RóLUNK

Vanstron automation co., ltd., egy globális szállító, aki gyártása és exportálása pcb összeszerelési berendezések, mint a táblák kezelési gép, inline lézeres marker gép, inline függőleges gyógyító sütők, uv gyógyító sütők az smt automatizálási folyamathoz. Mivel a létrehozása egy gyártóüzem shenzhen, kína, a 2015, a folyamatos termék fejlesztés smt területen válik a fontos szállítója néhány avl (jóváhagyott eladó lista) cég és a cég által elismert termékek és az ügyfél a világ minden tájáról az autóipar, a villamosenergia és az elektronika, Védelmi ipar és orvosi területek, mi lesz a vezető gyártója smt perifériás kínában folyamatos értékesítési növekedés. A nagy mérnöki csapatnak köszönhetően a vanstron automation nem csak azért érhető el, hogy ügyfeleinknek a stabil szabványos termékeket és megoldásokat biztosítsa, hanem az smt folyamatok területén is a testreszabási automatizálási megoldásokat kínálja. elsajátítjuk a fejlett modern ipari kommunikációs nyelvet Az ethernet kommunikáció az alapvető plc programozáshoz, amely lehetővé teszi, hogy a gép rendelkezésre áll, hogy kapcsolódjon bármely gép a világon, mint az eredmények, hogy segítse a végfelhasználók javítani a termelési hatékonyság, de nem kell költeni túl drága költségeket. A vanstron automatizálás a hitelesség, a fókusz és a bizalom értékein alapul. Hitelesek vagyunk, mert azt tesszük, amit mondunk-és azt mondjuk, amit csinálunk. Azért vagyunk összpontosítva, mert szeretnénk a legjobbak lenni abban, amit jó vagyunk az elektronikai gyártás automatizálásában. És mi vagyunk megbízható, mert nem csak a szállító-mi vagyunk a partner. A világpiaci és technológiai vezetők hosszú távú partnere vagyunk; termékportfólióban jól bevált technológiákat, valamint innovatív és úttörő technológiákat találhatunk. Mi köti össze minden termékeinket? Magas színvonalú megoldások és kompetens támogatások kombinációjára számítunk, amelyek hosszú távú és fenntartható folyamatelőnyöket biztosítanak önnek. Alapvető termékeink közé tartoznak, mint a táblák kezelési gép, inline lézeres marker gép, inline függőleges gyógyító sütők, uv gyógyító sütők.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Hogyan uv gyógyító sütők pcb élvonalbeli technológia forradalmasítja a pcb termelés

Bevezetés: a pcb gyártása nagy fokú pontosságot és ellenőrzést igényel, a gyógyulás a gyártási ciklus egyik döntő folyamata. A vanstron uv gyógyító sütőinek köszönhetően a gyártók most kihasználhatják a legmodernebb technológiát, hogy streamlinálják a gyártási folyamataikat és javítsák az alsó vonalukat.

2023-05-10 mutass többet

Egyetlen magazin kirakodó pcb cég bemutatja a kirakodó

Egyetlen magazin kirakodó pcb cég azt mondja, hogy a csillag kirakodó általában telepítve az alsó része a porgyűjtő hamu hopper. Egyetlen magazin kirakodó pcb cég azt mondja, hogy annak érdekében, hogy a kapcsolat szoros és légmentes, egy bizonyos szintű por mindig kell tartani (tárolt) a felső részén a rotációs pormentesítő szelep.

2023-04-19 mutass többet

Óvintézkedések használata egyetlen magazin kirakodó pcb beszállítók

1. mielőtt az egyetlen magazin kirakodót a pcb beszállítók számára, ellenőrizze a kenőolaj mennyiségét és az olaj típusát a redukálóban, cserélje ki az új olajat egy hónapos működés után, és utána évente egyszer cserélje az olajat. 2. csatlakoztassa a levegőforrás interfész, ellenőrizze, hogy az interfész blokkolja-e az idegen tárgyak egyidejűleg, és biztosítsa, hogy az interfész tiszta és sima;

2023-04-12 mutass többet

Vanstron intelligens pcb kezelési gép center master szoftver

A vanstron smart conveyor systme képes intelligens smt vonalat építeni. Ez egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi az egész vállalati integrált menedzsment és automatizált gyártósor.

2023-04-06 mutass többet

Pontosság vásárolni egyetlen magazin kirakodó pcb termékek

Vásárolni egy magazin kirakodó pcb termékek azt mondja, hogy a csillag kirakodó nagy feldolgozási pontosságú, és a funkció a záró levegő. Vásárolni egy magazin kirakodó pcb termékek azt mondja, hogy lehet használni, mint egy por mennyiségi adagoló zúzás és osztályozás rendszerek, mint egy kirakodó elválasztó és porgyűjtő rendszerek, vagy a nyomás-etetés és szívó-etetés pneumatikus szállítórendszerek.

2023-04-03 mutass többet

Két vonal intelligens táblák kezelő gépek vanstron, ipari 4.0 kész!

Két vonal intelligens táblák kezelő gépek vanstron, ipari 4.0 kész!

2023-04-03 mutass többet

Jellemzői az alacsony ár egyetlen magazin kirakodó pcb kína

(1) alacsony ár egyetlen magazin kirakodó pcb kína azt mondja, hogy a kirakodó elfogadja az elvet a bolygórotáció, és a bemenet és a kimenet ugyanazon tengelyen. Alacsony ár egyetlen magazin kirakodó pcb kína azt mondja, hogy az egyediség, hogy közvetlenül kapcsolódik a motorhoz, így kompakt szerkezetű, szép megjelenésű, újszerű alakú, kis méretű, és könnyű súlyú.

2023-03-27 mutass többet

Kína egyetlen magazin kirakodó pcb értékesítés bemutatja a kirakodó használatát

Kína egyetlen magazin kirakodó pcb az értékesítés azt mondja, hogy a kirakodó nyomásálló típus, elfogadja a zárt rotor. Kína egyetlen magazin kirakodó pcb értékesítés ez széles körben használható szívótípus, nyomás típusú levegő szállító rendszerek, és a negatív nyomást szállító berendezések.

2023-03-20 mutass többet

mutass többet