OVER

Vanstron Automation Co.,Ltd, is een wereldwijde leverancier die pcb-assemblageapparatuur produceert en exporteert, zoals boards handling-machine, inline lasermarkeringsmachine, inline verticale uithardingsovens, UV-uithardingsovens voor het SMT-automatiseringsproces. Sinds de oprichting van een fabriek in Shenzhen, CHINA, in 2015, wordt onze voortdurende productontwikkeling op het gebied van SMT de belangrijke leverancier van een AVL-bedrijf (goedgekeurde leverancierslijst) en wordt het erkend voor de bedrijfsproducten en het reactievermogen van de klant over de hele wereld in de automobiel, elektriciteit en elektronica, Defensie-industrie en medische velden, we worden de toonaangevende fabrikant van SMT perifere in China met continue verkoopgroei. Dankzij het geweldige engineeringteam is Vanstron Automation niet alleen beschikbaar om onze klant de stabiele standaardproducten en-oplossingen te bieden, maar ook om de aanpassingsautomatiseringsoplossingen op het gebied van SMT-processen aan te bieden. We beheersen de geavanceerde moderne industriële communicatietaal van De Ethernet-communicatie naar de basis-PLC-programmering, waardoor onze machine beschikbaar is om met elke machine ter wereld te verbinden als de resultaten om onze eindgebruikers te helpen de productie-efficiëntie te verbeteren, maar u hoeft niet te dure kosten te besteden. Vanstron Automation is gebaseerd op de waarden van geloofwaardigheid, focus en vertrouwen. We zijn geloofwaardig omdat we doen wat we zeggen-en we zeggen wat we doen. We zijn gefocust omdat we de beste willen zijn in waar we goed in zijn-Automatisering van elektronicaproductie. En we zijn betrouwbaar omdat we niet alleen een leverancier zijn-we zijn een partner. Wij zijn een langetermijnpartner van wereldmarkt-en technologieleiders; in ons productportfolio kunt u gevestigde technologieën en innovatieve en baanbrekende technologieën vinden. Wat verbindt al onze producten? We rekenen op een combinatie van hoogwaardige oplossingen en competente ondersteuning die u langdurige en duurzame procesvoordelen biedt. Onze kernproducten omvatten zoals boards handling machine, inline laser marker machine, inline verticale uithardingsovens, UV-uithardingsovens.

Bekijk meer

NIEUWS

Hoe UV-uithardende ovens voor PCB's geavanceerde technologie een revolutie teweegbrengt in de PCB-productie

Inleiding: PCB-productie vereist een hoge mate van precisie en controle, waarbij uitharding een cruciaal proces is in de productiecyclus. Dankzij de UV-uithardingsovens van Vanstron voor PCB's kunnen fabrikanten nu profiteren van de allernieuwste technologie om hun productieprocessen te stroomlijnen en hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

2023-05-10 Bekijk meer

Single Magazine Unloader voor PCB-bedrijf introduceert de losser

Single Magazine Unloader voor PCB-bedrijf vertelt u dat de ster-losser over het algemeen in het onderste deel van de stofafscheider ashopper is geïnstalleerd. Single Magazine Unloader voor PCB-bedrijf vertelt u dat om ervoor te zorgen dat de verbinding strak en luchtdicht is, altijd een bepaald niveau van stof moet worden bewaard (opgeslagen) op het bovenste deel van de roterende stofafvoerklep.

2023-04-19 Bekijk meer

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van Single Magazine Unloader voor PCB-leveranciers

1. Voordat u de Single Magazine Unloader voor PCB-leveranciers gebruikt, controleert u de hoeveelheid smeerolie en het type olie in het reductiemiddel, vervangt u deze na een maand gebruik door nieuwe olie en ververst u de olie eenmaal per jaar daarna. 2. Sluit de luchtbroninterface aan, controleer of de interface tegelijkertijd wordt geblokkeerd door vreemde voorwerpen en zorg ervoor dat de interface schoon en soepel is;

2023-04-12 Bekijk meer

Vanstron Smart PCB handling machine met Center master software

Vanstron's Smart Conveyor Systme kan Smart SMT Line bouwen. Dit is een oplossing die een bedrijfsbrede geïntegreerde management-en geautomatiseerde productielijn mogelijk maakt.

2023-04-06 Bekijk meer

Nauwkeurigheid van Koop Single Magazine Unloader voor PCB-producten

Koop Single Magazine Unloader voor PCB-producten vertelt u dat de ster-losser een hoge verwerkingsprecisie heeft en de functie heeft om lucht te vergrendelen. Koop Single Magazine Unloader voor PCB-producten vertelt u dat het kan worden gebruikt als een poeder kwantitatieve feeder voor het breken en sorteren van systemen, als een losser voor scheidings-en stofopvangsystemen, of voor druktoevoer en zuigvoeding pneumatische transportsystemen.

2023-04-03 Bekijk meer

Twee lijnen van smartboards handling Machines van Vanstron, industrieel 4.0 Klaar!

Twee lijnen van smartboards handling Machines van Vanstron, industrieel 4.0 Klaar!

2023-04-03 Bekijk meer

Kenmerken van lage prijs Single Magazine Unloader voor PCB China

(1) Lage prijs Single Magazine Unloader voor PCB China vertelt u dat de losser het principe van planetaire rotatie aanneemt en dat de invoer en uitvoer zich op dezelfde as. Lage prijs Single Magazine Unloader voor PCB China vertelt je dat het uniek is dat het direct verbonden is met de motor, dus het is compact van structuur, mooi van uiterlijk, nieuw van vorm, klein van formaat en licht in gewicht.

2023-03-27 Bekijk meer

China Single Magazine Unloader voor PCB op verkoop introduceert het gebruik van unloader

China Single Magazine Unloader voor PCB op verkoop vertelt u dat de losser drukbestendig type is, het neemt een ingesloten rotor aan. China Single Magazine Unloader voor PCB's op verkoop Het kan op grote schaal worden gebruikt in zuigtype, luchttransportsystemen van het druktype en onderdruktransportapparatuur.

2023-03-20 Bekijk meer

Bekijk meer