2022-11-14

Апликацијата на производителите на компјутерите воведуваат конвешер

Прво, тоа ќе биде објаснето од составот на машинскиот систем. Производителите на компјутерот на компјутерите велат дека конвеерот е најважниот голем материјал пренесување и внесување и откачување, кои можат да се користат во рударството, металургијата, градежни материјали, хемиската индустрија, електрична енергија и обработка на храна. И други индустриски полиња, рудници на јаглен, метални рудници, железни и челични претпријатија, пристаниште, цемент. и други места можат да видат голем број кожен машински апликации.