Πληροφορίες για τη

Vanstron Automation Co. Ltd, είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής που κατασκευάζει και εξάγει εξοπλισμό συναρμολόγησης pcb, όπως μηχανή διαχείρισης σανίδων, Inline μηχανή λέιζερ δείκτης, inline κατακόρυφοι φούρνοι, UV φούρνοι για τη διαδικασία αυτοματισμού SMT. Από την ίδρυση μονάδας παραγωγής στο Shenzhen, CHINA, την 2015, η συνεχής ανάπτυξη προϊόντων στο πεδίο SMT γίνεται ο σημαντικός προμηθευτής κάποιων AVL (εγκεκριμένη λίστα προμηθευτών) εταιρεία και αναγνωρίζεται για τα προϊόντα της εταιρείας και ανταπόκριση από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο στην αυτοκινητοβιομηχανία, ηλεκτρική ενέργεια και ηλεκτρονική, Άμυνα βιομηχανία και ιατρικά πεδία, γίνεται ο κορυφαίος κατασκευαστής των περιφερειακών SMT στην Κίνα με συνεχή αύξηση των πωλήσεων. Χάρη στην μεγάλη μηχανική ομάδα, η αυτοματοποίηση Vantron δεν είναι διαθέσιμη μόνο για να παρέχει στον πελάτη μας σταθερά προϊόντα και λύσεις, αλλά επίσης προσφέρουν τις λύσεις αυτοματοποίησης στο πεδίο διαδικασίας SMT. Αρχίζουμε την προηγμένη γλώσσα της μοντέρνας βιομηχανικής επικοινωνίας από την προηγμένη γλώσσα της βιομηχανικής επικοινωνίας. Την επικοινωνία Ethernet στον βασικό προγραμματισμό PLC, που επιτρέπει τη μηχανή μας είναι διαθέσιμη για να συνδεθεί με οποιοδήποτε μηχανή στον κόσμο ως αποτελέσματα για να βοηθήσει τους τελικούς χρήστες μας να βελτιώσουν την αποδοτικότητα της παραγωγής. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολύ ακριβό κόστος. Η Vanstron Automation βασίζεται στις αξίες της αξιοπιστίας, της εστίασης και της εμπιστοσύνης. Είμαστε αξιόπιστοι γιατί κάνουμε αυτό που λέμε - και λέμε τι κάνουμε. Είμαστε επικεντρωμένοι γιατί θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που είμαστε καλοί στο - αυτοματοποίηση της παραγωγής ηλεκτρονικών. Και είμαστε αξιόπιστοι γιατί δεν είμαστε απλώς ένας προμηθευτής - είμαστε ένας συνεργάτης. Είμαστε ένας μακροπρόθεσμος εταίρος των ηγετών της παγκόσμιας αγοράς και της τεχνολογίας. στο χαρτοφυλάκιό μας μπορείτε να βρείτε καλά καθιερωμένες τεχνολογίες καθώς και καινοτόμες και πρωτοπορικές τεχνολογίες. Τι συνδέει όλα τα προϊόντα μας; Βασιζόμαστε σε ένα συνδυασμό υψηλής ποιότητας λύσεων και ικανής υποστήριξης που σας παρέχουν μακροπρόθεσμα και βιώσιμα πλεονεκτήματα της διεργασίας. Τα βασικά προϊόντα μας περιλαμβάνουν, όπως μηχανή χειρισμού σανίδων, μηχανή λέιζερ μηχανή, inline κατακόρυφους φούρνους θεραπείας, φούρνους UV.

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Πώς φούρνοι θεραπείας UV για την τεχνολογία κόψιμο-Edge της PCB είναι επαναστατική παραγωγή PCB

Εισαγωγή: Η κατασκευή του PCB απαιτεί υψηλό βαθμό ακρίβειας και ελέγχου, με την κρίσιμη διαδικασία στον κύκλο παραγωγής. Χάρη στους υπεριώδεις φούρνους για PCB, Οι κατασκευαστές μπορούν τώρα να επωφεληθούν από την τεχνολογία αιχμής για να εξορθολογήσουν τις διαδικασίες παραγωγής τους και να βελτιώσουν την ουσία τους.


Single Magazine Unloader για την εταιρεία PCB εισαγάγει το εκφορτώματος

Single Magazine Unloader για την εταιρεία PCB σας λέει ότι το αστέρι εκφόρτωσης είναι γενικά εγκατεστημένο στο κάτω μέρος του συλλεκτή σκόνης τέφρα ho. Περίμενε. Single Magazine Unloader για την εταιρεία PCB σας λέει ότι για να διασφαλίσετε ότι η σύνδεση είναι σφιχτή και αεροστεγή, ένα συγκεκριμένο επίπεδο σκόνης πρέπει πάντοτε να διατηρείται (αποθηκεύεται) στο άνω μέρος της περιστροφικής βαλβίδας εκκένωσης σκόνης.


Προφυλάξεις για τη χρήση Single Magazine Unloader για προμηθευτές PCB

1. Πριν χρησιμοποιήσετε το Single Magazine Unloader για προμηθευτές PCB, ελέγχει την ποσότητα του λιπαντικού ελαίου και τον τύπο του ελαίου στο αναγωγικό, αντικαθιστά το με νέο έλαιο μετά από ένα μήνα λειτουργίας, και να αλλάζει το πετρέλαιο μια φορά το χρόνο μετά. 2. Συνδέστε τη διεπαφή πηγής αέρα, ελέγξτε αν η διεπαφή είναι μπλοκαρισμένη από ξένα αντικείμενα ταυτόχρονα, και να διασφαλίζει ότι η διεπαφή είναι καθαρή και ομαλή·


Vanstron Smart PCB handling machine with Center master software

Το Smart Conveyor του Vanstron μπορεί να κατασκευάσει Smart SMT Line. Αυτή είναι μια λύση που επιτρέπει μια ολοκληρωμένη διαχείριση σε όλη την επιχείρηση και την αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής.


Ακρίβεια του Αγορά Ενιαίο Καταφόρτωσης για προϊόντα PCB

Αγορά Single Magazine Unloader για τα προϊόντα PCB σας λέει ότι ο αστέρας εκφορτωτής έχει υψηλή ακρίβεια επεξεργασίας και έχει τη λειτουργία του κλειδώματος αέρα. Αγορά Single Magazine Unloader για τα προϊόντα PCB σας λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ποσοτική τροφοδότης σκόνης για σύνθλιψη και ταξινόμηση συστημάτων, ως εκφόρτωση για συστήματα διαχωρισμού και συλλογής σκόνης, είτε για πνευματικά συστήματα μεταφοράς πίεσης και αναρρόφησης.


Δύο γραμμές εξυπηρέτησης μηχανών από το Vanstron, βιομηχανική 4.0 Έτοιμη!

Δύο γραμμές εξυπηρέτησης μηχανών από το Vanstron, βιομηχανική 4.0 Έτοιμη!


Χαρακτηριστικά της χαμηλής τιμής Single Magazine Unloader για PCB Κίνα

(1) Χαμηλή τιμή Single Magazine Unloader για PCB Κίνα σας λέει ότι ο εκφορτωτής υιοθετεί την αρχή της πλανητικής περιστροφής, και η είσοδος και η έξοδος είναι στον ίδιο άξονα. Χαμηλή τιμή Single Magazine Unloader για PCB Κίνα σας λέει ότι έχει τη μοναδικότητα να είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη μηχανή, Έτσι είναι συμπαγής στη δομή, όμορφη στην εμφάνιση, καινούργιο σε σχήμα, μικρό σε μέγεθος, και ελαφρύ σε βάρος.


China Single Magazine Unloader για PCB στις πωλήσεις εισάγει τις χρήσεις του unloader.

China Single Magazine Unloader για PCB στις πωλήσεις σας λέει ότι ο εκφορτωτής είναι ανθεκτικός τύπος στην πίεση, υιοθετεί ένα κλειστό στροφέα. Κίνα Ενιαία περιοδική Unloader για PCB στις πωλήσεις Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως σε τύπο αναρρόφησης, τύπου πίεσης αέρα μεταφορά συστήματα, και αρνητικό εξοπλισμό μεταφοράς πίεσης.


Δείτε περισσότερα