O NAS

Vanstron Automation Co, Ltd, je globalni dobavitelj, ki izdeluje in izvaža sestavljanje pcb opreme, kot je naprava za upravljanje plošč, inline laserski označevalni stroj, inline vertikalne pečice, UV zaščitne pečice za postopek avtomatizacije SMT. Od ustanovitve proizvodnega obrata v Shenzhen, CHINA, leta 2015 naš stalni razvoj izdelkov na področju SMT postane pomemben dobavitelj nekaterih AVL (odobljeni seznam prodajalcev) podjetje in priznanje za izdelke podjetja in odzivnost strank po vsem svetu v avtomobilski industriji, električna energija &elektronika, Obrambna industrija in medicinska področja, postajamo vodilni proizvajalci perifernih SMT na Kitajskem s stalno rastjo prodaje. Zahvaljujoč veliki inženirski ekipi Vantron Automation ni na voljo le za zagotavljanje stabilnih standardnih izdelkov in rešitev, vendar ponuja tudi rešitve prilagoditve avtomatizacije na področju SMT procesa. Obvladamo napredni sodobni komunikacijski jezik iz komunikacij Sporočilo Ethernet o osnovnem programiranju PLC, ki omogoča naš stroj so na voljo povezati z vsemi stroji na svetu kot rezultati, ki pomagajo našim končnim uporabnikom izboljšati učinkovitost proizvodnje. Vendar ni potrebe, da porabite predrage stroške. Avtomatizacija Vanstron temelji na vrednotah verodostojnosti, osredotočenosti in zaupanja. Verodostojni smo, ker delamo, kar rečemo - in govorimo, kar delamo. Osredotočeni smo, ker želimo biti najboljši v tem, kar smo dobri v avtomatizaciji proizvodnje elektronike. In mi smo vredni zaupanja, ker nismo samo dobavitelj - mi smo partner. Smo dolgoročni partner vodilnih na svetovnem trgu in tehnologiji; v našem portfelju izdelkov lahko najdete dobro uveljavljene tehnologije ter inovativne in pionirske tehnologije. Kaj povezuje vse naše izdelke? Računamo na kombinacijo visokokakovostnih rešitev in sposobne podpore, ki vam zagotavljajo dolgoročne in trajnostne prednosti procesa. Naši osnovni izdelki vključujejo, kot so plošče za upravljanje strojev, znotraj laserski marker stroj, navpične zaščitne pečice, UV zaščitne pečice.

Poglej več

NOVICE

Uvedba prevoznika PCB

Multifunkcionalni transporter PCB Shuttle Transporter je nova vrsta transportne opreme za predobravnavanje elektroforeze. Največja značilnost PCB Shuttle transporter je, da različni koti potopitve, metode obračanja, in hitrosti naprej je mogoče optimizirati v skladu z različnimi modeli za doseganje najboljših metod obdelave. Lokacija in usmeritev krožnika močno skrajša opremo zaradi njene pretirane ocene, tako, da se lahko uporabi za elektroforezno opremo za predobdelavo namesto nihalanskih transportnih ali druge transportne opreme.

2022-10-13 Poglej več

PCB prevozni proizvajalci transporterja uvajajo dve vrsti transporterja

PCB Shuttle transporter proizvajalci vam povedo, da se pogosto uporabljeni trakovi transporterji lahko razdelijo v navadni platno jedro pas con con. vode, jeklene vrvi, visoko trdne trakovne transporterje, brez razkladanja, transporterji trakov za zadrževanje plamena, dvojno hitrostni trakovi transportni transporter, reverzibilni mobilni transporter, hladno odporen trakovi itd.

2022-12-12 Poglej več

Bare deske Destacker za PCB Proizvajalcev

Tehnične značilnosti. 1. Bare plošče Destacker za PCB Proizvajalci China Destacker lahko nadomesti ročno pločevinke in tradicionalne prazne pločevinke škropi, ki lahko prihrani veliko dela in poveča proizvodne zmogljivosti. 2. Bare plošče Destacker za PCB Proizvajalci Kitajska sprejme programirljiv računalniški nadzorni sistem, ki izboljša natančnost mehanskih dejavnosti in je enostaven za upravljanje.

2023-01-16 Poglej več

China Loader & Unloader kombinacijski sistem za proizvajalce PCB

China Loader & Unloader kombinacijski sistem za proizvajalce PCB vam pove, da PCB (potiskano vezje plošča) je plošča tiskanega vezja, imenovana tiskana vezja in je ena od pomembnih sestavnih delov elektronike. China Loader & Unloader kombinacijski sistem za proizvajalce PCB vam pove, da za skoraj vse vrste elektronske opreme, dokler obstajajo elektronske komponente, kot so integrirana vezja, zaradi električne povezave med različnimi sestavnimi deli, se uporabljajo tiskane plošče.

2023-03-06 Poglej več

Način uporabe Bare plošč Destacker za PCB

Destacker za PCB vam pove, da najprej, to pojasnjuje iz sestave trakovi transporter sistema, in trakovni transporter je najpomembnejša oprema za prenos in natovarjanje in razkladanje. Bare deske Destacker za PCB vam pove, da se lahko široko uporablja v rudarstvu, metalurgiji, gradbenih materialih, kemična industrija, električna energija, predelava živil in druga industrijska polja.

2023-01-02 Poglej več

Polprevodnik polprevodniški naprava iz Vanstrona.

Polprevodnik polprevodniški naprava iz Vanstrona.

2022-12-21 Poglej več

Klasifikacija transporterjev iz PCB

Zdaj se izvede naslednji uvod: transporterji PCB prevoznikov so razvrščeni glede na njihove namene, vključno s splošnim mobilnim mobilcem, podzemna izbira, odprta rudarska fiksna, posebna struktura, premični transporter, funkcija ponovnega natovarjanja za nakladanje, velike nagibne transporter itd.

2022-10-25 Poglej več

China Single Magazine Unloader za PCB o prodaji uvajajo uporabe unizatorja

China Single Magazine Unloader za PCB na prodaji vam pove, da je iztovarjalnik odporen na tlak, sprejema zaprt rotor. China Single Magazine Unloader za PCB na prodaji Lahko se široko uporablja v sesalni tip, tlak tip zračnih prenosnih sistemov, in negativna oprema za prenos tlaka.

2023-03-20 Poglej več

Poglej več