O NAS

Vanstron Automation Co, Ltd, je globalni dobavitelj, ki izdeluje in izvaža sestavljanje pcb opreme, kot je naprava za upravljanje plošč, inline laserski označevalni stroj, inline vertikalne pečice, UV zaščitne pečice za postopek avtomatizacije SMT. Od ustanovitve proizvodnega obrata v Shenzhen, CHINA, leta 2015 naš stalni razvoj izdelkov na področju SMT postane pomemben dobavitelj nekaterih AVL (odobljeni seznam prodajalcev) podjetje in priznanje za izdelke podjetja in odzivnost strank po vsem svetu v avtomobilski industriji, električna energija &elektronika, Obrambna industrija in medicinska področja, postajamo vodilni proizvajalci perifernih SMT na Kitajskem s stalno rastjo prodaje. Zahvaljujoč veliki inženirski ekipi Vantron Automation ni na voljo le za zagotavljanje stabilnih standardnih izdelkov in rešitev, vendar ponuja tudi rešitve prilagoditve avtomatizacije na področju SMT procesa. Obvladamo napredni sodobni komunikacijski jezik iz komunikacij Sporočilo Ethernet o osnovnem programiranju PLC, ki omogoča naš stroj so na voljo povezati z vsemi stroji na svetu kot rezultati, ki pomagajo našim končnim uporabnikom izboljšati učinkovitost proizvodnje. Vendar ni potrebe, da porabite predrage stroške. Avtomatizacija Vanstron temelji na vrednotah verodostojnosti, osredotočenosti in zaupanja. Verodostojni smo, ker delamo, kar rečemo - in govorimo, kar delamo. Osredotočeni smo, ker želimo biti najboljši v tem, kar smo dobri v avtomatizaciji proizvodnje elektronike. In mi smo vredni zaupanja, ker nismo samo dobavitelj - mi smo partner. Smo dolgoročni partner vodilnih na svetovnem trgu in tehnologiji; v našem portfelju izdelkov lahko najdete dobro uveljavljene tehnologije ter inovativne in pionirske tehnologije. Kaj povezuje vse naše izdelke? Računamo na kombinacijo visokokakovostnih rešitev in sposobne podpore, ki vam zagotavljajo dolgoročne in trajnostne prednosti procesa. Naši osnovni izdelki vključujejo, kot so plošče za upravljanje strojev, znotraj laserski marker stroj, navpične zaščitne pečice, UV zaščitne pečice.

Poglej več

NOVICE

Uvedba prevoznika PCB

Multifunkcionalni transporter PCB Shuttle Transporter je nova vrsta transportne opreme za predobravnavanje elektroforeze. Največja značilnost PCB Shuttle transporter je, da različni koti potopitve, metode obračanja, in hitrosti naprej je mogoče optimizirati v skladu z različnimi modeli za doseganje najboljših metod obdelave. Lokacija in usmeritev krožnika močno skrajša opremo zaradi njene pretirane ocene, tako, da se lahko uporabi za elektroforezno opremo za predobdelavo namesto nihalanskih transportnih ali druge transportne opreme.

2022-10-13 Poglej več

Pripravljenost na sledljivost z delom z notranjim laserskim sistemom označevanja laserja

Iščete partnerja z laserskim označevanjem? Avtomatizacija Vanstrona vloži 5 let, da bi naprava za označevanje inline laserskega naprave postala popolna za trg SMT, ki je najboljše za zahteve glede sledljivosti.

2022-02-19 Poglej več

Uporaba proizvajalcev prevoznikov PCB uvajajo transporterje

Prvič, to bo pojasnjeno na podlagi sestave sistema pasnih strojev. PCB Shuttle transporter proizvajalci vam povedo, da je trakovi transporter najpomembnejši tovorni material prenašanja in natovarjanje in raztovarjanje enakovredna enačba. snovi, ki se lahko široko uporabljajo v rudarstvu, metalurgiji, gradbenih materialih, kemični industriji, električni energiji, predelava živil in druga industrijska polja v premogovnikih, kovinskih rudnikih, železah in jeklah, Pristanišča, cementne tovarne in druge kraje lahko vidijo veliko število aplikacij usnjenih strojev. PCB Shuttle transporter proizvajalci vam povedo, da transportni stroji ne more samo dokončati prenašanje razsutih materialov, ampak tudi prenašajo razsute materiale. Velika razlika.

2022-10-17 Poglej več

Klasifikacija transporterjev iz PCB

Zdaj se izvede naslednji uvod: transporterji PCB prevoznikov so razvrščeni glede na njihove namene, vključno s splošnim mobilnim mobilcem, podzemna izbira, odprta rudarska fiksna, posebna struktura, premični transporter, funkcija ponovnega natovarjanja za nakladanje, velike nagibne transporter itd.

2022-10-25 Poglej več

PCB Shuttle transporter proizvajalci uvajajo cevna vijak transporterj

(1) Delovno načelo cevnega tipa. PCB Shuttle transporter proizvajalec pove, da vijak transporter uporablja vrtenje vijak za premikanje prenesene material ali v fiksnem ohišju za izvajanje prenosnega dela. Proizvajalci transporterja PCB vam povedo, da so njegovi ležaji glave in rep premaknjeni na zunanjo stran lupine, viseči ležaj sprejema drsni ležaj s tesnilno napravo, neprepustno, ležaj je na splošno narejen iz metalurgije prahu, cementno prenaša ležajev grm, Obešani gred in vijak sta drsni blok povezava.

2022-11-01 Poglej več

Razvrstitev prevoznikov PCB

Zdaj se izvede naslednji uvod: PCB Shuttle Transporterji so razvrščeni glede na njihove namene, vključno s splošno mobilno mobilno, podzemna pijača, fiksna odprta jama, posebna struktura, premični transporter, funkcija ponovno nalaganja, specifična za nakladalnik, strma nagiba transporter itd.

2022-11-21 Poglej več

Pametne deske upravljanje strojev in Smart Transportni sistem Smart

Oprema Vanstron, ki sestavlja pametno SMT linijo, je priključena na vodenje PC (samočen računalnik za centralni nadzor nad Vanstron) naprave) prek komunikacije LAN. Naročnik prenese podatke o PCB na vsako opremo Vanstron preko kontrolnega računalnika linije, tako da lahko upravljavec enostavno spremeni širino. Poleg tega: pritegne pozornost kot naslednje generacije SMT rešitev, ki izboljšuje produktivnost in konkurenčnost strank spodbujanje spremljanja stanja objektov v realnem času.

2022-11-08 Poglej več

Uporaba PCB Shuttle Transportyor Proizvajalcev Uvedite transporterj

Prvič, to bo pojasnjeno na podlagi sestave sistema za trakovi. PCB Shuttle Transportyor proizvajalci vam povedo, da je transportni trak najpomembnejši material prenašanja in natovarjanje in raztovarjanje, ki se lahko široko uporabljajo v rudarstvu, metalurgiji, gradbenih materialih, kemični industriji, električni energiji in predelavi hrane. In druga industrijska polja, premogovniki, kovinski rudniki, železa in jekla, pristanišča, cementne tovarne, in drugih krajev lahko vidijo veliko število usnjenih strojev aplikacij.

2022-11-14 Poglej več

Poglej več