O NAMA

Vanstron Automation Co, Ltd, je globalni dobavljač koji proizvodi i izvozi pcb montaža opremu kao što je ploča rukovanje stroj, inline laserski marker stroj, inline vertikalne pećnice za lečenje, UV pećnice za automatizaciju SMT-a. Od osnivanja fabrike za proizvodnju u Shenzhenu, CHINA, 2015. naš kontinuirani razvoj proizvoda u polju SMT postaje važan dobavljač nekog AVL (aabrovediren lista prodavača) poduzeća i priznata za proizvode tvrtke i odgovarajuća korisnika diljem svijeta u automobilima, električna energija i elektronika, Odbrana industrija i medicinska polja, postajemo vodeći proizvođač perifernih SMT u Kini sa kontinuiranim rastom prodaje. Zahvaljujući veliki inženjerski tim, Vantron Automation nije dostupan samo kako bi našem kupcu pružila stabilne standardne proizvode i rješenja, ali i nude rješenja za automatizaciju prilagodbe u polju SMT procesa. Savladamo napredni moderni komunikacijski jezik iz komunikacije Ethernet komunikacija osnovnim programima PLC, Što omogućava naše strojeve su dostupne za povezivanje s bilo kojim strojem u svijetu kao rezultati pomoći našim krajnjim korisnicima da poboljšaju učinkovitost proizvodnje. Ali nema potrebe da trošiš previše skupe troškove. Vanstron Automation se temelji na vrijednostima kredibiliteta, fokusa i povjerenja. Vjerodostojni smo jer radimo ono što kažemo i kažemo ono što radimo. Mi smo fokusirani jer želimo biti najbolji u onome što smo dobri u - Automatiziranju proizvodnje elektronike. I mi smo pouzdani jer nismo samo dobavljaè - mi smo partner. Mi smo dugoročni partner lidera svjetskog tržišta i tehnologije; u našem portfelju proizvoda možete pronaći dobro uspostavljene tehnologije kao i inovativne i pionirske tehnologije. Što povezuje sve naše proizvode? Računamo na kombinaciju visokokvalitetnih rješenja i kompetentne podrške koje vam pružaju dugoročne i održive prednosti procesa. Naši jezgrični proizvodi uključuju kao što su ploče za rukovanje stroj, inline laserski marker stroj, inline vertikalne pećnice za lečenje, UV pećnice.

vidi više

VIJESTI

Kako je UV za otvorenje pećnice za PCB rezanje-reda tehnologija revolucioniranje PCB proizvodnje

Uvod: proizvodnja PCB zahtijeva visok stupanj preciznosti i kontrole, a liječenje je ključan proces u proizvodnom ciklusu. Zahvaljujuæi Vanstronovim UV peæima za PCB, Proizvođači sada mogu iskoristiti vrhunsku tehnologiju kako bi pojednostavili svoje proizvodne procese i poboljšali svoj krajnji cilj.

2023-05-10 vidi više

Single Magazine Unloader za PCB tvrtka uvode otvarač

One Magazine Unloader za PCB tvrtka kaže da je zvijezda općenito ugrađena u donjem dijelu kolekcionar prašine pepeo ho. -Prvo. One Magazine Unloader za PCB tvrtka vam kaže da kako bi se osiguralo da je veza čvrsta i čvrsta, Određena razina prašine uvijek treba čuvati (pohraniti) na gornjem dijelu rotacijskog ventila za prašinu.

2023-04-19 vidi više

Mjere opreza za korištenje Single Magazine Unloader za dobavljače PCB

1. Prije korištenja Single Magazine Unloader za PCB dobavljače, provjeriti količinu mazivnog ulja i vrstu ulja u reduktoru, zamijeniti je novim uljem nakon mjesec dana rada, i promijeniti ulje jednom godišnje nakon toga. 2. Spojite sučelje zračnog izvora, provjerite je li sučelje blokirano stranim objektima u isto vrijeme, i osigurati da je sučelje čisto i glatko;

2023-04-12 vidi više

Vanstron Smart PCB uređaj za rukovanje s Master softverom Central

Vanstronov Smart Conveyor Systme može izgraditi Smart SMT Line. To je rješenje koje omogućuje integrirano upravljanje na cijelom poduzetništvu i automatiziranu proizvodnu liniju.

2023-04-06 vidi više

Preciznost Buy Single Magazine Unloader za PCB proizvode

Kupite Single Magazine Unloader za PCB proizvode vam kaže da je zvjezdani učitelj visoka preciznost obrade i ima funkciju zaključavanja zraka. Kupite Single Magazine Unloader za PCB proizvode vam govori da se može koristiti kao kvantitativni prah hranilnik za zdrobljenje i razvrstavanje sustava, kao ispunjavač za sustave odvajanja i prikupljanja prašine, ili za pneumatske transportne sustave za hranjenje tlakom i hranjenje tlakom.

2023-04-03 vidi više

Dvije linije pametnih ploča rukovanja strojeva iz Vanstrona, industrija 4.0 Spremni!

Dvije linije pametnih ploča rukovanja strojeva iz Vanstrona, industrija 4.0 Spremni!

2023-04-03 vidi više

Značajke niske cijene Single Magazine Unloader za PCB Kina

(1) Niska cijena Single Magazine Unloader za PCB Kina vam kaže da iskrcavač usvaja načelo planetarne rotacije, i ulaz i izlaz su na istoj osi. Niska cijena Single Magazine Unloader za PCB China vam kaže da ima jedinstvenost biti izravno povezana s motorom, Tako da je kompaktna u strukturi, lijepa u izgledu, roman u obliku, mala veličina i lagana težina.

2023-03-27 vidi više

China Single Magazine Unloader za PCB na prodaji uvođenje korištenja unloadera

China Single Magazine Unloader za PCB na prodaji kaže da je iskrcavač otporna na pritisak, usvaja zatvoreni rotor. China Single Magazine Unloader za PCB na prodaji Može se široko koristiti u usisavanje tipa, tlak tip vazduha prenošenja sustava, i negativna oprema za prenos tlaka.

2023-03-20 vidi više

vidi više