TIETOJA

Vanstron Automation Co, Ltd, on maailmanlaajuinen toimittaja, joka valmistaa ja vie pcb kokoonpano laitteita, kuten lautojen käsittely kone, inline laser merkki kone, inline pystysuuntaiset pidätysuunit, UV uunit SMT-automaatio prosessiin. Sen jälkeen, kun valmistustehta on perustettu Shenzheniin, CHINA, vuonna 2015 jatkuva tuotekehityksemme SMT-kentällä tulee tärkeä toimittaja jonkin AVL:n (hyväksytty myyjälista) yritys ja tunnustetaan yrityksen tuotteita ja reagoi asiakkaiden ympäri maailmaa autoteollisuuden, sähkö & elektroniikka Puolustusteollisuus ja lääketieteellinen ala, olemme tulossa johtava valmistaja SMT perifeerisen Kiinassa jatkuva myynnin kasvu. Suuren insinööritiimin ansiosta Vantron Automation ei ole käytettävissä ainoastaan asiakkaillemme vakaat standardituotteet ja ratkaisut, mutta tarjoaa myös räätälöintiautomaatioratkaisuja SMT-prosessin alalla. Meillä on kehittynyt moderni teollinen viestintäkieli. Ethernet-viestintä PLC:n perusohjelmointiin, mikä mahdollistaa koneemme on käytettävissä yhteyden mihin tahansa koneeseen maailmassa tuloksena auttaa loppukäyttäjiä parantamaan tuotantotehokkuutta. Mutta ei tarvitse kuluttaa liian kalliita kustannuksia. Vanstron Automation perustuu uskottavuuden, keskittymisen ja luottamuksen arvoihin. Olemme uskottavia, koska teemme niin kuin sanomme - ja sanomme, mitä teemme. Olemme keskittyneitä, koska haluamme olla parhaita siinä, mitä olemme hyviä - elektroniikkatuotannon automatisoinnissa. Ja me olemme luotettavia, koska emme ole vain toimittaja - olemme kumppani. Olemme maailmanmarkkinoiden ja teknologian johtajien pitkän aikavälin kumppani. tuotevalikoimastamme löydät vakiintuneita teknologioita sekä innovatiivisia ja uraauurtavia teknologioita. Mikä yhdistää kaikki tuotteemme? Luotamme korkealaatuisten ratkaisujen ja pätevän tuen yhdistelmään, jotka tarjoavat sinulle pitkän aikavälin ja kestävää prosessieduja. Ydintuotteitamme ovat muun muassa laudat käsittely kone, inline laser merkki kone, inline pystysuora uunit, UV-kaiva uunit.

Katso lisää

UUTISET

PCB-kuljettimen käyttöönotto

Monitoiminen PCB-kuljetin on uudentyyppinen kuljetuslaite esikäsittelyn elektroforeesiin. Suurin ominaisuus PCB Shuttle kuljettimen on, että eri upotus kulmat, kääntyminen menetelmiä, ja eteenpäin nopeudet voidaan optimoida eri mallien mukaan parhaiden käsittelymenetelmien täyttämiseksi. Korin sijainti ja suuntautuminen korin huomattavasti lyhentää laitteet sen yliarvioinnin vuoksi, niin, että sitä voidaan käyttää esikäsittelyn elektroforeesilaitteisiin heilurinkuljettimien tai muiden kuljetuslaitteiden sijasta.

2022-10-13 Katso lisää

Valmiina jäljitettävyyteen työskentelemällä lasermerkintäjärjestelmän avulla

Etsittekö sisäisen lasermerkintäjärjestelmän kumppania? Vanstronin automaatio on investoinut viiden vuoden ajan siten, että inline lasermerkintäkone on täydellinen SMT-markkinoille, joka on paras jäljitettävyyden vaatimusten kannalta.

2022-02-19 Katso lisää

PCB Sukkula kuljetinvalmistajien soveltaminen ottaa käyttöön kuljettimen

Ensinnäkin se selitetään vyökonejärjestelmän koostumuksesta. PCB Shuttle kuljettimen valmistajat kertovat sinulle, että hihnan kuljettimen on tärkein irtotavarana materiaali kuljettaa ja lastausta ja purkaa samalla tavalla. ohjaus, jota voidaan käyttää laajalti kaivostoiminnassa, metallurgiassa, rakennusmateriaaleissa, kemianteollisuudessa, sähköenergiassa, elintarvikkeiden ja muiden teollisuuden alojen, hiilikaivoksissa, metallikaivoksissa, rauta- ja teräsyrityksissä, Satamia, sementtiä ja muita paikkoja voi nähdä suuri määrä sovelluksia nahkakoneita. PCB Shuttle kuljettimen valmistajat kertovat sinulle, että kuljetuskone ei voi ainoastaan suorittaa kuljetuksen irtotavarana materiaaleja, mutta myös kuljettaa irtotavarana materiaaleja. Iso ero.

2022-10-17 Katso lisää

PCB-kuljettimien luokittelu

Seuraava esitys tehdään: PCB-kuljettimet luokitellaan niiden tarkoitusten mukaan, mukaan lukien yleiskäyttöiset matkapuhelin, maanalainen valinta, avoin kaivos kiinteä, erikoisrakenne, vaihdettava kuljetin, kuormaajakohtainen uudelleenlastaustoiminto, suuri kaltevuuskuljettimen jne.

2022-10-25 Katso lisää

PCB Shuttle kuljettimen valmistajat esittelevät putkimainen ruuvi kuljettimen

(1) Putkimustyypin toimintaperiaate. PCB Shuttle kuljettimen valmistaja kertoo, että ruuvi kuljettimen käyttää pyörivä ruuvi siirtää kuljetettu materiaali al. kiinteän kotelon suorittamaan kuljetustöitä. PCB:n kuljettimenvalmistajat kertovat, että sen pää- ja hännälaakerit ovat siirretty kuoren ulkopuolelle. riippuva laakeri käyttää liukulaitteen pölykestävällä tiivistyslaitteella, laakeri pensas on yleensä valmistettu jauhemetallurgia, sementti kuljettaa tuntuu laakeri pensas, Riippuvainen akseli ja ruuviakseli ovat liukuva lohko liitäntä.

2022-11-01 Katso lisää

PCB-kuljettimien luokittelu

Seuraava johdanto: PCB Shuttle Kuljettimet luokitellaan niiden tarkoitusten mukaan, mukaan lukien yleiskäyttöinen mobiili, maanalainen piikki, kiinteä kaivos, erikoisrakenne, siirrettävä kuljetin, uudelleenlastaustoiminto, jyrkkä kaltevuuskuljetin jne.

2022-11-21 Katso lisää

Smart Boards käsittely Machine & Smart Kuljettimet järjestelmät

Smart SMT-linjan muodostava Vanstron-laitteisto on kytketty linja-ohjaus PC (Erillinen tietokone Vanstronin keskushallintaa varten) tilat) LAN-viestinnän kautta. Asiakas siirtää PCB-tiedot kuhunkin Vanstron-laitteeseen linja-ohjaus PC:n kautta, jotta käyttäjä voi vaihtaa leveyttä helposti. Lisäksi, se kiinnittää huomiota seuraavan sukupolven SMT-ratkaisu, joka parantaa asiakkaiden tuottavuutta ja kilpailukykyä laitoksen tilan reaaliaikainen seuranta.

2022-11-08 Katso lisää

PCB-kuljetuskuljettajien valmistajat Esittele kuljettimen esittely

Ensinnäkin se selitetään vyön konejärjestelmän koostumuksesta. PCB Sukkula kuljettajien valmistajat kertovat, että kuljetinhihna on tärkein irtotavarus materiaali kuljettaa ja lastausta ja purkaa, jota voidaan käyttää laajalti kaivostoiminnassa, metallurgiassa, rakennusmateriaaleissa, kemianteollisuudessa, sähköenergiassa ja elintarvikkeiden jalostuksessa. Ja muut teollisuuskentät, hiilikaivokset, metallikaivokset, rauta- ja teräsyritykset, satamat, sementtilla, ja muissa paikoissa voi nähdä suuri määrä nahka koneen sovelluksia.

2022-11-14 Katso lisää

Katso lisää