseret produktionslinje.

2023-04-06 Se mere

Nøjagtighed af Køb Single Magazine Unloader til PCB-produkter

Køb Single Magazine Unloader til PCB-produkter fortæller dig, at stjerneaflæseren har høj bearbejdning præcision og har funktionen som låse luft. Køb Single Magazine Unloader til PCB produkter fortæller dig, at det kan bruges som en pulver kvantitativ feeder til knusning og klassificering systemer, som losser til adskillelses- og støvindsamlingssystemer eller til trykfølgnings- og sugefødelsessystemer.

2023-04-03 Se mere

To linjer af smart boards håndtering Maskiner fra Vanstron, industri 4.0 Klar!

To linjer af smart boards håndtering Maskiner fra Vanstron, industri 4.0 Klar!

2023-04-03 Se mere

Funktioner af lav pris Single Magazine Unloader til PCB Kina

(1) Lav pris Single Magazine Unloader for PCB Kina fortæller dig, at losser vedtager princippet om planetarisk rotation, og input og output er på samme akse. Lav pris Single Magazine Unloader til PCB Kina fortæller dig, at det har den unikke karakter af at være direkte tilsluttet motoren, Så det er kompakt i struktur, smuk i udseende, ny form, lille i størrelse, og let i vægt.

2023-03-27 Se mere

China Single Magazine Unloader til PCB på salg indføre anvendelser af unloader

China Single Magazine Unloader til PCB på salg fortæller dig, at losser er tryk resistent type, det vedtager en lukket rotor. China Single Magazine Unloader til PCB på salg Det kan udbredes i suge type, tryk type lufttransportsystemer, og negativt tryktransportudstyr.

2023-03-20 Se mere

Se mere