DESPRE

Vanstron Automation Co, Ltd, este un furnizor global care produce și exportă echipamente de montaj pcb, cum ar fi mașină de manipulare a plăcilor, mașină marcator laser inline, cuptoare de curățare verticală inline, cuptoare UV pentru procesul de automatizare SMT. De la înfiinţarea unei instalaţii de fabricaţie în Shenzhen, CHINA, în 2015, dezvoltarea continuă a produselor noastre în domeniul SMT devine cel mai important furnizor al unei AVL (lista aprobată de furnizori) companie și fiind recunoscută pentru produsele companiei și responsabilitatea de la clienți din întreaga lume în industria auto, electricitate & electronică; Industria de apărare şi domeniile medicale, devenim principalul producător de SMT periferic în China, cu creşterea continuă a vânzărilor. Datorită marii echipe de inginerie, Vantron Automation nu este disponibil doar pentru a oferi clientului nostru produse si solutii standard stabile, dar oferind si solutii de automatizare in domeniul procesului SMT. Stăpânim limbajul modern de comunicare industrială avansat de la nivelul de comunicare industrială Comunicarea Ethernet la programarea de bază a PLC; care permite utilajul nostru să fie disponibil pentru a conecta cu orice mașină din lume ca rezultate pentru a ajuta utilizatorii noștri finali să îmbunătățească eficiența producției dar nu este nevoie să cheltui prea scump. Vanstron Automation se bazează pe valorile credibilităţii, concentrarii şi încrederii. Suntem credibili pentru că facem ceea ce spunem şi spunem ce facem. Suntem concentraţi pentru că vrem să fim cei mai buni în ceea ce suntem buni la - Automatizarea producţiei electronice. Și suntem demni de încredere pentru că nu suntem doar un furnizor - suntem un partener. Suntem un partener pe termen lung al liderilor de piață și tehnologiei; în portofoliul nostru de produse puteți găsi tehnologii bine stabilite, precum și tehnologii inovatoare și pioniere. Ce leagă toate produsele noastre? Contăm pe o combinație de soluții de înaltă calitate și sprijin competent care vă oferă avantaje de proces pe termen lung și durabile. Produsele noastre de bază includ cum ar fi mașină de manipulare plăci, mașină inline laser marker, inline cuptoare de curățare verticală, cuptoare UV.

Vezi mai mult

INFORMARE

Cum cuptoare UV pentru tehnologia de tăiere a PCB este revoluționarea producției PCB

Introducere: fabricarea PCB necesită un grad ridicat de precizie și control, cu vindecarea fiind un proces crucial în ciclul de producție. Mulţumită cuptoarelor de la Vanstron pentru PCB, Producătorii pot profita acum de tehnologia de vârf pentru a-și raționaliza procesele de producție și pentru a-și îmbunătăți linia de bază.

2023-05-10 Vezi mai mult

Single Magazine Descărcător pentru compania PCB introduce descărcător

Single Magazine Unloader pentru compania PCB vă spune că descărcătorul stea este, în general, instalat în partea inferioară a colectorului de praf cenușă ho. Bună. Single Magazine Unloader pentru compania PCB vă spune că pentru a se asigura că conexiunea este strânsă și etanșă, un anumit nivel de praf trebuie să fie păstrat întotdeauna (depozitat) pe partea superioară a supapa de evacuare rotativă a prafului.

2023-04-19 Vezi mai mult

Precauții pentru utilizarea Single Magazine Descărcător pentru furnizorii de PCB

1. Înainte de a folosi Single Magazine Descărcător pentru furnizorii de PCB, să verifice cantitatea de ulei de lubrifiant și tipul de ulei din reducator, să o înlocuiască cu ulei nou după o lună de funcționare; şi schimbă uleiul o dată pe an după aceea. 2. Conectați interfața sursă de aer, verificați dacă interfața este blocată de obiecte străine în același timp, și să se asigure că interfața este curată și netedă;

2023-04-12 Vezi mai mult

Vanstron Smart PCB mașină de manipulare cu software Master Centru

Vanstron’s Smart Conveyor Systme can build Smart SMT Line. This is a solution that enables an enterprise-wide integrated management and automated production line.

2023-04-06 Vezi mai mult

Precizia Buy Single Magazine Descărcător pentru produse PCB

Cumpără Single Magazine Unloader pentru produse PCB vă spune că descărcatorul stelar are o precizie de prelucrare ridicată și are funcția de blocare a aerului. Cumpără Single Magazine Unloader pentru produse PCB vă spune că acesta poate fi folosit ca un alimentator cantitativ de pulbere pentru zdrobire și gradare sisteme, ca descărcare pentru sistemele de separare și de colectare a prafului; sau pentru sisteme de transport pneumatice de alimentare cu presiune și de aspirație.

2023-04-03 Vezi mai mult

Două linii de placi inteligente de manipulare Mașini de la Vanstron, industrial 4.0 Ready!

Două linii de placi inteligente de manipulare Mașini de la Vanstron, industrial 4.0 Ready!

2023-04-03 Vezi mai mult

Caracteristici de preț mic Single Magazine Descărcare pentru PCB China.

(1) Preț scăzut Single Magazine Unloader pentru PCB China vă spune că descărcatorul adoptă principiul de rotație planetară, și intrarea și ieșirea sunt pe aceeași axă. Preț redus Single Magazine Unloader pentru PCB China vă spune că are unicitatea de a fi direct conectat la motor, astfel este compact în structura, frumos în aspect, roman în formă, mic la dimensiune, și ușoară în greutate.

2023-03-27 Vezi mai mult

China Single Magazine Descărcare pentru PCB pe vânzări introduce utilizările de descărcare

China Single Magazine Descărcare pentru PCB pe vânzări vă spune că descărcatorul este tip rezistent la presiune, adoptă un rotor închis. China Single Magazine Descărcare pentru PCB pe vânzări Acesta poate fi folosit pe scară largă în sisteme de transport de aer, și echipamente de transport cu presiune negativă.

2023-03-20 Vezi mai mult

Vezi mai mult