OM

Vanstron Automation Co. Ltd er en global leverandør som produserer og eksporterer pcb-monteringsutstyr, som for eksempel bretthåndteringsmaskiner, innline lasermarkeringsmaskin, innline vertikale salteovner, UV-hjulingsovner for SMT-automatiseringsprosessen. Etter opprettelsen av et produksjonsanlegg i Shenzhen, CHINA, 2015 blir vår kontinuerlige produktutvikling i SMT-feltet den viktige leverandøren av en AVL (godkjent leverandørliste) virksomhet og er anerkjent for selskapets produkter og reaksjon hos kundene rundt om i verden innen bil, elektrisitet &elektronikk, Forsvarsindustri og medisinske områder, vi blir den førende produsenten av SMT perifert i Kina med kontinuerlig salgsvekst. Takket være det store ingeniørteamet er Vantron Automation ikke bare tilgjengelig for å gi vår kunde de stabile standardprodukter og løsningene, men også tilby tilpasningsautomatiseringsløsninger i SMT-prosessområdet. Vi mestrer det avanserte moderne industrielle kommunikasjonsspråket fra vårt språk Ethernet-kommunikasjonen til den grunnleggende PLC-programmeringen, som gjør at maskinen er tilgjengelig for å koble sammen med maskiner i verden som resultater for å hjelpe våre sluttbrukere men ingen grunn til å bruke for dyre kostnader. Vanstron Automation er basert på verdiene av troverdighet, fokus og tillit. Vi er troverdige fordi vi gjør det vi sier - og vi sier hva vi gjør. Vi er fokusert fordi vi ønsker å være de beste til det vi er gode til å automatisere elektronisk produksjon. Og vi er pålitelige fordi vi ikke bare er en leverandør - vi er en partner. Vi er en langsiktig partner av verdensmarkeds- og teknologiledere. i vår produktportefølje finner du veletablert teknologi samt innovativ og banebrytende teknologi. Hva kobler alle våre produkter? Vi regner med en kombinasjon av løsninger av høy kvalitet og kompetent støtte som gir deg langsiktige og bærekraftige prosessfordeler. Våre kjerneprodukter omfatter for eksempel brett håndteringsmaskin, inline lasermarkeringsmaskin, inline vertikale salteovner, UV-håndteringsovner.

se mer

NYHETSSENTER

Hvordan UV-håndteringsovner for PCBs skæringsteknologi revolusjonerer PCB produksjonen

Innledning: Produksjon av PCB krever en høy grad av presisjon og kontroll, og kurering er en avgjørende prosess i produksjonssyklusen. Takket være Vanstrons UV-hjulingsovn til PCB, produsentene kan nå dra nytte av banebrytende teknologi for å strømline sine produksjonsprosesser og forbedre sin bunnlinje.

2023-05-10 se mer

Single Magazine Unloader for PCB-selskap introduserer avlasteren

Single Magazine Unloader for PCB-selskapet forteller deg at stjerneavlasteren vanligvis er installert i den nedre delen av støvsamleren ashho. - Ja, sir. Single Magazine Unloader for PCB-selskap sier at for å sikre at forbindelsen er tett og lufttett, et bestemt støvnivå skal alltid oppbevares (lagres) på den øvre delen av den rotert støvutløpsventilen.

2023-04-19 se mer

Forholdsregler ved bruk av Single Magazine Unloader for PCB-leverandører

1. Før du bruker Single Magazine Unloader for PCB-leverandører kontrollere mengden smøreolje og typen olje i reduktoren, erstatte den med ny olje etter en måneds drift, og bytte oljen en gang i året deretter. 2. Koble sammen luftkilde grensesnittet, kontroller om grensesnittet er blokkert av utenlandske gjenstander samtidig, og sikre at grensesnittet er rent og glatt,

2023-04-12 se mer

Vanstron Smart PCB- håndteringsmaskin med sentermaskinen

Vanstrons Smart Conveyor Systme kan bygge Smart SMT Line. Dette er en løsning som muliggjør en integrert foretaksstyring og automatisert produksjonslinje.

2023-04-06 se mer

Nøyaktighet av kjøp Single Magazine Unloader for PCB-produkter

Kjøp Single Magazine Unloader for PCB-produkter forteller deg at stjerneren har høy bearbeidingspresisjon og har funksjonen som å låse luft. Kjøp Single Magazine Unloader for PCB-produkter forteller deg at det kan brukes som en pulverkvantitativ feeder for knusing og klassifisering. som losser for systemer for separations- og støvsamling, eller for trykkfôrings- og sugefôringssystemer.

2023-04-03 se mer

To linjer med smart brett som håndterer maskiner fra Vanstron, industri 4.0 klar!

To linjer med smart brett som håndterer maskiner fra Vanstron, industri 4.0 klar!

2023-04-03 se mer

Egenskaper ved lav pris Single Magazine Unloader for PCB Kina

(1) Lav pris Single Magazine Unloader for PCB China forteller deg at losseren vedtar prinsippet om planetrotasjon, og inngangs- og utdata er på samme akse. Lav pris Single Magazine Unloader for PCB China sier at det har den unikeheten å være direkte koblet til motoren, Så den er kompakt i struktur, vakker i utseende, ny form, liten i størrelse og lett i vekt.

2023-03-27 se mer

China Single Magazine Unloader for PCB på salg introduserer bruk av unloader

China Single Magazine Unloader for PCB på salg forteller deg at losseren er trykkbestandig type, den vedtar en lukket rotor. China Single Magazine Unloader for PCB på salg Den kan brukes i sugetype, lufttransportsystemer, og negativt trykktransportutstyr.

2023-03-20 se mer

se mer