Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Si shërimi i furrave UV për teknologjinë e Kështu-Edge të PCB po revolucionizon Prodhimin e PCB

Paraqitja: prodhimi i PCB kërkon një shkallë të lartë saktësi dhe kontrolli, me shërimin që është një proces vendimtar në ciklin e prodhimit. Falë furrave UV të Vanstron për PCB, Prodhuesit mund të përfitojnë tani nga teknologjia e prerjes për të rivizuar proceset e tyre të prodhimit dhe për të përmirësuar linjën e tyre të fundit.

2023-05-10 Shih më shumë

Single Magazine Unloader për kompaninë PCB paraqet shkarkuesin

Një Magazine Unloader për kompaninë PCB ju thotë se shkarkuesi i yllit përgjithësisht është i instaluar në pjesën më të ulët të mbledhjes së pluhurit. Per. Single Magazine Unloader për kompaninë PCB ju tregon se në mënyrë që të sigurohet që lidhja është e ngushtë dhe me ajri, Një nivel i caktuar pluhuri duhet të mbahet gjithmonë (të ruajtur) në pjesën e sipërme të valvulës së pluhurit të rrotulluar.

2023-04-19 Shih më shumë

Paralajmërime për përdorimin e Shkarkuesit Single Magazine për furnizuesit e PCB

1. Para se të përdorësh një Nxirrkues të Revistave të Vetëm për furnizuesit e PCB, kontrollo sasinë e naftës së lubrificave dhe llojin e vajit në reduktim, zëvendësoje me vaj të ri pas një muaji operacioni, dhe e ndryshojnë naftën një herë në vit pas kësaj. 2. Lidhuni ndërfaqen e burimit ajror, kontrolloni nëse ndërfaqja është bllokuar nga objektet e huaja në të njëjtën kohë, dhe siguro që ndërfaqja është e pastër dhe e butë;

2023-04-12 Shih më shumë

Vanstron Smart PCB trajtim me program kryesor qendr

Smart Conveyor i Vanstron Systme mund të ndërtojë Smart SMT Line. Kjo është një zgjidhje që mundëson një menaxhimi të integruar në ndërmarrje dhe linjën e prodhimit automatik.

2023-04-06 Shih më shumë

Saktësia e Shkarkuesit e Revistave të Vetëm për prodhimet e PCB

Buy Single Magazine Unloader për produktet PCB ju tregon se shkarkuesi i yjeve ka saktësi të lartë përpunimi dhe ka funksionin e bllokimit të ajrit. Buy Single Magazine Unloader për prodhimet e PCB ju thotë se mund të përdoret si një ushqim i pluhurit për shtypjen e sistemeve të gradimit, Si një shkarkues për ndarjen dhe sistemet e mbledhjes së pluhur, ose për ushqimin e presionit dhe ushqimin e ushqimit të ushqimit pneumatik.

2023-04-03 Shih më shumë

Dy vija me borde të zgjuara që trajtojnë makina nga Vanstron, industrial 4.0 Gati!

Dy vija me borde të zgjuara që trajtojnë makina nga Vanstron, industrial 4.0 Gati!

2023-04-03 Shih më shumë

Veçoritë e çmimit të ulët Një Magazine për PCB Kinë

(1) Çmimi i ulët Një Magazine për PCB Kinë ju thotë se çarruesi e miraton parimin e rotacionit planetar, dhe hyrja dhe prodhimi janë në të njëjtën bosh. Çmimi i ulët Një gaztar për PCB Kinë ju thotë se ka universitetin e të lidhjes drejtpërdrejt me motorin, Kështu që është e kompaktuar në strukturë, e bukur në pamje, roman, madhësia e vogël dhe peshë e lehtë.

2023-03-27 Shih më shumë

Shkarkuesi i gazetës së Kishës për PCB për shitjet paraqet përdorimet e shkarkuesit

Shkarkuesi i China Single Magazine për PCB në shitje ju thotë se zhkarkuesi është një lloj presioni rezistent, ajo përvetëson një rotor të mbyllur. Një gazetë e Kinës për PCB në shitjet e tij mund të përdoret gjerësisht në llojin e gjuajtjes, sistemet e shtrirjes së ajrit të llojit të presionit, dhe pajisjet e presionit negativ.

2023-03-20 Shih më shumë

Shih më shumë