O NAMA

Vanstron Automation Co, Ltd, je globalni dobavljač koji proizvodi i izvozi pcb montaža opremu kao što je ploča rukovanje stroj, inline laserski marker stroj, inline vertikalne pećnice za lečenje, UV pećnice za automatizaciju SMT-a. Od osnivanja fabrike za proizvodnju u Shenzhenu, CHINA, 2015. naš kontinuirani razvoj proizvoda u polju SMT postaje važan dobavljač nekog AVL (aabrovediren lista prodavača) poduzeća i priznata za proizvode tvrtke i odgovarajuća korisnika diljem svijeta u automobilima, električna energija i elektronika, Odbrana industrija i medicinska polja, postajemo vodeći proizvođač perifernih SMT u Kini sa kontinuiranim rastom prodaje. Zahvaljujući veliki inženjerski tim, Vantron Automation nije dostupan samo kako bi našem kupcu pružila stabilne standardne proizvode i rješenja, ali i nude rješenja za automatizaciju prilagodbe u polju SMT procesa. Savladamo napredni moderni komunikacijski jezik iz komunikacije Ethernet komunikacija osnovnim programima PLC, Što omogućava naše strojeve su dostupne za povezivanje s bilo kojim strojem u svijetu kao rezultati pomoći našim krajnjim korisnicima da poboljšaju učinkovitost proizvodnje. Ali nema potrebe da trošiš previše skupe troškove. Vanstron Automation se temelji na vrijednostima kredibiliteta, fokusa i povjerenja. Vjerodostojni smo jer radimo ono što kažemo i kažemo ono što radimo. Mi smo fokusirani jer želimo biti najbolji u onome što smo dobri u - Automatiziranju proizvodnje elektronike. I mi smo pouzdani jer nismo samo dobavljaè - mi smo partner. Mi smo dugoročni partner lidera svjetskog tržišta i tehnologije; u našem portfelju proizvoda možete pronaći dobro uspostavljene tehnologije kao i inovativne i pionirske tehnologije. Što povezuje sve naše proizvode? Računamo na kombinaciju visokokvalitetnih rješenja i kompetentne podrške koje vam pružaju dugoročne i održive prednosti procesa. Naši jezgrični proizvodi uključuju kao što su ploče za rukovanje stroj, inline laserski marker stroj, inline vertikalne pećnice za lečenje, UV pećnice.

vidi više

VIJESTI

Uvođenje prijevoznika PCB

Multifunkcionalni PCB Shuttle transporter je nova vrsta transportne opreme za pretragu elektroforeze. Najveća osobina PCB Shuttle transporter je da je različiti ugao uranja, načine okretanja, i brzine naprijed mogu se optimizirati prema različitim modelima kako bi se zadovoljili najbolje metode obrade. Lokacija i orijentacija kroz tijelo uvelike skratiti opremu zbog njene precenjenosti, Tako da se može koristiti za opremu elektroforezne opreme za predtrećenje umjesto otvorenih prijevoznika ili druge prijenosne opreme.

2022-10-13 vidi više

Biti spreman za praćenje radom s inline laserskim sustavom označavanja

Tražite li partnera inline laserske oznake? ovdje je Vanstron automatizacija uložila 5 godina kako bi inline laserski uređaj za označavanje savršen za tržište SMT, koji je najbolji za zahtjeve u vezi s sledljivosti.

2022-02-19 vidi više

Primjena PCB Shuttle transportorskih proizvođača uvode transportera

Kao prvo, to će biti objašnjeno iz sastava PCB Shuttle transporter proizvođači vam govore da je traka transporter najvažniji materijal za transport i utovar i istovaranje Primjenjuje se sljedećim: koji se može široko koristiti u rudarstvu, metalurgiji, građevinskim materijalima, kemijskoj industriji, električnu energiju, prehrambene proizvode i ostala industrijska polja, u rudnicima ugljena, rudnicima metala, željeza i čelika, Luke, cementne tvornice i druga mjesta mogu vidjeti velik broj aplikacija kožnih strojeva. PCB Shuttle transporter proizvođači vam kažu da transportni strojevi ne mogu samo dovršiti prenošenje masovnih materijala, ali također prenositi masovne materijale. Velika razlika.

2022-10-17 vidi više

Klasifikacija transportera s PCB prijevoza

Sada se izvršava sljedeći uvod: PCB transporteri su klasificirani prema svojim namjenama, uključujući opće namjene mobilne, podzemna selekcija, otvoreno rudarstvo fiksno, posebna struktura, pomakljivi transporter, posebna utovara funkcija ponovnog utovara, velik nagib transporter itd.

2022-10-25 vidi više

PCB Shuttle transporter proizvođači uvode tubular vijka transporter transportera

(1) Načelo rada cijevi tipa. PCB Shuttle transporter proizvođač vam kaže da vijka transporter koristi rotirajući vijak za premještanje materijal al. u fiksnom kućištu za obavljanje prenošenja rada. Proizvoðaèi šatla kažu da su ležaji za glavu i rep, pomaknuti na spoljašnjoj strani školjke, na vješačkom ležaju usvoji klizanje s uređajem za otporno prašinu, grm je općenito izrađen od metalurgije praha, cement prenosi usvaja osjetilni grm, Otvor za vješanje i otvor za vijku su spojni blok.

2022-11-01 vidi više

Klasifikacija PCB prijevoznika

Sada je sljedeći uvod: PCB Shuttle Transporter su klasificirani prema svojim namjenama, uključujući opće namjene mobilne, podzemna kratica, fiksna otvorena rudara, posebna struktura, pokretni transporter, funkcija ponovnog utovara, strmi pokretni transporter itd.

2022-11-21 vidi više

Pametne ploče upravljanje stroj i pametni sustav transporta

Vanstron oprema koja čini pametnu SMT liniju je spojena na kontrolu linije PC(Odvojeno računalo za centralnu kontrolu Vanstrona Oprema preko LAN komunikacije. Korisnik prenosi PCB informacije u svaku Vanstron opremu preko kontrolnog računala linije, tako da operater može lako promijeniti širinu. Osim toga, privlači pažnju kao sljedeće generacije SMT rješenje koje poboljšava produktivnost i konkurentnost korisnika po en u realnom vremenu praćenje stanja postrojenja.

2022-11-08 vidi više

Primjena PCB Shuttle Conveyor Proizvođači Uvođenje transportera

Prvo, to će biti objašnjeno iz sastava PCB Shuttle Conveyor proizvođači vam kažu da je transportni trak najvažniji materijal za transport i utovar i istovar, koji se može koristiti u rudarstvu, metalurgiji, građevinskim materijalima, kemijskoj industriji, električnu energiju i preradu hrane. I ostala industrijska polja, rudnici ugljena, rudnici metala, poduzeća željeza i čelika, luke, cementne fabrike, i druga mjesta mogu vidjeti veliki broj kožni strojevi aplikacije.

2022-11-14 vidi više

vidi više