Πληροφορίες για τη

Vanstron Automation Co. Ltd, είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής που κατασκευάζει και εξάγει εξοπλισμό συναρμολόγησης pcb, όπως μηχανή διαχείρισης σανίδων, Inline μηχανή λέιζερ δείκτης, inline κατακόρυφοι φούρνοι, UV φούρνοι για τη διαδικασία αυτοματισμού SMT. Από την ίδρυση μονάδας παραγωγής στο Shenzhen, CHINA, την 2015, η συνεχής ανάπτυξη προϊόντων στο πεδίο SMT γίνεται ο σημαντικός προμηθευτής κάποιων AVL (εγκεκριμένη λίστα προμηθευτών) εταιρεία και αναγνωρίζεται για τα προϊόντα της εταιρείας και ανταπόκριση από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο στην αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτρική ενέργεια και ηλεκτρονική, Άμυνα βιομηχανία και ιατρικά πεδία, γίνεται ο κορυφαίος κατασκευαστής των περιφερειακών SMT στην Κίνα με συνεχή αύξηση των πωλήσεων. Χάρη στην μεγάλη μηχανική ομάδα, η αυτοματοποίηση Vantron δεν είναι διαθέσιμη μόνο για να παρέχει στον πελάτη μας σταθερά προϊόντα και λύσεις, αλλά επίσης προσφέρουν τις λύσεις αυτοματοποίησης στο πεδίο διαδικασίας SMT. Αρχίζουμε την προηγμένη γλώσσα της μοντέρνας βιομηχανικής επικοινωνίας από την προηγμένη γλώσσα της βιομηχανικής επικοινωνίας. Την επικοινωνία Ethernet στον βασικό προγραμματισμό PLC, που επιτρέπει τη μηχανή μας είναι διαθέσιμη για να συνδεθεί με οποιοδήποτε μηχανή στον κόσμο ως αποτελέσματα για να βοηθήσει τους τελικούς χρήστες μας να βελτιώσουν την αποδοτικότητα της παραγωγής. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολύ ακριβό κόστος. Η Vanstron Automation βασίζεται στις αξίες της αξιοπιστίας, της εστίασης και της εμπιστοσύνης. Είμαστε αξιόπιστοι γιατί κάνουμε αυτό που λέμε - και λέμε τι κάνουμε. Είμαστε επικεντρωμένοι γιατί θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που είμαστε καλοί στο - αυτοματοποίηση της παραγωγής ηλεκτρονικών. Και είμαστε αξιόπιστοι γιατί δεν είμαστε απλώς ένας προμηθευτής - είμαστε ένας συνεργάτης. Είμαστε ένας μακροπρόθεσμος εταίρος των ηγετών της παγκόσμιας αγοράς και της τεχνολογίας. στο χαρτοφυλάκιό μας μπορείτε να βρείτε καλά καθιερωμένες τεχνολογίες καθώς και καινοτόμες και πρωτοπορικές τεχνολογίες. Τι συνδέει όλα τα προϊόντα μας; Βασιζόμαστε σε ένα συνδυασμό υψηλής ποιότητας λύσεων και ικανής υποστήριξης που σας παρέχουν μακροπρόθεσμα και βιώσιμα πλεονεκτήματα της διεργασίας. Τα βασικά προϊόντα μας περιλαμβάνουν, όπως μηχανή χειρισμού σανίδων, μηχανή λέιζερ μηχανή, inline κατακόρυφους φούρνους θεραπείας, φούρνους UV.

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Εισαγωγή μεταφοράς μεταφοράς PCB

Ο πολυλειτουργικός μεταφορέας PCB είναι ένας νέος τύπος μεταφοράς εξοπλισμού για την ηλεκτροφόρηση προχείρισης. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του PCB μεταφοράς είναι ότι διαφορετικές γωνίες εμβάπτισης, μεθόδους στροφής, και οι ταχύτητες μπορούν να βελτιστοποιηθούν σύμφωνα με διαφορετικά μοντέλα για να ανταποκριθούν στις καλύτερες μεθόδους επεξεργασίας. Η θέση και ο προσανατολισμός του σώματος συντομεύει σημαντικά τον εξοπλισμό λόγω της υπερεκτίμησής του, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξοπλισμό ηλεκτροφόρησης προεπεξεργασίας αντί για μετακινητές εκκρεμούς ή άλλο εξοπλισμό μεταφοράς.


Να είστε έτοιμοι για ιχνηλασιμότητα με την εργασία με το σύστημα σήμανσης λέιζερ inline σήμανσης

Ψάχνετε για τον συνεργάτη του συστήματος σήμανσης λέιζερ; Εκεί η αυτοματοποίηση του Vanstron επενδύεται για 5 χρόνια για να καταστήσει το inline laser μηχανή ιδανικό για την αγορά SMT, το οποίο είναι καλύτερο για τις απαιτήσεις της ιχνηλασιμότητας.


Η εφαρμογή των κατασκευαστών μεταφορικών μεταφορών PCB εισαγάγουν μεταφορέα μεταφοράς μεταφοράς

Πρώτα από όλα, θα εξηγηθεί από τη σύνθεση του συστήματος μηχανής ζώνης. PCB μεταφορικοί κατασκευαστές μεταφορών σας λένε ότι ζώνη μεταφοράς είναι το πιο σημαντικό υλικό χύμα μεταφοράς και φόρτωσης και εκφόρτωσης ίση Άρθρο 1 που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στην εξόρυξη, τη μεταλλουργία, τα οικοδομικά υλικά, τη χημική βιομηχανία, την ηλεκτρική ενέργεια, μεταποίηση τροφίμων και άλλους βιομηχανικούς τομείς, σε ορυχεία άνθρακα, μεταλλωρυχεία, επιχειρήσεις σιδήρου και χάλυβα, Λιμάνια, εργοστάσια τσιμέντου και άλλα μέρη μπορούν να δουν ένα μεγάλο αριθμό εφαρμογών δερμάτινων μηχανών. PCB μεταφορείς κατασκευαστές μεταφοράς σας λένε ότι το μηχάνημα μεταφοράς δεν μπορεί μόνο να ολοκληρώσει τη μεταφορά υλικών χύδην, αλλά επίσης μεταφέρουν τα χύμα υλικά. Μεγάλη διαφορά.


Ταξινόμηση μεταφορικών μεταφορών με PCB

Τώρα πραγματοποιείται η ακόλουθη εισαγωγή: οι μεταφορείς PCB μεταφοράς ταξινομούνται σύμφωνα με τους σκοπούς τους, συμπεριλαμβανομένου του κινητού γενικού σκοπού, υπόγεια επιλογή, σταθερή εξόρυξη ανοιχτής χαρτοκιβωτίας, ειδική δομή, μεταφορέας, ειδική για φορτωτή λειτουργία επαναφόρτωσης, Μεγάλη μεταφορά κλίσης, κ.λπ.


PCB μεταφορείς κατασκευαστές μεταφοράς εισαγάγουν σωληνωτική κοχλία μεταφοράς μεταφοράς

(1) Η αρχή λειτουργίας του σωληνοειδούς τύπου. Ο κατασκευαστής μεταφοράς PCB Σας λέει ότι η βίδα μεταφορέας χρησιμοποιεί την περιστρεφόμενη βίδα για να μετακινήσει το μεταφορικό υλικό al. στο σταθερό περίβλημα για την εκτέλεση των μεταφορικών εργασιών. Οι κατασκευαστές μεταφοράς του PCB σας λένε ότι τα ρουλεμάν της κεφαλής και της ουράς μετακινούνται στο εξωτερικό του κέλυφος, η κρεμαστική έδρα υιοθετεί ολισθητική έδρα με διάταξη σφράγισης από σκόνη, ο θάμνος ρουλεμάν είναι γενικά κατασκευασμένος από μεταλλουργία σκόνης, το τσιμέντο μεταφέρει υιοθετεί αισθητή θάμνος ρουλεμάν, Ο κρεμασμένος άξονας και ο άξονας κοχλίας είναι συρόμενη σύνδεση.


Ταξινόμηση μεταφορικών μεταφορών

Τώρα γίνεται η ακόλουθη εισαγωγή: PCB μεταφορές μεταφοράς ταξινομούνται σύμφωνα με τους σκοπούς τους, συμπεριλαμβανομένου του κινητού γενικού σκοπού, υπόγεια επιλογή, σταθερή εξόρυξη ανοιχτής ορυκτών, ειδική δομή, κινητός μεταφορέας, λειτουργία επαναφόρτωσης ειδική για τον φορτωτή, απότομος μεταφορέας κλίσης κ.λπ.


Smart Boards Χειρισμός Μηχανή & Smart μεταφορές

Ο εξοπλισμός Vanstron που αποτελεί την έξυπνη γραμμή SMT συνδέεται με τον έλεγχο γραμμής PC(Ένας ξεχωριστός υπολογιστής για τον κεντρικό έλεγχο του Vanstron εγκαταστάσεις) μέσω της επικοινωνίας LAN. Ο πελάτης μεταφέρει τις πληροφορίες PCB σε κάθε εξοπλισμό Vanstron μέσω του PC ελέγχου γραμμής, έτσι ώστε ο χειριστής να μπορεί να αλλάξει το πλάτος εύκολα. Επιπλέον, προσελκύει την προσοχή ως μια επόμενης γενιάς λύση SMT που βελτιώνει την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα των πελατών με το ν αξιολόγηση της παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο της κατάστασης εγκατάστασης.


Εφαρμογή του PCB μεταφορέα κατασκευαστές μεταφορών Εισαγωγή μεταφορών

Πρώτον, θα εξηγηθεί από τη σύνθεση του συστήματος ζώνης. PCB μεταφορά μεταφορών κατασκευαστές σας λένε ότι η ιμάντα μεταφοράς είναι το πιο σημαντικό υλικό χύμα μεταφοράς και φόρτωσης και εκφόρτωσης, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στην εξόρυξη, τη μεταλλουργία, τα οικοδομικά υλικά, τη χημική βιομηχανία, την ηλεκτρική ενέργεια, και την επεξεργασία τροφίμων. Και άλλους βιομηχανικούς τομείς, ορυχεία άνθρακα, μεταλλωρυχεία, επιχειρήσεις σιδήρου και χάλυβα, λιμάνια, εργοστάσια τσιμέντου, και άλλα μέρη μπορούν να δουν ένα μεγάλο αριθμό εφαρμογών δερμάτινο μηχάνημα.


Δείτε περισσότερα