Вантрон Автоматија, Лад, е глобален снабдувач кој произведува и извезува опрема на pcb, како што е машината за ракување на табла, Машина за маркер на ласерот, инлини вертикални речки, УВ лекувачки реч за процесот на автоматизација на СМТ. Од формирањето на производствена фабрика во Шенџен, ЦИНА, во 2015 година, нашиот континуиран развој на производите во полето СМТ станува важен снабдувач на некоја АВЛ (одобрена листа на продавачот) Компанијата и препознавање за претпријатието и одговорност од клиентот низ целиот свет во автомобили, Електроника, Одбранбената индустрија и медицински полиња, ние стануваме водечки производител на СМТ периферал во Кина со континуиран раст на продажба. Благодарение на големиот инжинерски тим, Ванстрон Автоматија не е достапна само за да го обезбеди нашиот муштерија стабилните стандарди производи и решенија. Но, исто така, нудејќи ги автоматизацијата решенија во процесот на СМТ. Ние го надоместуваме напредниот модерна индустриска комуникација. Етернет комуникацијата на основната програма на ПLC, кој овозможува на нашата машина да се поврзува со секоја машина во светот како резултат за да им помогне на нашите крајни корисници да ја подобрат ефикасноста на производството. Нема потреба да потрошиш премногу скапо трошок. Автоматијата на Вантрон се заснова на вредностите на кредибилитетот, фокусот и довербата. Ние сме веродостојни бидејќи го правиме она што го зборуваме и кажуваме што го правиме. Ние сме фокусирани бидејќи сакаме да бидеме најдобри во она што сме добри во - Automating electronics производство. И ние сме доверливи бидејќи не сме само снабдувач - ние сме партнер. Ние сме долгорочен партнер на водачите на светскиот пазар и технологија; во нашата портфолио на производите можете да најдете добро утврдени технологии, како и иновативни и пионерски технологии. Што ги поврзува сите наши производи? Ние сметаме на комбинација на висококвалитетни решенија и компетентна поддршка кои ви обезбедуваат долгорочни и одржливи процесови. Нашите основни производи вклучуваат на пример, машина за ракување на табла, машина за маркер на ласер, инлајн вертикални печки, оздравувачки печки.