TENTANG KAMI

Vanstron Automation co., Ltd, adalah pembekal global yang mengeluarkan dan mengeksport peralatan pemasangan pcb seperti mesin pengendalian papan, mesin penanda laser sebaris, ketuhar pengawetan menegak sebaris, UV pengawetan ketuhar untuk proses automasi SMT. Sejak penubuhan kilang pembuatan di Shenzhen, CHINA, pada 2015, pembangunan produk berterusan kami dalam bidang SMT menjadi pembekal penting beberapa AVL (senarai vendor yang diluluskan) syarikat dan diiktiraf untuk produk syarikat dan responsif daripada pelanggan di seluruh dunia dalam automotif, elektrik & elektronik, Industri pertahanan dan bidang perubatan, kami menjadi pengeluar terkemuka SMT periferal di China dengan pertumbuhan jualan yang berterusan. Terima kasih kepada pasukan kejuruteraan yang hebat, automasi Vanstron bukan sahaja tersedia untuk menyediakan pelanggan kami dengan produk dan penyelesaian standard yang stabil, tetapi juga menawarkan penyelesaian automasi penyesuaian dalam bidang proses SMT. Kami menguasai bahasa komunikasi industri moden maju dari Komunikasi Ethernet kepada pengaturcaraan PLC asas, yang membolehkan mesin kami tersedia untuk dihubungkan dengan mana-mana mesin di dunia sebagai hasil untuk membantu pengguna akhir kami meningkatkan kecekapan pengeluaran tetapi tidak perlu membelanjakan kos yang terlalu mahal. Automasi Vanstron adalah berdasarkan nilai kredibiliti, tumpuan dan kepercayaan. Kita boleh dipercayai kerana kita melakukan apa yang kita katakan-dan kita mengatakan apa yang kita lakukan. Kami memberi tumpuan kerana kami ingin menjadi yang terbaik pada pengeluaran elektronik yang baik. Dan kami boleh dipercayai kerana kami bukan hanya pembekal-kami adalah rakan kongsi. Kami adalah rakan kongsi jangka panjang pemimpin pasaran dan teknologi dunia; Dalam portfolio produk kami, anda boleh mencari teknologi yang mantap serta teknologi inovatif dan perintis. Apa yang menghubungkan semua produk kami? Kami bergantung kepada gabungan penyelesaian berkualiti tinggi dan sokongan yang kompeten yang memberikan anda kelebihan proses jangka panjang dan mampan. Produk teras kami termasuk seperti mesin pengendalian papan, mesin penanda laser sebaris, ketuhar pengawetan menegak sebaris, ketuhar pengawetan UV.

melihat lebih banyak

BERITA

Bagaimana ketuhar pengawetan UV untuk teknologi canggih PCB merevolusikan pengeluaran PCB

Pengenalan: pembuatan PCB memerlukan tahap ketepatan dan kawalan yang tinggi, dengan pengawetan menjadi proses penting dalam kitaran pengeluaran. Terima kasih kepada ketuhar pengawetan UV Vanstron untuk PCB, pengeluar kini boleh memanfaatkan teknologi canggih untuk menyelaraskan proses pengeluaran mereka dan memperbaiki garis bawah mereka.


Unloader majalah tunggal bagi syarikat PCB memperkenalkan unloader yang

Pemuat majalah tunggal untuk syarikat PCB memberitahu anda bahawa pemuat bintang biasanya dipasang di bahagian bawah pengumpul habuk abu corong. Unloader majalah tunggal untuk syarikat PCB memberitahu anda bahawa untuk memastikan bahawa sambungan adalah ketat dan ketat udara, tahap tertentu habuk harus sentiasa disimpan (disimpan) di bahagian atas injap pelepasan habuk berputar.


Langkah berjaga-jaga untuk menggunakan pemuat majalah tunggal untuk pembekal PCB

1. Sebelum menggunakan pemuat majalah tunggal untuk pembekal PCB, periksa jumlah minyak pelincir dan jenis minyak dalam pengurang, gantikannya dengan minyak baru selepas satu bulan operasi, dan tukar minyak sekali setahun selepas itu. 2. Sambungkan antara muka sumber udara, periksa sama ada antara muka disekat oleh objek asing pada masa yang sama, dan pastikan antara muka bersih dan lancar;


Vanstron mesin pengendalian PCB pintar dengan perisian induk pusat

Vanstron Pintar Penghantar Systme boleh membina Pintar Talian SMT. Ini adalah penyelesaian yang membolehkan pengurusan bersepadu seluruh perusahaan dan barisan pengeluaran automatik.


Ketepatan membeli Unloader majalah tunggal untuk produk PCB

Beli pemuat majalah tunggal untuk produk PCB memberitahu anda bahawa pemuat bintang mempunyai ketepatan pemprosesan yang tinggi dan mempunyai fungsi mengunci udara. Beli Unloader majalah tunggal untuk produk PCB memberitahu anda bahawa ia boleh digunakan sebagai feeder kuantitatif serbuk untuk menghancurkan dan penggredan sistem, sebagai unloader untuk pemisahan dan sistem pengumpulan habuk, atau untuk memberi makan tekanan dan sedutan-pemakanan pneumatik menyampaikan sistem.


Dua barisan mesin pengendalian papan pintar dari Vanstron, perindustrian 4.0 siap!

Dua barisan mesin pengendalian papan pintar dari Vanstron, perindustrian 4.0 siap!


Ciri-ciri harga rendah satu majalah Unloader untuk PCB China

(1) Unloader majalah tunggal harga rendah untuk PCB China memberitahu anda bahawa unloader mengamalkan prinsip putaran planet, dan input dan output berada pada paksi yang sama. Harga rendah satu majalah Unloader untuk PCB China memberitahu anda bahawa ia mempunyai keunikan yang disambungkan terus ke motor, jadi ia adalah padat dalam struktur, cantik dalam penampilan, novel dalam bentuk, saiz kecil, dan ringan.


China satu majalah Unloader untuk PCB jualan memperkenalkan penggunaan unloader

China satu majalah Unloader untuk PCB jualan memberitahu anda bahawa unloader adalah jenis tahan tekanan, ia mengamalkan rotor yang tertutup. China satu majalah Unloader untuk PCB jualan ia boleh digunakan secara meluas dalam jenis sedutan, sistem menyampaikan udara jenis tekanan, dan peralatan menyampaikan tekanan negatif.


melihat lebih banyak