OVER

Vanstron Automation Co.,Ltd, is een wereldwijde leverancier die pcb-assemblageapparatuur produceert en exporteert, zoals boards handling-machine, inline lasermarkeringsmachine, inline verticale uithardingsovens, UV-uithardingsovens voor het SMT-automatiseringsproces. Sinds de oprichting van een fabriek in Shenzhen, CHINA, in 2015, wordt onze voortdurende productontwikkeling op het gebied van SMT de belangrijke leverancier van een AVL-bedrijf (goedgekeurde leverancierslijst) en wordt het erkend voor de bedrijfsproducten en het reactievermogen van de klant over de hele wereld in de automobiel, elektriciteit en elektronica, Defensie-industrie en medische velden, we worden de toonaangevende fabrikant van SMT perifere in China met continue verkoopgroei. Dankzij het geweldige engineeringteam is Vanstron Automation niet alleen beschikbaar om onze klant de stabiele standaardproducten en-oplossingen te bieden, maar ook om de aanpassingsautomatiseringsoplossingen op het gebied van SMT-processen aan te bieden. We beheersen de geavanceerde moderne industriële communicatietaal van De Ethernet-communicatie naar de basis-PLC-programmering, waardoor onze machine beschikbaar is om met elke machine ter wereld te verbinden als de resultaten om onze eindgebruikers te helpen de productie-efficiëntie te verbeteren, maar u hoeft niet te dure kosten te besteden. Vanstron Automation is gebaseerd op de waarden van geloofwaardigheid, focus en vertrouwen. We zijn geloofwaardig omdat we doen wat we zeggen-en we zeggen wat we doen. We zijn gefocust omdat we de beste willen zijn in waar we goed in zijn-Automatisering van elektronicaproductie. En we zijn betrouwbaar omdat we niet alleen een leverancier zijn-we zijn een partner. Wij zijn een langetermijnpartner van wereldmarkt-en technologieleiders; in ons productportfolio kunt u gevestigde technologieën en innovatieve en baanbrekende technologieën vinden. Wat verbindt al onze producten? We rekenen op een combinatie van hoogwaardige oplossingen en competente ondersteuning die u langdurige en duurzame procesvoordelen biedt. Onze kernproducten omvatten zoals boards handling machine, inline laser marker machine, inline verticale uithardingsovens, UV-uithardingsovens.

Bekijk meer

NIEUWS

Introductie van PCB-shuttle-transportband

De multifunctionele PCB-shuttle-transportband is een nieuw type transportapparatuur voor voorbehandelingselektroforese. Het grootste kenmerk van de PCB Shuttle-transportband is dat verschillende onderdompelingshoeken, draaimethoden en voorwaartse snelheden kunnen worden geoptimaliseerd volgens verschillende modellen om aan de beste verwerkingsmethoden te voldoen. De locatie en oriëntatie van het troglichaam verkorten de apparatuur aanzienlijk vanwege de overschatting ervan, zodat het kan worden gebruikt voor elektroforese-apparatuur voor de voorbehandeling in plaats van slingertransportbanden of andere transportmiddelen.

2022-10-13 Bekijk meer

Fabrikanten van PCB-shuttle-transportbanden introduceren twee soorten transportbanden

Fabrikanten van PCB-shuttle-transportbanden vertellen u dat de veelgebruikte bandtransporteurs kunnen worden onderverdeeld in gewone canvas-kernbandtransporteurs, stalen kabelkern met hoge sterkte transportbanden, volledig explosieveilige losbandtransporteurs, vlamvertragende bandtransporteurs, dubbele snelheid transportbandtransportbanden transportband, transportband met dubbele snelheid, omkeerbare mobiele transportband, koude-resistente transportband, enz.

2022-12-12 Bekijk meer

Kale planken Destacker voor PCB fabrikanten china

Technische kenmerken. 1. Kale borden Destacker voor PCB-fabrikanten China De destacker kan handmatige blikjes en traditionele lege blikjes destackers vervangen, wat veel arbeid kan besparen en de productiecapaciteit kan vergroten. 2. Kale borden Destacker voor PCB-fabrikanten China neemt een programmeerbaar computerbesturingssysteem aan, dat de nauwkeurigheid van mechanische acties verbetert en eenvoudig te bedienen is.

2023-01-16 Bekijk meer

China Loader & Unloader combinatiesysteem voor PCB-fabrikanten

China Loader & Unloader-combinatiesysteem voor PCB-fabrikanten vertelt u dat PCB (printplaat) een printplaat is, ook wel een printplaat genoemd, en een van de belangrijke componenten van de elektronica-industrie is. China Loader & Unloader-combinatiesysteem voor PCB-fabrikanten vertelt u dat voor bijna elk soort elektronische apparatuur, zolang er elektronische componenten zijn zoals geïntegreerde schakelingen, om de elektrische verbinding tussen verschillende componenten te maken, printplaten worden gebruikt.

2023-03-06 Bekijk meer

Toepassingsmodus van Kale planken Destacker voor PCB

Kale platen Destacker voor PCB vertelt u dat eerst, het verklaart uit de samenstelling van het transportbandsysteem, en de transportband is de belangrijkste bulkmateriaal transport-en laad-en losapparatuur. Bare boards Destacker for PCB vertelt je dat het op grote schaal kan worden gebruikt in de mijnbouw, metallurgie, bouwmaterialen, de chemische industrie, elektrische energie, voedselverwerking en andere industriële velden.

2023-01-02 Bekijk meer

Halfgeleider-en lossmachine van Vanstron.

Halfgeleider-en lossmachine van Vanstron.

2022-12-21 Bekijk meer

Classificatie van PCB-shuttle-transportbanden

De volgende introductie is nu gemaakt: PCB-shuttle-transportbanden worden geclassificeerd op basis van hun doeleinden, inclusief mobiele, ondergrondse selectie voor algemeen gebruik, open-pit mijnbouw vast, speciale structuur, verplaatsbare transportband, laderspecifieke herlaadfunctie, grote hellingsband, enz.

2022-10-25 Bekijk meer

China Single Magazine Unloader voor PCB op verkoop introduceert het gebruik van unloader

China Single Magazine Unloader voor PCB op verkoop vertelt u dat de losser drukbestendig type is, het neemt een ingesloten rotor aan. China Single Magazine Unloader voor PCB's op verkoop Het kan op grote schaal worden gebruikt in zuigtype, luchttransportsystemen van het druktype en onderdruktransportapparatuur.

2023-03-20 Bekijk meer

Bekijk meer