OM

Vanstron Automation Co. Ltd er en global leverandør som produserer og eksporterer pcb-monteringsutstyr, som for eksempel bretthåndteringsmaskiner, innline lasermarkeringsmaskin, innline vertikale salteovner, UV-hjulingsovner for SMT-automatiseringsprosessen. Etter opprettelsen av et produksjonsanlegg i Shenzhen, CHINA, 2015 blir vår kontinuerlige produktutvikling i SMT-feltet den viktige leverandøren av en AVL (godkjent leverandørliste) virksomhet og er anerkjent for selskapets produkter og reaksjon hos kundene rundt om i verden innen bil, elektrisitet &elektronikk, Forsvarsindustri og medisinske områder, vi blir den førende produsenten av SMT perifert i Kina med kontinuerlig salgsvekst. Takket være det store ingeniørteamet er Vantron Automation ikke bare tilgjengelig for å gi vår kunde de stabile standardprodukter og løsningene, men også tilby tilpasningsautomatiseringsløsninger i SMT-prosessområdet. Vi mestrer det avanserte moderne industrielle kommunikasjonsspråket fra vårt språk Ethernet-kommunikasjonen til den grunnleggende PLC-programmeringen, som gjør at maskinen er tilgjengelig for å koble sammen med maskiner i verden som resultater for å hjelpe våre sluttbrukere men ingen grunn til å bruke for dyre kostnader. Vanstron Automation er basert på verdiene av troverdighet, fokus og tillit. Vi er troverdige fordi vi gjør det vi sier - og vi sier hva vi gjør. Vi er fokusert fordi vi ønsker å være de beste til det vi er gode til å automatisere elektronisk produksjon. Og vi er pålitelige fordi vi ikke bare er en leverandør - vi er en partner. Vi er en langsiktig partner av verdensmarkeds- og teknologiledere. i vår produktportefølje finner du veletablert teknologi samt innovativ og banebrytende teknologi. Hva kobler alle våre produkter? Vi regner med en kombinasjon av løsninger av høy kvalitet og kompetent støtte som gir deg langsiktige og bærekraftige prosessfordeler. Våre kjerneprodukter omfatter for eksempel brett håndteringsmaskin, inline lasermarkeringsmaskin, inline vertikale salteovner, UV-håndteringsovner.

se mer

NYHETSSENTER

Innføring av PCB-fert transportbår

Den multifunksjonale PCB-ferttransportøren er en ny type transportutstyr for elektroforese for før behandling. Det største trekk ved PCB Shuttle Transportbåndet er at forskjellige neddykningsvinkler, snu metoder, og framhastigheter kan optimeres i henhold til ulike modeller for å oppfylle de beste bearbeidingsmetodene. Plassering og retning av hogkroppen forkorter utstyret kraftig på grunn av dets overvurdering, slik at det kan brukes til elektroforeseutstyr forbehandling i stedet for pendeltransportører eller annet transportutstyr.

2022-10-13 se mer

Klar til sporbarhet ved å arbeide med innline lasermarkeringssystemet

Ser du etter partneren til inline lasermarkeringssystem? der Vanstron-automatisering har investert i fem år for å gjøre inline lasermarkeringsmaskinen perfekt for SMT-markedet, som er best for kravene til sporbarhet.

2022-02-19 se mer

Anvendelsen av PCB-ferttransportørprodusenter introduserer transportbår

Først og fremst vil det bli forklart ut fra sammensetningen av beltmaskinsystemet. PCB Shuttle transportørprodusenter forteller deg at det er det viktigste bulkmaterialet som transporterer og laster og losser. av som kan brukes i stor utstrekning innen gruvdrift, metallurgi, byggematerialer, kjemisk industri, elektrisk kraft, næringsmiddelbearbeiding og andre industriområder i kullgruver, metallgruver, jern- og stålforetak, Havner, sementfabrikker og andre steder kan se et stort antall bruk av lærmaskiner. PCB transportørprodusenter sier at transportmaskinene ikke bare kan fullføre transporten av bulkmaterialer, men også overføre bulkmaterialene. Stor forskjell.

2022-10-17 se mer

Klassifisering av PCB-ferttransportører

Følgende innledning foretas nå: PCB-ferttransportører klassifiseres etter formål, herunder mobil med generell bruk, utvelging under jorden, fast gruve, spesiell konstruksjon, forskyvbar transportbånd, lasterspesifik omlastingsfunksjon, stor hællningstransportør osv.

2022-10-25 se mer

PCB transportørprodusenter introduserer rørskruutortransportører

(1) Arbeidsprinsippet for rørformen. PCB Shuttle transportørprodusent forteller deg at skrutransportøren bruker roterende skruen til å flytte det transporterte materialet al. i den faste kapselen for å utføre transportarbeidet. PCB transportbørprodusenter sier at hode- og halelappene er flyttet til utsiden av skallet. hengende bærer skylebånd med en støvsikker forseglingsinnretning, bærebusken er vanligvis laget av pulvermetallurgi, og den sement som transporterer saltbusken, Hengende akselen og skruekkelen er skjelvende blokkforbindelse.

2022-11-01 se mer

Klassifisering av PCB-ferttransportører

Følgende introduksjon er foretatt: PCB Shuttle Transportbører klassifiseres etter formål, herunder generell mobil, undergrunnsplukk, fast åpen gruvebryting, spesiell konstruksjon, bevegelig transportbånd, omlastingsfunksjon spesifikk for lasteren, bratt stingning transportør osv.

2022-11-21 se mer

Smart tavle håndteringsmaskin og Smart transportørsystem

Vanstron-utstyret som utgjør den smarte SMT-linjen, er koblet til linjekontrollen PC(En separat datamaskin for sentral styring av Vanstron anlegg) gjennom LAN-kommunikasjon. Kunden overfører PCB-informasjonen til hvert Vanstron-utstyr gjennom linjekontroll PC, slik at operatøren lett kan endre bredden. I tillegg gje den tiltrekker oppmerksomhet som en neste generasjons SMT-løsning som forbedrer kundens produktivitet og konkurranseevne ved å forbedre kundernes produktivitet og konkurranseevne. i realtidsovervåking av anleggsstatus.

2022-11-08 se mer

Bruk av PCB-ferttransportprodusenter introduserer transportører

For det første vil det bli forklart ut fra sammensetningen av beltmaskinsystemet. PCB transportprodusenter sier at transportbånd er det viktigste bulkmaterialet som transporterer, laster og losser. som kan brukes i stor utstrekning i gruvdrift, metallurgi, byggematerialer, kjemisk industri, elektrisk kraft og matbearbeiding. Og andre industriområder, kullgruver, metallgruver, jern- og stålforetak, havner, sementverk, og andre steder kan se et stort antall lærmaskiner.

2022-11-14 se mer

se mer