за нас

Вантрон Автоматија, Лад, е глобален снабдувач кој произведува и извезува опрема на pcb, како што е машината за ракување на табла, Машина за маркер на ласерот, инлини вертикални речки, УВ лекувачки реч за процесот на автоматизација на СМТ. Од формирањето на производствена фабрика во Шенџен, ЦИНА, во 2015 година, нашиот континуиран развој на производите во полето СМТ станува важен снабдувач на некоја АВЛ (одобрена листа на продавачот) Компанијата и препознавање за претпријатието и одговорност од клиентот низ целиот свет во автомобили, Електроника, Одбранбената индустрија и медицински полиња, ние стануваме водечки производител на СМТ периферал во Кина со континуиран раст на продажба. Благодарение на големиот инжинерски тим, Ванстрон Автоматија не е достапна само за да го обезбеди нашиот муштерија стабилните стандарди производи и решенија. Но, исто така, нудејќи ги автоматизацијата решенија во процесот на СМТ. Ние го надоместуваме напредниот модерна индустриска комуникација. Етернет комуникацијата на основната програма на ПLC, кој овозможува на нашата машина да се поврзува со секоја машина во светот како резултат за да им помогне на нашите крајни корисници да ја подобрат ефикасноста на производството. Нема потреба да потрошиш премногу скапо трошок. Автоматијата на Вантрон се заснова на вредностите на кредибилитетот, фокусот и довербата. Ние сме веродостојни бидејќи го правиме она што го зборуваме и кажуваме што го правиме. Ние сме фокусирани бидејќи сакаме да бидеме најдобри во она што сме добри во - Automating electronics производство. И ние сме доверливи бидејќи не сме само снабдувач - ние сме партнер. Ние сме долгорочен партнер на водачите на светскиот пазар и технологија; во нашата портфолио на производите можете да најдете добро утврдени технологии, како и иновативни и пионерски технологии. Што ги поврзува сите наши производи? Ние сметаме на комбинација на висококвалитетни решенија и компетентна поддршка кои ви обезбедуваат долгорочни и одржливи процесови. Нашите основни производи вклучуваат на пример, машина за ракување на табла, машина за маркер на ласер, инлајн вертикални печки, оздравувачки печки.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Воведување на PCB шатл конвеерот

Мултфункционалниот PCB шатл конвеер е нов вид на пренесување опрема за електрофореза. Најголемата карактеристика на конвеерот на PCB Шатл е различни агли за подрум, методи за претворање. и напредната брзина може да се оптимизира според различни модели за да ги исполнат најдобрите методи за процесирање. Локацијата и ориентацијата на телото многу ја скратуваат опремата поради преценувањето, За да може да се користи за опрема на електрофорези, наместо пендулните конвеери или други транспортни опрема.


Да бидеш подготвен за трагавање со работење со системот за маркетирање на ласери

Го бараш партнерот на системот за маркетирање на ласер? Таму вантрон автоматизацијата инвестира 5 години за да ја направи машината за ласерска ознака совршена за пазарот на СМТ, што е најдобро за барањата на трагацијата.


Апликацијата на производители на конвеерите на PCB Шатл воведува конвејр

Прво, тоа ќе биде објаснето од составот на машинскиот систем. Производителите на конвеерите на PCB шатл ви велат дека конвеерот на појас е најважниот пренесувач и внесување и исчитување еднакво. ип, кои можат да се користат во рударството, металургија, градежни материјали, хемиска индустрија, електрична енергија, Обработка на храна и други индустриски полиња, во рудници на јаглен, метални рудници, железни и челики , Пристаниште, цементните централи и други места можат да видат голем број примени од кожни машини. Производителите на конвеерите на PCB шатл ви велат дека машината за транспорт не само што може да го заврши пренесувањето на големите материјали, Но, исто така, пренесувај ги големите материјали. Голема разлика.


Клицирање на конвеери на PCB шатл

Сега е направено следното воведување: Конвеерите на PCB шатл се класификувани според нивните цели, вклучувајќи го и општиот мобилен, Подземен селекција, отворена рударска фиксна, специјална структура, раселенлив конвеер, специфична функција на повеќе. Големи приклучоци, итн.


Производителите на конвешењето на PCB шатл воведуваат конвешер

(1) Работниот принцип на типот на табулар. Производителот на конвеерот на PCB шатл ви кажува дека конвеерот е штрафот за да го движи пренесува материјал Со фиксен казна за да ја изврши работата за пренесување. Производителите на конвеерите на PCB шатл ви велат дека неговите глави и опашките се преместени во надвор од школката. Ја прифаќа лизгањето со уред за запечатување на прашина, грмушката е обично направена од металургија на прав, цементот кој пренесува посвојувања се чувствува со грмушка, Листата и штрафот се лизгање на блокот.


Клицирање на конвејори на PCB шатл

Сега е направено следното воведување: PCB Шатл Конвејers се класификувани според нивните цели, вклучувајќи го и општиот мобилен, Подземен избор, фиксен отворен рудар, специјална структура, движен конвејор, преполнување функција специфично за натоварувачот, Кретен конвеер, итн.


Паметни одбори управувачки машини и паметен конвешер

Опремата Ванстрон која ја сочинува паметната SMT линија е поврзана со контрола на линијата PC (поделен компјутер за централна контрола на Ванстрон) Објекти) преку ЛАН комуникација. Клиентот ги пренесува информациите на секоја опрема на Ванстрон преку компјутерот за контрола на линијата, за операторот лесно да ја промени ширината. Покрај тоа, Привлекува внимание како решенија на СМТ од следната генерација која ја подобрува продуктивноста и конкурентноста на клиентите до ен. Ја овозможува реално набљудување на статусот на објектот.


Апликацијата на производителите на компјутерите воведуваат конвешер

Прво, тоа ќе биде објаснето од составот на машинскиот систем. Производителите на компјутерот на компјутерите велат дека конвеерот е најважниот голем материјал пренесување и внесување и откачување, кои можат да се користат во рударството, металургијата, градежни материјали, хемиската индустрија, електрична енергија и обработка на храна. И други индустриски полиња, рудници на јаглен, метални рудници, железни и челични претпријатија, пристаниште, цемент. и други места можат да видат голем број кожен машински апликации.


Гледај Повеќе