TIETOJA

Vanstron Automation Co, Ltd, on maailmanlaajuinen toimittaja, joka valmistaa ja vie pcb kokoonpano laitteita, kuten lautojen käsittely kone, inline laser merkki kone, inline pystysuuntaiset pidätysuunit, UV uunit SMT-automaatio prosessiin. Sen jälkeen, kun valmistustehta on perustettu Shenzheniin, CHINA, vuonna 2015 jatkuva tuotekehityksemme SMT-kentällä tulee tärkeä toimittaja jonkin AVL:n (hyväksytty myyjälista) yritys ja tunnustetaan yrityksen tuotteita ja reagoi asiakkaiden ympäri maailmaa autoteollisuuden, sähkö & elektroniikka Puolustusteollisuus ja lääketieteellinen ala, olemme tulossa johtava valmistaja SMT perifeerisen Kiinassa jatkuva myynnin kasvu. Suuren insinööritiimin ansiosta Vantron Automation ei ole käytettävissä ainoastaan asiakkaillemme vakaat standardituotteet ja ratkaisut, mutta tarjoaa myös räätälöintiautomaatioratkaisuja SMT-prosessin alalla. Meillä on kehittynyt moderni teollinen viestintäkieli. Ethernet-viestintä PLC:n perusohjelmointiin, mikä mahdollistaa koneemme on käytettävissä yhteyden mihin tahansa koneeseen maailmassa tuloksena auttaa loppukäyttäjiä parantamaan tuotantotehokkuutta. Mutta ei tarvitse kuluttaa liian kalliita kustannuksia. Vanstron Automation perustuu uskottavuuden, keskittymisen ja luottamuksen arvoihin. Olemme uskottavia, koska teemme niin kuin sanomme - ja sanomme, mitä teemme. Olemme keskittyneitä, koska haluamme olla parhaita siinä, mitä olemme hyviä - elektroniikkatuotannon automatisoinnissa. Ja me olemme luotettavia, koska emme ole vain toimittaja - olemme kumppani. Olemme maailmanmarkkinoiden ja teknologian johtajien pitkän aikavälin kumppani. tuotevalikoimastamme löydät vakiintuneita teknologioita sekä innovatiivisia ja uraauurtavia teknologioita. Mikä yhdistää kaikki tuotteemme? Luotamme korkealaatuisten ratkaisujen ja pätevän tuen yhdistelmään, jotka tarjoavat sinulle pitkän aikavälin ja kestävää prosessieduja. Ydintuotteitamme ovat muun muassa laudat käsittely kone, inline laser merkki kone, inline pystysuora uunit, UV-kaiva uunit.

Katso lisää

UUTISET

Kuinka PCB:n leikkaus-Edge-teknologiaa UV:n lämmitysuunit valloittaa PCB-tuotanto

Johdanto: PCB-valmistus edellyttää korkeatasoista tarkkuutta ja ohjausta, ja paraneminen on ratkaiseva prosessi tuotantosyklin aikana. Kiitos Vanstronin UV-uunien PCB: Valmistajat voivat nyt hyödyntää huipputeknologiaa tehostaakseen tuotantoprosessiaan ja parantaakseen pohjimmiltaan.

2023-05-10 Katso lisää

Single Magazine Unloader PCB-yhtiölle esittelee purkamisen.

Single Magazine Unloader PCB-yhtiölle kertoo sinulle, että tähtien purkaminen on yleensä asennettu pölykeräilijän alaosaan tuhkaa ho. - Hyvä. Single Magazine Unloader PCB-yhtiölle kertoo, että varmistaakseen, että yhteys on tiukka ja ilmatiivis, pyörivän pölyventtiilin yläosassa on aina säilytettävä tietty pölytaso.

2023-04-19 Katso lisää

Varotoimenpiteet Single Magazine Unloader PCB-toimittajille

1. Ennen kuin käytät Single Magazine Unloader PCB-toimittajille, tarkastetaan voiteluöljyn määrä ja öljyn tyyppi pienentäjässä, korvata se uudella öljyllä yhden kuukauden toiminnan jälkeen, ja vaihtaa öljy kerran vuodessa sen jälkeen. 2. Yhdistä ilmanlähteen käyttöliittymä, tarkista, onko ulkomaiset esineet samaan aikaan estänyt rajapinta, ja varmistaa, että liitäntä on puhdas ja tasainen;

2023-04-12 Katso lisää

Vanstron Smart PCB käsittelykone Center Master-ohjelmisto

Vanstronin Smart Conveyor Systme voi rakentaa Smart SMT Line. Tämä on ratkaisu, joka mahdollistaa yrityksen kokonaisvaltaisen hallinnan ja automaattinen tuotantolinjan.

2023-04-06 Katso lisää

Tarkkuus Osta Single Magazine Unloader PCB tuotteille

Osta Single Magazine Unloader PCB-tuotteille kertoo, että tähden purkaminen on korkea käsittelytarkkuus ja sen toiminta on lukitusilma. Osta Single Magazine Unloader PCB tuotteille kertoo, että sitä voidaan käyttää pulverin kvantitatiivisena syöttinä murskaus- ja luokittelujärjestelmien, erotus- ja pölykeräysjärjestelmien purettajana, tai painesyöttöä ja imun syöttöä koskevia pneumaattisia kuljetusjärjestelmiä varten.

2023-04-03 Katso lisää

Kaksi riviä älylevyjä käsittelemään koneita Vanstron, teollisuus 4.0 Valmiina!

Kaksi riviä älylevyjä käsittelemään koneita Vanstron, teollisuus 4.0 Valmiina!

2023-04-03 Katso lisää

Ominaisuudet matala hinta Single Magazine Unloader PCB Kiinan

(1) Alhainen hinta Single Magazine Unloader PCB Kiina kertoo sinulle, että purettaja hyväksyy periaatteen planeetan kierto, ja tulo ja lähtö ovat samalla akselilla. Alhainen hinta Single Magazine Unloader PCB Kiina kertoo, että se on ainutlaatuisuus olla suoraan yhteydessä moottoriin, joten se on kompakti rakenteeltaan, kaunis ulkonäkö, uusi muoto, pieni koko ja kevyt paino.

2023-03-27 Katso lisää

China Single Magazine Unloader PCB myynnissä käyttöä unloader käyttöä

China Single Magazine Unloader PCB myynnissä kertoo, että purku on paineenkestävä tyyppi, se hyväksyy suljetun roottorin. China Single Magazine Unloader PCB myynnissä Se voidaan käyttää laajalti imutyyppi, paine tyyppi ilman kuljetusjärjestelmiä, ja negatiiviset paineenkuljetuslaitteet.

2023-03-20 Katso lisää

Katso lisää