Πληροφορίες για τη

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Εισαγωγή μεταφοράς μεταφοράς PCB

Ο πολυλειτουργικός μεταφορέας PCB είναι ένας νέος τύπος μεταφοράς εξοπλισμού για την ηλεκτροφόρηση προχείρισης. Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του PCB μεταφοράς είναι ότι διαφορετικές γωνίες εμβάπτισης, μεθόδους στροφής, και οι ταχύτητες μπορούν να βελτιστοποιηθούν σύμφωνα με διαφορετικά μοντέλα για να ανταποκριθούν στις καλύτερες μεθόδους επεξεργασίας. Η θέση και ο προσανατολισμός του σώματος συντομεύει σημαντικά τον εξοπλισμό λόγω της υπερεκτίμησής του, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξοπλισμό ηλεκτροφόρησης προεπεξεργασίας αντί για μετακινητές εκκρεμούς ή άλλο εξοπλισμό μεταφοράς.


PCB μεταφορείς κατασκευαστές μεταφοράς μεταφοράς παρουσιάζουν δύο είδη μεταφορέων

PCB μεταφορικοί κατασκευαστές μεταφορών σας λένε ότι τα κοινά χρησιμοποιούμενα μεταφορικά ζώνη μπορούν να χωριστούν σε συνηθισμένη ζώνη πυρήνα καμβάς con ηλεκτρονικά, μεταφορικοί ιμάντες υψηλής αντοχής πυρήνα χάλυβα, πλήρης αδιάβροχο ιμάντα εκφόρτωσης, μεταφορικοί μεταφορές αναστρέψιμη κινητή μεταφορέας ζώνης, μεταφορέας ανθεκτικός σε ψυχρή ζώνη, κ.λπ.


Bare σανίδες Destacker για PCB Κατασκευαστές Κίνα

Τεχνικά χαρακτηριστικά. 1. Bare σανίδες Destacker για PCB κατασκευαστές πίνακας Το destacker μπορεί να αντικαταστήσει χειροκίνητα κονσέρβες και παραδοσιακά άδεια κονσέρβες απορροφητήρες, που μπορεί να εξοικονομήσει πολλή εργασία και να αυξήσει την παραγωγική ικανότητα. 2. Bare πίνακες Destacker για PCB Κατασκευαστές Κίνα υιοθετεί ένα προγραμματιζόμενο σύστημα ελέγχου υπολογιστών, που βελτιώνει την ακρίβεια των μηχανικών δράσεων και είναι εύκολο να λειτουργήσει.


Κίνα σύστημα συνδυασμού φορτωτής & εκφόρτωσης για τους κατασκευαστές PCB

Είναι έντυπη πλακέτα κυκλωμάτων, που αναφέρεται ως πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος, και είναι ένα από τα σημαντικά στοιχεία της βιομηχανίας ηλεκτρονικής. China Loader & Unloader σύστημα συνδυασμού για τους κατασκευαστές PCB σας λέει ότι για σχεδόν κάθε είδους ηλεκτρονικού εξοπλισμού, εφόσον υπάρχουν ηλεκτρονικά κατασκευαστικά στοιχεία, όπως τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, προκειμένου να γίνεται η ηλεκτρική διασύνδεση μεταξύ διαφόρων εξαρτημάτων, χρησιμοποιούνται τυπωμένες πίνακες.


Εφαρμογή Λειτουργικών σανίδων Destacker για PCB

Γυμνά πίνακες Destacker για PCB σας λέει ότι πρώτα, εξηγεί από τη σύνθεση του συστήματος μεταφοράς ζώνης, και ο μεταφορέας ζώνης είναι το σημαντικότερο υλικό για μεταφορά και φόρτωση και εκφόρτωση. Γυμνά πίνακες Destacker για PCB σας λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην εξόρυξη, μεταλλουργία, οικοδομικά υλικά, τη χημική βιομηχανία, την ηλεκτρική ενέργεια, την επεξεργασία τροφίμων, και άλλα βιομηχανικά πεδία.


Ημιαγωγός φορτωτής και εκφόρτωσης μηχανή από το Βάστρον.

Ημιαγωγός φορτωτής και εκφόρτωσης μηχανή από το Βάστρον.


Ταξινόμηση μεταφορικών μεταφορών με PCB

Τώρα πραγματοποιείται η ακόλουθη εισαγωγή: οι μεταφορείς PCB μεταφοράς ταξινομούνται σύμφωνα με τους σκοπούς τους, συμπεριλαμβανομένου του κινητού γενικού σκοπού, υπόγεια επιλογή, σταθερή εξόρυξη ανοιχτής χαρτοκιβωτίας, ειδική δομή, μεταφορέας, ειδική για φορτωτή λειτουργία επαναφόρτωσης, Μεγάλη μεταφορά κλίσης, κ.λπ.


China Single Magazine Unloader για PCB στις πωλήσεις εισάγει τις χρήσεις του unloader.

China Single Magazine Unloader για PCB στις πωλήσεις σας λέει ότι ο εκφορτωτής είναι ανθεκτικός τύπος στην πίεση, υιοθετεί ένα κλειστό στροφέα. Κίνα Ενιαία περιοδική Unloader για PCB στις πωλήσεις Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε τύπο αναρρόφησης, τύπου πίεσης αέρα μεταφορά συστήματα, και αρνητικό εξοπλισμό μεταφοράς πίεσης.


Δείτε περισσότερα