О компанији

Vanstron Automation Co, Ltd, je globalni dobavljač koji proizvodi i izvozi pcb montaža opremu kao što je ploča rukovanje stroj, inline laserski marker stroj, inline vertikalne pećnice za lečenje, UV pećnice za automatizaciju SMT-a. Od osnivanja fabrike za proizvodnju u Shenzhenu, CHINA, 2015. naš kontinuirani razvoj proizvoda u polju SMT postaje važan dobavljač nekog AVL (aabrovediren lista prodavača) poduzeća i priznata za proizvode tvrtke i odgovarajuća korisnika diljem svijeta u automobilima, električna energija i elektronika, Odbrana industrija i medicinska polja, postajemo vodeći proizvođač perifernih SMT u Kini sa kontinuiranim rastom prodaje. Zahvaljujući veliki inženjerski tim, Vantron Automation nije dostupan samo kako bi našem kupcu pružila stabilne standardne proizvode i rješenja, ali i nude rješenja za automatizaciju prilagodbe u polju SMT procesa. Savladamo napredni moderni komunikacijski jezik iz komunikacije Ethernet komunikacija osnovnim programima PLC, Što omogućava naše strojeve su dostupne za povezivanje s bilo kojim strojem u svijetu kao rezultati pomoći našim krajnjim korisnicima da poboljšaju učinkovitost proizvodnje. Ali nema potrebe da trošiš previše skupe troškove. Vanstron Automation se temelji na vrijednostima kredibiliteta, fokusa i povjerenja. Vjerodostojni smo jer radimo ono što kažemo i kažemo ono što radimo. Mi smo fokusirani jer želimo biti najbolji u onome što smo dobri u - Automatiziranju proizvodnje elektronike. I mi smo pouzdani jer nismo samo dobavljaè - mi smo partner. Mi smo dugoročni partner lidera svjetskog tržišta i tehnologije; u našem portfelju proizvoda možete pronaći dobro uspostavljene tehnologije kao i inovativne i pionirske tehnologije. Što povezuje sve naše proizvode? Računamo na kombinaciju visokokvalitetnih rješenja i kompetentne podrške koje vam pružaju dugoročne i održive prednosti procesa. Naši jezgrični proizvodi uključuju kao što su ploče za rukovanje stroj, inline laserski marker stroj, inline vertikalne pećnice za lečenje, UV pećnice.

Погледај још

и вести

Uvođenje prijevoznika PCB

Multifunkcionalni PCB Shuttle transporter je nova vrsta transportne opreme za pretragu elektroforeze. Najveća osobina PCB Shuttle transporter je da je različiti ugao uranja, načine okretanja, i brzine naprijed mogu se optimizirati prema različitim modelima kako bi se zadovoljili najbolje metode obrade. Lokacija i orijentacija kroz tijelo uvelike skratiti opremu zbog njene precenjenosti, Tako da se može koristiti za opremu elektroforezne opreme za predtrećenje umjesto otvorenih prijevoznika ili druge prijenosne opreme.


Biti spreman za praćenje radom s inline laserskim sustavom označavanja

Tražite li partnera inline laserske oznake? ovdje je Vanstron automatizacija uložila 5 godina kako bi inline laserski uređaj za označavanje savršen za tržište SMT, koji je najbolji za zahtjeve u vezi s sledljivosti.


VANSTRON radi s dvije linije Njemačke REHM selektivne konformne premaze u Italiji.

Dvije linije Njemačke REHM liniju ugrađene liniju obrade našeg Velikog partnera, DPI S. R. L, u Italiji, zahvaljujući njihovom velikom poslu, također je radio s Vanstronom automatizacijom NO. 1 Kina Kvalitetne ploče za rukovanje strojevi , premazanje proces magazin Loader, časopis Unloader, UV inspekcijski transporter, Povezujem transporter.


Погледај још