RóLUNK

Vanstron automation co., ltd., egy globális szállító, aki gyártása és exportálása pcb összeszerelési berendezések, mint a táblák kezelési gép, inline lézeres marker gép, inline függőleges gyógyító sütők, uv gyógyító sütők az smt automatizálási folyamathoz. Mivel a létrehozása egy gyártóüzem shenzhen, kína, a 2015, a folyamatos termék fejlesztés smt területen válik a fontos szállítója néhány avl (jóváhagyott eladó lista) cég és a cég által elismert termékek és az ügyfél a világ minden tájáról az autóipar, a villamosenergia és az elektronika, Védelmi ipar és orvosi területek, mi lesz a vezető gyártója smt perifériás kínában folyamatos értékesítési növekedés. A nagy mérnöki csapatnak köszönhetően a vanstron automation nem csak azért érhető el, hogy ügyfeleinknek a stabil szabványos termékeket és megoldásokat biztosítsa, hanem az smt folyamatok területén is a testreszabási automatizálási megoldásokat kínálja. elsajátítjuk a fejlett modern ipari kommunikációs nyelvet Az ethernet kommunikáció az alapvető plc programozáshoz, amely lehetővé teszi, hogy a gép rendelkezésre áll, hogy kapcsolódjon bármely gép a világon, mint az eredmények, hogy segítse a végfelhasználók javítani a termelési hatékonyság, de nem kell költeni túl drága költségeket. A vanstron automatizálás a hitelesség, a fókusz és a bizalom értékein alapul. Hitelesek vagyunk, mert azt tesszük, amit mondunk-és azt mondjuk, amit csinálunk. Azért vagyunk összpontosítva, mert szeretnénk a legjobbak lenni abban, amit jó vagyunk az elektronikai gyártás automatizálásában. És mi vagyunk megbízható, mert nem csak a szállító-mi vagyunk a partner. A világpiaci és technológiai vezetők hosszú távú partnere vagyunk; termékportfólióban jól bevált technológiákat, valamint innovatív és úttörő technológiákat találhatunk. Mi köti össze minden termékeinket? Magas színvonalú megoldások és kompetens támogatások kombinációjára számítunk, amelyek hosszú távú és fenntartható folyamatelőnyöket biztosítanak önnek. Alapvető termékeink közé tartoznak, mint a táblák kezelési gép, inline lézeres marker gép, inline függőleges gyógyító sütők, uv gyógyító sütők.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Pcb shuttle conveyor bevezetése

A multifunkcionális pcb shuttle szállítószalag egy új típusú szállító berendezések előkezelés elektroforézis. A pcb shuttle szállítószalag legnagyobb jellemzője, hogy a különböző merülési szögek, a fordulási módszerek és az előre forduló sebességek különböző modellek szerint optimalizálhatók, hogy megfeleljenek a legjobb feldolgozási módszereknek. A teknőtest elhelyezkedése és orientációja nagyban lerövidíti a berendezést a túlbecsülése miatt, így az ingaszállítógépek vagy más szállítóberendezések helyett előkezelési elektroforézis berendezésekre használható.

2022-10-13 mutass többet

Pcb shuttle szállítószalag gyártók két fajta szállítószalagok

Pcb shuttle szállítószalag gyártók azt mondják, hogy az általánosan használt szalagos szállítószalagok oszthatók közönséges vászon core szalag szállítószalagok, acél kötél core nagy szilárdságú szalag szállítószalagok, teljes robbanásbiztos kirakodó öv szállítószalagok, lánghatár szalag szállítószalagok, dupla sebességű dupla sebességű szalag szállítószalag szállítószalag, reverzibilis mobil szalag szállítószalag, hidegálló szalag szállítószalag, stb.

2022-12-12 mutass többet

Csupasz táblák destacker pcb gyártók kína

Műszaki jellemzők. 1. csupasz táblák destacker pcb gyártók számára kína a destacker helyettesítheti a kézi dobozok és a hagyományos üres dobozok destackers, ami sok munkaerőt takaríthat meg és növelheti a termelési kapacitást. 2. csupasz táblák destacker pcb gyártók kína fogad egy programozható számítógépes vezérlő rendszer, amely javítja a pontosságát a mechanikai műveletek és könnyen kezelhető.

2023-01-16 mutass többet

Kína rakodó és kirakodó kombinációs rendszer pcb gyártók számára

Kína rakodó és kirakodó kombinációs rendszer pcb gyártók azt mondja, hogy a pcb (nyomtatott áramkör) egy nyomtatott áramkör, az úgynevezett nyomtatott áramkör, és az elektronikai ipar egyik fontos összetevője. Kína rakodó és kirakodó kombinációs rendszer pcb gyártók azt mondja, hogy szinte minden típusú elektronikus berendezések, amíg vannak elektronikus alkatrészek, mint például az integrált áramkörök, annak érdekében, hogy az elektromos összekapcsolást a különböző alkatrészek, nyomtatott táblák használják.

2023-03-06 mutass többet

Alkalmazási mód csupasz táblák destacker pcb

Csupasz táblák destacker pcb azt mondja, hogy először is, ez magyarázza az összetételét a szalag futószalag rendszer, és a szalag szállítószalag a legfontosabb ömlesztett anyag szállító és rakodási és kirakodási berendezések. Csupasz táblák destacker pcb azt mondja, hogy széles körben használják a bányászat, kohászat, építőanyagok, a vegyipar, elektromos energia, élelmiszer-feldolgozás, és egyéb ipari területeken.

2023-01-02 mutass többet

Félvezető rakodó és kirakodó gép a vanstron.

Félvezető rakodó és kirakodó gép a vanstron.

2022-12-21 mutass többet

Pcb shuttle szállítószalagok osztályozása

A következő bevezetés most készült: pcb shuttle szállítószalagok osztályozzák azok céljai szerint, beleértve az általános célú mobil, földalatti kiválasztás, nyitott gödör bányászat rögzített, speciális szerkezet, elmozdítható szállítószalag, rakodóspecifikus újratöltési funkció, nagy hajlásszögű szállítószalag stb.

2022-10-25 mutass többet

Kína egyetlen magazin kirakodó pcb értékesítés bemutatja a kirakodó használatát

Kína egyetlen magazin kirakodó pcb az értékesítés azt mondja, hogy a kirakodó nyomásálló típus, elfogadja a zárt rotor. Kína egyetlen magazin kirakodó pcb értékesítés ez széles körben használható szívótípus, nyomás típusú levegő szállító rendszerek, és a negatív nyomást szállító berendezések.

2023-03-20 mutass többet

mutass többet