OM

Vanstron Automation Co. Ltd er en global leverandør som produserer og eksporterer pcb-monteringsutstyr, som for eksempel bretthåndteringsmaskiner, innline lasermarkeringsmaskin, innline vertikale salteovner, UV-hjulingsovner for SMT-automatiseringsprosessen. Etter opprettelsen av et produksjonsanlegg i Shenzhen, CHINA, 2015 blir vår kontinuerlige produktutvikling i SMT-feltet den viktige leverandøren av en AVL (godkjent leverandørliste) virksomhet og er anerkjent for selskapets produkter og reaksjon hos kundene rundt om i verden innen bil, elektrisitet &elektronikk, Forsvarsindustri og medisinske områder, vi blir den førende produsenten av SMT perifert i Kina med kontinuerlig salgsvekst. Takket være det store ingeniørteamet er Vantron Automation ikke bare tilgjengelig for å gi vår kunde de stabile standardprodukter og løsningene, men også tilby tilpasningsautomatiseringsløsninger i SMT-prosessområdet. Vi mestrer det avanserte moderne industrielle kommunikasjonsspråket fra vårt språk Ethernet-kommunikasjonen til den grunnleggende PLC-programmeringen, som gjør at maskinen er tilgjengelig for å koble sammen med maskiner i verden som resultater for å hjelpe våre sluttbrukere men ingen grunn til å bruke for dyre kostnader. Vanstron Automation er basert på verdiene av troverdighet, fokus og tillit. Vi er troverdige fordi vi gjør det vi sier - og vi sier hva vi gjør. Vi er fokusert fordi vi ønsker å være de beste til det vi er gode til å automatisere elektronisk produksjon. Og vi er pålitelige fordi vi ikke bare er en leverandør - vi er en partner. Vi er en langsiktig partner av verdensmarkeds- og teknologiledere. i vår produktportefølje finner du veletablert teknologi samt innovativ og banebrytende teknologi. Hva kobler alle våre produkter? Vi regner med en kombinasjon av løsninger av høy kvalitet og kompetent støtte som gir deg langsiktige og bærekraftige prosessfordeler. Våre kjerneprodukter omfatter for eksempel brett håndteringsmaskin, inline lasermarkeringsmaskin, inline vertikale salteovner, UV-håndteringsovner.

se mer

NYHETSSENTER

Innføring av PCB-fert transportbår

Den multifunksjonale PCB-ferttransportøren er en ny type transportutstyr for elektroforese for før behandling. Det største trekk ved PCB Shuttle Transportbåndet er at forskjellige neddykningsvinkler, snu metoder, og framhastigheter kan optimeres i henhold til ulike modeller for å oppfylle de beste bearbeidingsmetodene. Plassering og retning av hogkroppen forkorter utstyret kraftig på grunn av dets overvurdering, slik at det kan brukes til elektroforeseutstyr forbehandling i stedet for pendeltransportører eller annet transportutstyr.

2022-10-13 se mer

PCB transportprodusenter introduserer to typer transportører

PCB Shuttle transportørprodusenter forteller deg at de vanligvis brukte båndtransportørene kan deles opp i vanlig kjernebelte. veteraner transportører med høy styrke av stål, full eksplosjonssikre transportører, flammehållende transportører, dobbelt hastighetsbåndtransportører, reversibel mobil båndtransportør, kaldebestandig transportør, osv.

2022-12-12 se mer

Bare brett Destacker for PCB Produsenter

Tekniske egenskaper. 1. Bare brett Destacker for PCB-produsenter porslin Destacker kan erstatte manuelle bokser og tradisjonelle tomme bokser tømmere, som kan spare mye arbeid og øke produksjonskapasiteten. 2. Bare brett Destacker for PCB Producenter Kina vedtar et programmerbart datastyringssystem, som forbedrer nøyaktigheten av mekaniske virkninger og er lett å betjene.

2023-01-16 se mer

Kina Loader & Unloader kombinasjonssystem for PCB-produsenter

China Loader & Unloader kombinasjonssystem for PCB-produsenter forteller deg at PCB (trykt kretskort) er et trykt kretskort, kalt et trykt kretskort, og er en av de viktige komponentene i elektronikindustrien. China Loader & Unloader kombinasjonssystem for PCB-produsenter forteller deg at for nesten alle typer elektronisk utstyr, så lenge det finnes elektroniske komponenter, f.eks. integrerte kretser, for å skape den elektriske forbindelsen mellom forskjellige deler, det brukes trykt brett.

2023-03-06 se mer

Programmodus for bare brett Destacker for PCB

Bare tavler Destacker for PCB forteller deg at det først, forklarer det ut fra sammensetningen av transportsystemet, og beltetransportøren er det viktigste transport- og lastings- og lossingsutstyret. Bare brett Destacker for PCB forteller deg at det kan brukes i gruvdrift, metallurgi, byggematerialer, kjemisk industri, elektrisk kraft, næringsmiddelbearbeiding og andre industriområder.

2023-01-02 se mer

Halvleder- og lossemaskin fra Vanstron.

Halvleder- og lossemaskin fra Vanstron.

2022-12-21 se mer

Klassifisering av PCB-ferttransportører

Følgende innledning foretas nå: PCB-ferttransportører klassifiseres etter formål, herunder mobil med generell bruk, utvelging under jorden, fast gruve, spesiell konstruksjon, forskyvbar transportbånd, lasterspesifik omlastingsfunksjon, stor hællningstransportør osv.

2022-10-25 se mer

China Single Magazine Unloader for PCB på salg introduserer bruk av unloader

China Single Magazine Unloader for PCB på salg forteller deg at losseren er trykkbestandig type, den vedtar en lukket rotor. China Single Magazine Unloader for PCB på salg Den kan brukes i sugetype, lufttransportsystemer, og negativt trykktransportutstyr.

2023-03-20 se mer

se mer