OM OS

Vanstron Automation Co. Ltd, er en global leverandør, der fremstiller og eksporterer pcb montering udstyr såsom tavler håndtering maskine, Inline laser marker maskine, inline lodrette hærdeovne, UV hærge ovne til SMT automatiseringsprocessen. Siden oprettelsen af et produktionsanlæg i Shenzhen, CHINA, 2015 bliver vores kontinuerlige produktudvikling i SMT-området den vigtige leverandør af nogle AVL (godkendt leverandørliste) virksomhed og er anerkendt for virksomhedens produkter og lydhørhed fra kunder rundt om i verden i automobilsektoren, elektricitet & elektronik Forsvarsindustri og medicinske områder, vi bliver den førende producent af SMT perifere i Kina med kontinuerlig salg vækst. Takket være det store ingeniørhold, Vantron Automation er ikke kun tilgængelig for at give vores kunder de stabile standard produkter og løsninger, men også tilbyder tilpasningsautomatiseringsløsninger i SMT-processområdet. Vi mestrer det avancerede moderne industrielle kommunikationssprog fra vores side. Ethernet-kommunikationen til den grundlæggende PLC-programmer som tillader vores maskine er til rådighed for at forbinde med enhver maskine i verden som resultater til at hjælpe vores slutbrugere med at forbedre produktionseffektiviteten Men ingen grund til at bruge for dyre omkostninger. Vanstron Automation er baseret på værdierne som troværdighed, fokus og tillid. Vi er troværdige, fordi vi gør, hvad vi siger, og vi siger, hvad vi gør. Vi er fokuserede, fordi vi ønsker at være de bedste til det, vi er gode til - Automatisering elektronikproduktion. Og vi er troværdige, fordi vi ikke bare er en leverandør - vi er en partner. Vi er en langsigtet partner af verdensmarkeds- og teknologiledere. I vores produktportefølje kan du finde veletablerede teknologier samt innovative og banebrydende teknologier. Hvad forbinder alle vores produkter? Vi regner med en kombination af løsninger af høj kvalitet og kompetent support, der giver dig langsigtede og bæredygtige procesfordele. Vores kerneprodukter omfatter såsom boards håndtering maskine, inline laser marker maskine, inline lodrette hærge ovne, UV hærge ovne.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Indledning af PCB Shuttle Transportbån

Den multifunktionelle PCB Shuttle Transportbør er en ny type transportudstyr til forbehandling elektroforese. Den største funktion af PCB Shuttle transportbånd er, at forskellige nedsænkning vinkler, drejningsmetoder, og fremadrette hastigheder kan optimeres efter forskellige modeller for at opfylde de bedste behandlingsmetoder. Placering og orientering af kroppen kraftigt forkorte udstyret på grund af dets overvurdering, så det kan anvendes til elektroforeseudstyr til forbehandling i stedet for pendultransportører eller andet transportudstyr.

2022-10-13 Se mere

PCB Shuttle Transportbørproducenter introducere to slags transportører

PCB Shuttle transportbør producenter fortæller dig, at de almindeligt anvendte bånd transportører kan opdeles i almindelig lærred kernebælte cons Veyors ståltovkerne med høj styrke båndtransportører, fuldt eksplosionssikre transportører flammehæmmende transportører, dobbelt hastighedsbåndtransportører reversibel mobil transportbånd, koldbestandig transportbånd mv.

2022-12-12 Se mere

Bare boards Destacker til PCB Producenter Kina

Tekniske kendetegn. 1. Bare tavler Destacker til PCB Producenter Kin Destacker kan erstatte manuelle dåser og traditionelle tomme dåser aftagere som kan spare en masse arbejdskraft og øge produktionskapaciteten. 2. Bare boards Destacker til PCB Producenter Kina vedtager en programmerbar computer control system, som forbedrer nøjagtigheden af mekaniske handlinger og er let at betjene.

2023-01-16 Se mere

Kina Loader & Unloader kombinationssystem til PCB producenter

China Loader & Unloader kombination system til PCB producenter fortæller dig, at PCB (trykt kredsløbskort) er en trykt kredsløbplade, der benævnes et trykt kredsløb, og er en af de vigtige komponenter i elektronikindustrien. China Loader & Unloader kombination system til PCB producenter fortæller dig, at for næsten alle former for elektronisk udstyr, så længe der er elektroniske komponenter som f.eks. integrerede kredsløb for at gøre den elektriske sammenkobling mellem forskellige komponenter der anvendes trykplader.

2023-03-06 Se mere

Anvendelse Mode af Bare boards Destacker til PCB

Bare tavler Destacker for PCB fortæller dig, at først, det forklarer ud fra sammensætningen af bånd transportørsystemet, og båndtransportøren er det vigtigste udstyr til transport og lastning og losning af bulk. Bare tavler Destacker til PCB fortæller dig, at det kan bruges meget i minedrift, metallurgi, byggematerialer, den kemiske industri, elektricitet, fødevareforarbejdning og andre industriområder.

2023-01-02 Se mere

Halvleder læsser og lossermaskine fra Vanstron.

Halvleder læsser og lossermaskine fra Vanstron.

2022-12-21 Se mere

Klassificering af PCB Shuttle Transportbører

Følgende indledning foretages nu: PCB Shuttle Transportbører klassificeres efter deres formål, herunder generelle mobile underjordisk udvælgelse, åbent minedrift fast, specialkonstruktion, fortrængbar transportbånd, læsserspecifik genlæsningsfunktion stor hældning transportør osv.

2022-10-25 Se mere

China Single Magazine Unloader til PCB på salg indføre anvendelser af unloader

China Single Magazine Unloader til PCB på salg fortæller dig, at losser er tryk resistent type, det vedtager en lukket rotor. China Single Magazine Unloader til PCB på salg Det kan udbredes i suge type, tryk type lufttransportsystemer, og negativt tryktransportudstyr.

2023-03-20 Se mere

Se mere