Дестатачот за ПКБ

Keywords:

Кршни педери, наполнички одбори, наполнувачи на пички, пксб, голи одбори. Ppcb полачиња, наполнувач на табла за pcb, smt табла. инline PCB destacker, pcb конвеери

Product Description