TENTANG KAMI

Vanstron Automation co., Ltd, adalah pembekal global yang mengeluarkan dan mengeksport peralatan pemasangan pcb seperti mesin pengendalian papan, mesin penanda laser sebaris, ketuhar pengawetan menegak sebaris, UV pengawetan ketuhar untuk proses automasi SMT. Sejak penubuhan kilang pembuatan di Shenzhen, CHINA, pada 2015, pembangunan produk berterusan kami dalam bidang SMT menjadi pembekal penting beberapa AVL (senarai vendor yang diluluskan) syarikat dan diiktiraf untuk produk syarikat dan responsif daripada pelanggan di seluruh dunia dalam automotif, elektrik & elektronik, Industri pertahanan dan bidang perubatan, kami menjadi pengeluar terkemuka SMT periferal di China dengan pertumbuhan jualan yang berterusan. Terima kasih kepada pasukan kejuruteraan yang hebat, automasi Vanstron bukan sahaja tersedia untuk menyediakan pelanggan kami dengan produk dan penyelesaian standard yang stabil, tetapi juga menawarkan penyelesaian automasi penyesuaian dalam bidang proses SMT. Kami menguasai bahasa komunikasi industri moden maju dari Komunikasi Ethernet kepada pengaturcaraan PLC asas, yang membolehkan mesin kami tersedia untuk dihubungkan dengan mana-mana mesin di dunia sebagai hasil untuk membantu pengguna akhir kami meningkatkan kecekapan pengeluaran tetapi tidak perlu membelanjakan kos yang terlalu mahal. Automasi Vanstron adalah berdasarkan nilai kredibiliti, tumpuan dan kepercayaan. Kita boleh dipercayai kerana kita melakukan apa yang kita katakan-dan kita mengatakan apa yang kita lakukan. Kami memberi tumpuan kerana kami ingin menjadi yang terbaik pada pengeluaran elektronik yang baik. Dan kami boleh dipercayai kerana kami bukan hanya pembekal-kami adalah rakan kongsi. Kami adalah rakan kongsi jangka panjang pemimpin pasaran dan teknologi dunia; Dalam portfolio produk kami, anda boleh mencari teknologi yang mantap serta teknologi inovatif dan perintis. Apa yang menghubungkan semua produk kami? Kami bergantung kepada gabungan penyelesaian berkualiti tinggi dan sokongan yang kompeten yang memberikan anda kelebihan proses jangka panjang dan mampan. Produk teras kami termasuk seperti mesin pengendalian papan, mesin penanda laser sebaris, ketuhar pengawetan menegak sebaris, ketuhar pengawetan UV.

melihat lebih banyak

BERITA

Pengenalan penghantar ulang-alik PCB

Penghantar ulang-alik PCB pelbagai fungsi adalah jenis peralatan menyampaikan baru untuk elektroforesis pretreatment. Ciri terbesar penghantar ulang-alik PCB adalah sudut rendaman yang berbeza, mengubah kaedah, dan kelajuan ke hadapan boleh dioptimumkan mengikut model yang berbeza untuk memenuhi kaedah pemprosesan terbaik. Lokasi dan orientasi badan palung sangat memendekkan peralatan kerana overestimation, supaya ia boleh digunakan untuk peralatan elektroforesis pra-rawatan dan bukannya penghantar pendulum atau peralatan pengangkutan lain.


Pengeluar penghantar ulang-alik PCB memperkenalkan dua jenis penghantar

Pengeluar penghantar ulang-alik PCB memberitahu anda bahawa penghantar tali pinggang yang biasa digunakan boleh dibahagikan kepada penghantar tali pinggang teras kanvas biasa, penghantar tali pinggang kekuatan tinggi teras keluli, penghantar tali pinggang memunggah penuh letupan, penghantar tali pinggang kalis api, penghantar tali pinggang dua kelajuan dua kelajuan penghantar tali pinggang pengangkutan, penghantar tali pinggang mudah alih yang boleh diterbalikkan, penghantar tali pinggang tahan sejuk, dan sebagainya.


Papan kosong Destacker untuk pengeluar PCB china

Ciri-ciri teknikal. 1. Terdedah papan Destacker untuk pengeluar PCB china destacker yang boleh menggantikan tin manual dan tradisional kosong destackers tin, yang boleh menjimatkan banyak buruh dan meningkatkan kapasiti pengeluaran. 2. Papan kosong destabilker untuk pengeluar PCB china mengamalkan sistem kawalan komputer yang boleh diprogramkan, yang meningkatkan ketepatan tindakan mekanikal dan mudah dioperasikan.


China Loader & sistem gabungan Unloader untuk pengeluar PCB

China Loader & Unloader sistem gabungan untuk PCB pengeluar memberitahu anda bahawa PCB (papan litar bercetak) adalah litar bercetak lembaga dirujuk sebagai litar bercetak lembaga dan merupakan salah satu komponen penting dalam industri elektronik. Sistem gabungan Loader & Unloader China untuk pengeluar PCB memberitahu anda bahawa untuk hampir setiap jenis peralatan elektronik, selagi terdapat komponen elektronik seperti litar bersepadu, untuk membuat interkoneksi elektrik antara pelbagai komponen, papan bercetak digunakan.


Mod permohonan papan kosong Destacker untuk PCB

Papan kosong Destacker untuk PCB memberitahu anda bahawa pertama, ia menerangkan dari komposisi sistem penghantar tali pinggang, dan penghantar tali pinggang adalah bahan pukal yang paling penting yang menyampaikan dan memuatkan dan memunggah peralatan. Papan kosong Destacker untuk PCB memberitahu anda bahawa ia boleh digunakan secara meluas dalam perlombongan, metalurgi, bahan binaan, industri kimia, kuasa elektrik, pemprosesan makanan, dan bidang perindustrian lain.


Loader semikonduktor dan mesin unloader dari Vanstron.

Loader semikonduktor dan mesin unloader dari Vanstron.


Klasifikasi penghantar ulang-alik PCB

Pengenalan berikut kini dibuat: penghantar ulang-alik PCB dikelaskan mengikut tujuan mereka, termasuk pemilihan mudah alih, pemilihan bawah tanah, perlombongan terbuka tetap, struktur khas, penghantar yang tidak dapat dipisahkan, fungsi pemuatan semula tertentu, penghantar kecenderungan besar, dan sebagainya.


China satu majalah Unloader untuk PCB jualan memperkenalkan penggunaan unloader

China satu majalah Unloader untuk PCB jualan memberitahu anda bahawa unloader adalah jenis tahan tekanan, ia mengamalkan rotor yang tertutup. China satu majalah Unloader untuk PCB jualan ia boleh digunakan secara meluas dalam jenis sedutan, sistem menyampaikan udara jenis tekanan, dan peralatan menyampaikan tekanan negatif.


melihat lebih banyak