TENTANG KAMI

Vanstron Automation co., Ltd, adalah pembekal global yang mengeluarkan dan mengeksport peralatan pemasangan pcb seperti mesin pengendalian papan, mesin penanda laser sebaris, ketuhar pengawetan menegak sebaris, UV pengawetan ketuhar untuk proses automasi SMT. Sejak penubuhan kilang pembuatan di Shenzhen, CHINA, pada 2015, pembangunan produk berterusan kami dalam bidang SMT menjadi pembekal penting beberapa AVL (senarai vendor yang diluluskan) syarikat dan diiktiraf untuk produk syarikat dan responsif daripada pelanggan di seluruh dunia dalam automotif, elektrik & elektronik, Industri pertahanan dan bidang perubatan, kami menjadi pengeluar terkemuka SMT periferal di China dengan pertumbuhan jualan yang berterusan. Terima kasih kepada pasukan kejuruteraan yang hebat, automasi Vanstron bukan sahaja tersedia untuk menyediakan pelanggan kami dengan produk dan penyelesaian standard yang stabil, tetapi juga menawarkan penyelesaian automasi penyesuaian dalam bidang proses SMT. Kami menguasai bahasa komunikasi industri moden maju dari Komunikasi Ethernet kepada pengaturcaraan PLC asas, yang membolehkan mesin kami tersedia untuk dihubungkan dengan mana-mana mesin di dunia sebagai hasil untuk membantu pengguna akhir kami meningkatkan kecekapan pengeluaran tetapi tidak perlu membelanjakan kos yang terlalu mahal. Automasi Vanstron adalah berdasarkan nilai kredibiliti, tumpuan dan kepercayaan. Kita boleh dipercayai kerana kita melakukan apa yang kita katakan-dan kita mengatakan apa yang kita lakukan. Kami memberi tumpuan kerana kami ingin menjadi yang terbaik pada pengeluaran elektronik yang baik. Dan kami boleh dipercayai kerana kami bukan hanya pembekal-kami adalah rakan kongsi. Kami adalah rakan kongsi jangka panjang pemimpin pasaran dan teknologi dunia; Dalam portfolio produk kami, anda boleh mencari teknologi yang mantap serta teknologi inovatif dan perintis. Apa yang menghubungkan semua produk kami? Kami bergantung kepada gabungan penyelesaian berkualiti tinggi dan sokongan yang kompeten yang memberikan anda kelebihan proses jangka panjang dan mampan. Produk teras kami termasuk seperti mesin pengendalian papan, mesin penanda laser sebaris, ketuhar pengawetan menegak sebaris, ketuhar pengawetan UV.

melihat lebih banyak

BERITA

Pengenalan penghantar ulang-alik PCB

Penghantar ulang-alik PCB pelbagai fungsi adalah jenis peralatan menyampaikan baru untuk elektroforesis pretreatment. Ciri terbesar penghantar ulang-alik PCB adalah sudut rendaman yang berbeza, mengubah kaedah, dan kelajuan ke hadapan boleh dioptimumkan mengikut model yang berbeza untuk memenuhi kaedah pemprosesan terbaik. Lokasi dan orientasi badan palung sangat memendekkan peralatan kerana overestimation, supaya ia boleh digunakan untuk peralatan elektroforesis pra-rawatan dan bukannya penghantar pendulum atau peralatan pengangkutan lain.


Bersedia untuk kebolehkesanan dengan bekerja dengan sistem penanda laser sebaris

Adakah anda sedang mencari rakan kongsi sistem penanda laser sebaris? Di sini automasi Vanstron melabur selama 5 tahun untuk membuat mesin penanda laser sebaris sesuai untuk pasaran SMT, yang terbaik untuk keperluan kebolehkesanan.


Penggunaan pengeluar penghantar ulang-alik PCB memperkenalkan penghantar

Pertama sekali, ia akan dijelaskan dari komposisi sistem mesin tali pinggang. Pengeluar penghantar ulang-alik PCB memberitahu anda bahawa penghantar tali pinggang adalah bahan pukal yang paling penting yang menyampaikan dan memuatkan dan memunggah peralatan, yang boleh digunakan secara meluas dalam perlombongan, metalurgi, bahan binaan, industri kimia, kuasa elektrik, pemprosesan makanan dan bidang perindustrian lain, di lombong arang batu, lombong logam, perusahaan besi dan keluli, Pelabuhan, tumbuhan simen dan tempat-tempat lain boleh melihat sejumlah besar aplikasi mesin kulit. Pengeluar penghantar ulang-alik PCB memberitahu anda bahawa jentera pengangkutan bukan sahaja dapat menyelesaikan menyampaikan bahan pukal, tetapi juga menyampaikan bahan pukal. Perbezaan yang besar.


Klasifikasi penghantar ulang-alik PCB

Pengenalan berikut kini dibuat: penghantar ulang-alik PCB dikelaskan mengikut tujuan mereka, termasuk pemilihan mudah alih, pemilihan bawah tanah, perlombongan terbuka tetap, struktur khas, penghantar yang tidak dapat dipisahkan, fungsi pemuatan semula tertentu, penghantar kecenderungan besar, dan sebagainya.


Pengeluar penghantar ulang-alik PCB memperkenalkan penghantar skru tiub

(1) prinsip kerja jenis tiub. Pengeluar penghantar ulang-alik PCB memberitahu anda bahawa penghantar skru menggunakan skru berputar untuk menggerakkan bahan yang disampaikan di sepanjang selongsong tetap untuk menjalankan kerja menyampaikan. Pengeluar penghantar ulang-alik PCB memberitahu anda bahawa galas kepala dan ekornya dipindahkan ke bahagian luar shell, galas gantung mengamalkan galas gelongsor dengan peranti pengedap debu-bukti, bush galas biasanya diperbuat daripada metalurgi serbuk, simen yang menyampaikan mengamalkan dirasai galas bush, Aci gantung dan aci skru adalah sambungan blok gelongsor.


Klasifikasi penghantar ulang-alik PCB

Sekarang pengenalan berikut dibuat: penghantar ulang-alik PCB dikelaskan mengikut tujuan mereka, termasuk mobile tujuan umum, pick bawah tanah, perlombongan lubang terbuka tetap, struktur khas, penghantar bergerak, fungsi pemuatan semula khusus kepada pemuat, penghantar incline curam, dll.


Mesin pengendalian papan pintar & sistem penghantar pintar

Peralatan Vanstron yang membentuk talian SMT pintar disambungkan ke PC kawalan talian (komputer berasingan untuk kawalan pusat kemudahan Vanstron) melalui komunikasi LAN. Pelanggan memindahkan maklumat PCB ke setiap peralatan Vanstron melalui PC kawalan talian, supaya pengendali boleh menukar lebar dengan mudah. Di samping itu, ia menarik perhatian sebagai penyelesaian SMT generasi akan datang yang meningkatkan produktiviti dan daya saing pelanggan dengan membolehkan pemantauan status kemudahan masa nyata.


Penggunaan pengeluar penghantar ulang-alik PCB memperkenalkan penghantar

Pertama, ia akan dijelaskan dari komposisi sistem mesin tali pinggang. Pengeluar penghantar ulang-alik PCB memberitahu anda bahawa tali pinggang penghantar adalah bahan pukal yang paling penting menyampaikan dan memuatkan dan memunggah, yang boleh digunakan secara meluas dalam perlombongan, metalurgi, bahan binaan, industri kimia, kuasa elektrik, dan pemprosesan makanan. Dan bidang perindustrian lain, lombong arang batu, lombong logam, perusahaan besi dan keluli, pelabuhan, tumbuhan simen, dan tempat-tempat lain dapat melihat sejumlah besar aplikasi mesin kulit.


melihat lebih banyak