OVER

Vanstron Automation Co.,Ltd, is een wereldwijde leverancier die pcb-assemblageapparatuur produceert en exporteert, zoals boards handling-machine, inline lasermarkeringsmachine, inline verticale uithardingsovens, UV-uithardingsovens voor het SMT-automatiseringsproces. Sinds de oprichting van een fabriek in Shenzhen, CHINA, in 2015, wordt onze voortdurende productontwikkeling op het gebied van SMT de belangrijke leverancier van een AVL-bedrijf (goedgekeurde leverancierslijst) en wordt het erkend voor de bedrijfsproducten en het reactievermogen van de klant over de hele wereld in de automobiel, elektriciteit en elektronica, Defensie-industrie en medische velden, we worden de toonaangevende fabrikant van SMT perifere in China met continue verkoopgroei. Dankzij het geweldige engineeringteam is Vanstron Automation niet alleen beschikbaar om onze klant de stabiele standaardproducten en-oplossingen te bieden, maar ook om de aanpassingsautomatiseringsoplossingen op het gebied van SMT-processen aan te bieden. We beheersen de geavanceerde moderne industriële communicatietaal van De Ethernet-communicatie naar de basis-PLC-programmering, waardoor onze machine beschikbaar is om met elke machine ter wereld te verbinden als de resultaten om onze eindgebruikers te helpen de productie-efficiëntie te verbeteren, maar u hoeft niet te dure kosten te besteden. Vanstron Automation is gebaseerd op de waarden van geloofwaardigheid, focus en vertrouwen. We zijn geloofwaardig omdat we doen wat we zeggen-en we zeggen wat we doen. We zijn gefocust omdat we de beste willen zijn in waar we goed in zijn-Automatisering van elektronicaproductie. En we zijn betrouwbaar omdat we niet alleen een leverancier zijn-we zijn een partner. Wij zijn een langetermijnpartner van wereldmarkt-en technologieleiders; in ons productportfolio kunt u gevestigde technologieën en innovatieve en baanbrekende technologieën vinden. Wat verbindt al onze producten? We rekenen op een combinatie van hoogwaardige oplossingen en competente ondersteuning die u langdurige en duurzame procesvoordelen biedt. Onze kernproducten omvatten zoals boards handling machine, inline laser marker machine, inline verticale uithardingsovens, UV-uithardingsovens.

Bekijk meer

NIEUWS

Introductie van PCB-shuttle-transportband

De multifunctionele PCB-shuttle-transportband is een nieuw type transportapparatuur voor voorbehandelingselektroforese. Het grootste kenmerk van de PCB Shuttle-transportband is dat verschillende onderdompelingshoeken, draaimethoden en voorwaartse snelheden kunnen worden geoptimaliseerd volgens verschillende modellen om aan de beste verwerkingsmethoden te voldoen. De locatie en oriëntatie van het troglichaam verkorten de apparatuur aanzienlijk vanwege de overschatting ervan, zodat het kan worden gebruikt voor elektroforese-apparatuur voor de voorbehandeling in plaats van slingertransportbanden of andere transportmiddelen.

2022-10-13 Bekijk meer

Klaar zijn voor traceerbaarheid door te werken met het inline lasermarkeersysteem

Bent u op zoek naar de partner van inline lasermarkeersysteem? hier heeft Vanstron-automatisering 5 jaar geïnvesteerd om de inline lasermarkeermachine perfect te maken voor de SMT-markt, die het beste is voor de vereisten van de traceerbaarheid.

2022-02-19 Bekijk meer

De toepassing van PCB Shuttle transportband fabrikanten introduceert transportband

Allereerst zal het worden uitgelegd uit de samenstelling van het bandmachinesysteem. Fabrikanten van PCB-shuttle-transportbanden vertellen u dat de transportband het belangrijkste bulkmateriaal is voor transport en laden en lossen van apparatuur, die op grote schaal kan worden gebruikt in de mijnbouw, metallurgie, bouwmaterialen, chemische industrie, elektrische energie, voedselverwerking en andere industriële velden, in kolenmijnen, metaalmijnen, ijzer-en staalbedrijven, Havens, cementfabrieken en andere plaatsen kunnen een groot aantal toepassingen van leermachines zien. Fabrikanten van PCB-shuttle-transportbanden vertellen u dat de transportmachines niet alleen het transport van bulkmaterialen kunnen voltooien, maar ook de bulkmaterialen kunnen overbrengen. Groot verschil.

2022-10-17 Bekijk meer

Classificatie van PCB-shuttle-transportbanden

De volgende introductie is nu gemaakt: PCB-shuttle-transportbanden worden geclassificeerd op basis van hun doeleinden, inclusief mobiele, ondergrondse selectie voor algemeen gebruik, open-pit mijnbouw vast, speciale structuur, verplaatsbare transportband, laderspecifieke herlaadfunctie, grote hellingsband, enz.

2022-10-25 Bekijk meer

Fabrikanten van PCB-shuttle-transportband introduceren buisvormige schroeftransporteur

(1) Het werkingsprincipe van het buisvormige type. De fabrikant van de PCB-shuttle-transportband vertelt u dat de schroeftransporteur de roterende schroef gebruikt om het getransporteerde materiaal langs de vaste behuizing te verplaatsen om het transportwerk uit te voeren. Fabrikanten van PCB-shuttle-transportbanden vertellen u dat de kop-en staartlagers naar de buitenkant van de schaal worden verplaatst, het hangende lager neemt glijdend lager aan met een stofdicht afdichtingsapparaat, de lagerbus is over het algemeen gemaakt van poedermetallurgie, het cementtransport neemt vilt lagerbus aan, De hangende as en de schroefas zijn glijdende blokverbinding.

2022-11-01 Bekijk meer

Classificatie van PCB-pendeltransportbanden

Nu wordt de volgende introductie gemaakt: PCB-pendeltransportbanden worden geclassificeerd op basis van hun doeleinden, inclusief mobiele, ondergrondse oogst voor algemeen gebruik, vaste open putmijnbouw, speciale structuur, beweegbare transportband, herlaadfunctie specifiek voor de lader, steile hellingsband, enz.

2022-11-21 Bekijk meer

Smart Boards Handling Machine & Smart Transportbanden systeem

De Vanstron-apparatuur die de slimme SMT-lijn vormt, is via LAN-communicatie verbonden met de lijnbesturing-pc (een aparte computer voor centrale besturing van de Vanstron-faciliteiten). De klant draagt de PCB-informatie over aan elke Vanstron-apparatuur via de lijnbesturing-pc, zodat de operator de breedte gemakkelijk kan wijzigen. Bovendien trekt het de aandacht als een SMT-oplossing van de volgende generatie die de productiviteit en het concurrentievermogen van klanten verbetert door realtime monitoring van de status van de faciliteit mogelijk te maken.

2022-11-08 Bekijk meer

Toepassing van PCB shuttle transportband fabrikanten introduceren transportband

Ten eerste zal het worden uitgelegd aan de hand van de samenstelling van het bandmachinesysteem. Fabrikanten van PCB-shuttle-transportbanden vertellen u dat de transportband het belangrijkste transport en laden en lossen van bulkmateriaal is, dat op grote schaal kan worden gebruikt in de mijnbouw, metallurgie, bouwmaterialen, de chemische industrie, elektrische energie en voedselverwerking. En andere industriële velden, kolenmijnen, metaalmijnen, ijzer-en staalondernemingen, havens, cementfabrieken en andere plaatsen kunnen een groot aantal toepassingen van de leermachine zien.

2022-11-14 Bekijk meer

Bekijk meer