OM

Vanstron Automation Co, Ltd, är en global leverantör som tillverkar och exporterar pcb montering utrustning såsom tavlor hantering maskin, inline lasermarkeringsmaskin, inline vertikal härdningsugnar, UV-härdningsugnar för SMT-automatiseringsprocessen. Sedan inrättandet av en tillverkningsanläggning i Shenzhen, CHINA, 2015 blir vår kontinuerliga produktutveckling inom SMT-området en viktig leverantör av AVL (godkänd leverantörslista) företag och erkänns för företagets produkter och lyhördhet från kunder runt om i världen inom fordonsindustri, elektricitet &elektronik. Försvarsindustrin och medicinska områden, vi blir den ledande tillverkaren av SMT perifer i Kina med kontinuerlig försäljningstillväxt. Tack vare det stora ingenjörsteamet är Vantron Automation inte bara tillgänglig för att ge vår kund de stabila standardprodukterna och lösningarna, men erbjuder även anpassningsautomatiseringslösningar inom SMT-processområdet. Vi behärskar det avancerade moderna kommunikationsspråket från industrin Ethernet-meddelandet till den grundläggande PLC-programmeringen. vilket gör att vår maskin är tillgänglig för att koppla ihop med någon maskin i världen som resultat för att hjälpa våra slutanvändare att förbättra produktionens effektivitet. men inget behov av att spendera för dyra kostnader. Vanstron Automation bygger på värdena trovärdighet, fokus och förtroende. Vi är trovärdiga eftersom vi gör det vi säger - och vi säger vad vi gör. Vi är fokuserade eftersom vi vill vara bäst på det vi är bra på att automatisera elektronikproduktionen. Och vi är pålitliga eftersom vi inte bara är en leverantör - vi är en partner. Vi är en långsiktig partner till världsmarknads- och teknikledare. I vår produktportfölj hittar du väl etablerad teknik samt innovativ och banbrytande teknik. Vad kopplar samman alla våra produkter? Vi räknar med en kombination av högkvalitativa lösningar och kompetent support som ger dig långsiktiga och hållbara processfördelar. Våra kärnprodukter inkluderar t.ex. tavlor hantering maskin, inline lasermarkeringsmaskin, inline vertikal härdningsugnar, UV härdningsugnar.

visa mer

PRESSRUM

Hur UV-härdningsugnar för PCB:s skärningsteknologi är revolutionerande PCB-produktionen

Inledning: PCB-tillverkning kräver en hög grad av precision och kontroll, där härdning är en avgörande process i produktionscykeln. Tack vare Vanstrons UV-hädningsugnar för PCB, Tillverkarna kan nu utnyttja avancerad teknik för att effektivisera sin produktionsprocess och förbättra sin slutlinje.

2023-05-10 visa mer

Single Magazine Unloader för PCB-företag introducerar avlastaren

Single Magazine Unloader för PCB företag berättar att stjärnans avlastare i allmänhet är installerad i den nedre delen av dammsamlaren ash ho. - Snälla. Single Magazine Unloader för PCB företag berättar att för att säkerställa att anslutningen är tät och lufttät, En viss nivå av damm bör alltid förvaras (lagras) på den övre delen av den roterande damm urladdningsventilen.

2023-04-19 visa mer

Försiktighetsåtgärder för att använda Single Magazine Unloader för PCB-leverantörer

1. Innan du använder Single Magazine Unloader för PCB-leverantörer, kontrollera mängden smörjolja och typen av olja i minskningsanordningen, ersätta den med ny olja efter en månads drift, och byta oljan en gång om året därefter. 2. Anslut luftkälla gränssnittet, kontrollera om gränssnittet blockeras av främmande objekt samtidigt, och säkerställa att gränssnittet är rent och smidigt.

2023-04-12 visa mer

Vanstron Smart PCB-hanteringsmaskin med Center master programvarur

Vanstrons Smart Conveyor Systme kan bygga Smart SMT Line. Detta är en lösning som möjliggör en integrerad företagsledning och automatiserad produktionslinje.

2023-04-06 visa mer

Noggrannhet Köp Single Magazine Unloader för PCB-produkter

Köp Single Magazine Unloader för PCB-produkter berättar att stjärnan har hög bearbetnings precision och har funktionen som att låsa luft. Köp Single Magazine Unloader för PCB-produkter berättar att det kan användas som en pulverkvantitativ matare för krossning och klassificering, som lossare för system för separation och dammsamling, eller för tryckmatning och sugmatning pneumatiska transportsystem.

2023-04-03 visa mer

Två rader av smarta tavlor som hanterar maskiner från Vanstron, industri 4.0 Redo!

Två rader av smarta tavlor som hanterar maskiner från Vanstron, industri 4.0 Redo!

2023-04-03 visa mer

Funktioner på lågt pris Single Magazine Unloader för PCB Kina

(1) Lågt pris Single Magazine Unloader för PCB Kina berättar att lossaren antar principen om planetarisk rotation, och ingången och utgången är på samma axel. Lågt pris Single Magazine Unloader för PCB Kina berättar att det har den unika att vara direkt ansluten till motorn, Så den är kompakt i struktur, vacker i utseende, ny form, liten i storlek och lätt i vikt.

2023-03-27 visa mer

China Single Magazine Unloader för PCB på försäljning introducerar användningen av unloader

China Single Magazine Unloader för PCB på försäljning berättar att avlastaren är tryckbeständig typ, den antar en innesluten rotor. China Single Magazine Unloader för PCB på försäljning Det kan användas i stor utsträckning i sugtyp, tryck typ lufttransportsystem, och negativ tryckförmedlingsutrustning.

2023-03-20 visa mer

visa mer