DESPRE

Vanstron Automation Co, Ltd, este un furnizor global care produce și exportă echipamente de montaj pcb, cum ar fi mașină de manipulare a plăcilor, mașină marcator laser inline, cuptoare de curățare verticală inline, cuptoare UV pentru procesul de automatizare SMT. De la înfiinţarea unei instalaţii de fabricaţie în Shenzhen, CHINA, în 2015, dezvoltarea continuă a produselor noastre în domeniul SMT devine cel mai important furnizor al unei AVL (lista aprobată de furnizori) companie și fiind recunoscută pentru produsele companiei și responsabilitatea de la clienți din întreaga lume în industria auto, electricitate & electronică; Industria de apărare şi domeniile medicale, devenim principalul producător de SMT periferic în China, cu creşterea continuă a vânzărilor. Datorită marii echipe de inginerie, Vantron Automation nu este disponibil doar pentru a oferi clientului nostru produse si solutii standard stabile, dar oferind si solutii de automatizare in domeniul procesului SMT. Stăpânim limbajul modern de comunicare industrială avansat de la nivelul de comunicare industrială Comunicarea Ethernet la programarea de bază a PLC; care permite utilajul nostru să fie disponibil pentru a conecta cu orice mașină din lume ca rezultate pentru a ajuta utilizatorii noștri finali să îmbunătățească eficiența producției dar nu este nevoie să cheltui prea scump. Vanstron Automation se bazează pe valorile credibilităţii, concentrarii şi încrederii. Suntem credibili pentru că facem ceea ce spunem şi spunem ce facem. Suntem concentraţi pentru că vrem să fim cei mai buni în ceea ce suntem buni la - Automatizarea producţiei electronice. Și suntem demni de încredere pentru că nu suntem doar un furnizor - suntem un partener. Suntem un partener pe termen lung al liderilor de piață și tehnologiei; în portofoliul nostru de produse puteți găsi tehnologii bine stabilite, precum și tehnologii inovatoare și pioniere. Ce leagă toate produsele noastre? Contăm pe o combinație de soluții de înaltă calitate și sprijin competent care vă oferă avantaje de proces pe termen lung și durabile. Produsele noastre de bază includ cum ar fi mașină de manipulare plăci, mașină inline laser marker, inline cuptoare de curățare verticală, cuptoare UV.

Vezi mai mult

INFORMARE

Introducerea transportoarelor transferului PCB

Transportorul multifuncţional al navetei PCB este un nou tip de echipament de transport pentru electroforeză de premeditare. Cea mai mare trăsătură a transportorului PCB este că unghiuri diferite de imersie, metode de rotire, vitezele înainte pot fi optimizate conform diferitelor modele pentru a satisface cele mai bune metode de procesare. Locația și orientarea corpului coridor scurtează considerabil echipamentul datorită supraestimarei sale, astfel încât să poată fi utilizat pentru echipamentele de electroforeză pre-tratare în locul transportoarelor pendul sau al altor echipamente de transport.

2022-10-13 Vezi mai mult

Producătorii transportoare PCB transfer introduc două tipuri de transportoare

Producătorii transportoare PCB Shuttle vă spun că transportoarele curea utilizate frecvent pot fi împărțite în centura de pânză obișnuită con Veieruri; transportoare de benzi de oțel de oțel, benzi de descărcare completă, transportoare cu centură rezistentă la flacără, transportoare cu curea cu dublă viteză, transportor de curea reversibil mobil, transportor rezistent la rece, etc.

2022-12-12 Vezi mai mult

Destacker pentru producătorii din PCB

Caracteristici tehnice. 1. Placi Bare Destacker pentru producătorii PCB China Destacker poate înlocui cutii manuale și cutii goale tradiționale dezactivatoare; care poate economisi o mulțime de muncă și crește capacitatea de producție. 2. placi Bare Destacker pentru producătorii China adoptă un sistem de control calculator programabil, care îmbunătățește precizia acțiunilor mecanice și este ușor de operat.

2023-01-16 Vezi mai mult

China Loader & Descărcare sistem de combinație pentru producătorii de PCB

China Loader & Descărcare sistem de combinație pentru producătorii de PCB vă spune că PCB (conducere de circuite imprimate) este o placă de circuite imprimate, denumită o placă de circuite imprimate și este una dintre componentele importante ale industriei electronice. Sistemul de combinație China Loader & Descărcare pentru producătorii de PCB vă spune că pentru aproape toate tipurile de echipamente electronice, atâta timp cât există componente electronice, cum ar fi circuitele integrate, pentru a realiza interconexiunea electrică între diferite componente; sunt folosite placi imprimate.

2023-03-06 Vezi mai mult

Mod de aplicare de placi Bare Destacker pentru PCB

Destacker pentru PCB vă spune că, în primul rând, explică din compoziţia sistemului de transport de curea, iar transportorul de curea este cel mai important material de transport și încărcare și descărcare. Destacker pentru PCB vă spune că poate fi folosit pe scară largă în minerit, metalurgie, materiale de construcţie, industria chimică, energie electrică, prelucrarea alimentară, și alte domenii industriale.

2023-01-02 Vezi mai mult

Semiconductor încărcător și mașină de descărcare de la Vanstron.

Semiconductor încărcător și mașină de descărcare de la Vanstron.

2022-12-21 Vezi mai mult

Clasificarea transportoarelor de transfer PCB

Se introduce acum următoarea introducere: transportoarele de transfer PCB sunt clasificate în funcție de scopurile lor, inclusiv mobile cu scop general; selecție subterană, minier deschis, structură specială, transportor deplasabil, funcție de reîncărcare specifică încărcătorului, transportor de înclinare mare etc.

2022-10-25 Vezi mai mult

China Single Magazine Descărcare pentru PCB pe vânzări introduce utilizările de descărcare

China Single Magazine Descărcare pentru PCB pe vânzări vă spune că descărcatorul este tip rezistent la presiune, adoptă un rotor închis. China Single Magazine Descărcare pentru PCB pe vânzări Acesta poate fi folosit pe scară largă în sisteme de transport de aer, și echipamente de transport cu presiune negativă.

2023-03-20 Vezi mai mult

Vezi mai mult