RóLUNK

Vanstron automation co., ltd., egy globális szállító, aki gyártása és exportálása pcb összeszerelési berendezések, mint a táblák kezelési gép, inline lézeres marker gép, inline függőleges gyógyító sütők, uv gyógyító sütők az smt automatizálási folyamathoz. Mivel a létrehozása egy gyártóüzem shenzhen, kína, a 2015, a folyamatos termék fejlesztés smt területen válik a fontos szállítója néhány avl (jóváhagyott eladó lista) cég és a cég által elismert termékek és az ügyfél a világ minden tájáról az autóipar, a villamosenergia és az elektronika, Védelmi ipar és orvosi területek, mi lesz a vezető gyártója smt perifériás kínában folyamatos értékesítési növekedés. A nagy mérnöki csapatnak köszönhetően a vanstron automation nem csak azért érhető el, hogy ügyfeleinknek a stabil szabványos termékeket és megoldásokat biztosítsa, hanem az smt folyamatok területén is a testreszabási automatizálási megoldásokat kínálja. elsajátítjuk a fejlett modern ipari kommunikációs nyelvet Az ethernet kommunikáció az alapvető plc programozáshoz, amely lehetővé teszi, hogy a gép rendelkezésre áll, hogy kapcsolódjon bármely gép a világon, mint az eredmények, hogy segítse a végfelhasználók javítani a termelési hatékonyság, de nem kell költeni túl drága költségeket. A vanstron automatizálás a hitelesség, a fókusz és a bizalom értékein alapul. Hitelesek vagyunk, mert azt tesszük, amit mondunk-és azt mondjuk, amit csinálunk. Azért vagyunk összpontosítva, mert szeretnénk a legjobbak lenni abban, amit jó vagyunk az elektronikai gyártás automatizálásában. És mi vagyunk megbízható, mert nem csak a szállító-mi vagyunk a partner. A világpiaci és technológiai vezetők hosszú távú partnere vagyunk; termékportfólióban jól bevált technológiákat, valamint innovatív és úttörő technológiákat találhatunk. Mi köti össze minden termékeinket? Magas színvonalú megoldások és kompetens támogatások kombinációjára számítunk, amelyek hosszú távú és fenntartható folyamatelőnyöket biztosítanak önnek. Alapvető termékeink közé tartoznak, mint a táblák kezelési gép, inline lézeres marker gép, inline függőleges gyógyító sütők, uv gyógyító sütők.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Pcb shuttle conveyor bevezetése

A multifunkcionális pcb shuttle szállítószalag egy új típusú szállító berendezések előkezelés elektroforézis. A pcb shuttle szállítószalag legnagyobb jellemzője, hogy a különböző merülési szögek, a fordulási módszerek és az előre forduló sebességek különböző modellek szerint optimalizálhatók, hogy megfeleljenek a legjobb feldolgozási módszereknek. A teknőtest elhelyezkedése és orientációja nagyban lerövidíti a berendezést a túlbecsülése miatt, így az ingaszállítógépek vagy más szállítóberendezések helyett előkezelési elektroforézis berendezésekre használható.

2022-10-13 mutass többet

Készen áll a nyomonkövethetőségre a inline lézeres jelölési rendszerrel való munkavégzéssel

Keresi a partnerét inline laser marking system? itt a vanstron automatizálás 5 évig fektetett be, hogy az inline lézeres jelölési gép tökéletes legyen az smt piacra, ami a legjobb a nyomonkövethetőség követelményeinek megfelelően.

2022-02-19 mutass többet

A pcb shuttle szállítószalag gyártók alkalmazása bemutatja a szállítószalagot

Először is, ez lesz magyarázza az összetétele az öv gép rendszer. Pcb shuttle szállítószalag gyártók azt mondják, hogy az öv szállítószalag a legfontosabb ömlesztett anyag szállítására és rakodására és kirakodására berendezések, amelyek széles körben használják a bányászat, kohászat, építőanyagok, vegyipar, elektromos energia, élelmiszer-feldolgozás és egyéb ipari területek, szénbányák, fémbányák, vas-és acélvállalkozások, Kikötők, cementüzemek és más helyeken láthatók nagyszámú alkalmazást bőrgépek. Pcb shuttle szállítószalag gyártók azt mondják, hogy a szállítási gépek nem csak befejezni a szállítmányozását ömlesztett anyagok, hanem továbbítani a ömlesztett anyagok. Nagy különbség.

2022-10-17 mutass többet

Pcb shuttle szállítószalagok osztályozása

A következő bevezetés most készült: pcb shuttle szállítószalagok osztályozzák azok céljai szerint, beleértve az általános célú mobil, földalatti kiválasztás, nyitott gödör bányászat rögzített, speciális szerkezet, elmozdítható szállítószalag, rakodóspecifikus újratöltési funkció, nagy hajlásszögű szállítószalag stb.

2022-10-25 mutass többet

Pcb shuttle szállítószalag gyártók bemutatják a csöves csavar szállítószalag

(1) a csőszerű típus működési elve. A pcb shuttle szállítószalag gyártó elmondja, hogy a csavar szállítószalag a forgó csavart használja, hogy a szállított anyagot a rögzített burkolat mentén mozgassa a szállítómunkát. Pcb shuttle szállítószalag gyártók azt mondják, hogy a fej és a farok csapágyak mozgatják a külső a héj, a lógó csapágy fogadja el a csúszó csapágy egy porálló tömítő eszköz, a csapágy bokor általában készült porkohászat, a cement szállítja fogadott csapágy bokor, A lógó tengely és a csavar tengely csúszó blokk csatlakozás.

2022-11-01 mutass többet

Pcb shuttle szállítószalagok osztályozása

Most a következő bevezetés készül: pcb shuttle szállítószalagok osztályozzák azok céljai szerint, beleértve az általános célú mobil, földalatti pick, fix nyitott gödör bányászat, speciális szerkezet, mozgatható szállítószalag, újratöltési funkció specifikus a rakodó, meredek lejtő szállítószalag, stb.

2022-11-21 mutass többet

Intelligens táblák kezelési gép és intelligens szállítószalagok rendszer

Az intelligens smt vonalat alkotó vanstron berendezés a line control pc-hez (külön számítógép a vanstron létesítmények központi vezérléséhez) csatlakozik a lan kommunikáció révén. Az ügyfél a nyák információkat minden vanstron berendezésre a vonalvezérlő pc-n keresztül továbbítja, így az üzemeltető könnyen megváltoztathatja a szélességet. Ezen túlmenően, ez vonzza a figyelmet, mint egy következő generációs smt megoldás, amely javítja a termelékenység és a versenyképesség az ügyfelek lehetővé teszi valós idejű ellenőrzés létesítmény státusz.

2022-11-08 mutass többet

A pcb shuttle conveyor gyártók alkalmazása bemutatja a szállítószalagot

Először is, ez lesz magyarázza az összetételét az öv gép rendszer. Pcb shuttle szállítószalag gyártók azt mondják, hogy a szállítószalag a legfontosabb ömlesztett anyag szállítása és rakodása és kirakodása, amely széles körben használható a bányászat, kohászat, építőanyagok, a vegyipar, elektromos energia, és az élelmiszer-feldolgozás. És más ipari területek, szénbányák, fémbányák, vas-és acélvállalkozások, kikötők, cementgyárak, és más helyeken láthatók nagyszámú bőr gép alkalmazások.

2022-11-14 mutass többet

mutass többet