OM

Vanstron Automation Co, Ltd, är en global leverantör som tillverkar och exporterar pcb montering utrustning såsom tavlor hantering maskin, inline lasermarkeringsmaskin, inline vertikal härdningsugnar, UV-härdningsugnar för SMT-automatiseringsprocessen. Sedan inrättandet av en tillverkningsanläggning i Shenzhen, CHINA, 2015 blir vår kontinuerliga produktutveckling inom SMT-området en viktig leverantör av AVL (godkänd leverantörslista) företag och erkänns för företagets produkter och lyhördhet från kunder runt om i världen inom fordonsindustri, elektricitet &elektronik. Försvarsindustrin och medicinska områden, vi blir den ledande tillverkaren av SMT perifer i Kina med kontinuerlig försäljningstillväxt. Tack vare det stora ingenjörsteamet är Vantron Automation inte bara tillgänglig för att ge vår kund de stabila standardprodukterna och lösningarna, men erbjuder även anpassningsautomatiseringslösningar inom SMT-processområdet. Vi behärskar det avancerade moderna kommunikationsspråket från industrin Ethernet-meddelandet till den grundläggande PLC-programmeringen. vilket gör att vår maskin är tillgänglig för att koppla ihop med någon maskin i världen som resultat för att hjälpa våra slutanvändare att förbättra produktionens effektivitet. men inget behov av att spendera för dyra kostnader. Vanstron Automation bygger på värdena trovärdighet, fokus och förtroende. Vi är trovärdiga eftersom vi gör det vi säger - och vi säger vad vi gör. Vi är fokuserade eftersom vi vill vara bäst på det vi är bra på att automatisera elektronikproduktionen. Och vi är pålitliga eftersom vi inte bara är en leverantör - vi är en partner. Vi är en långsiktig partner till världsmarknads- och teknikledare. I vår produktportfölj hittar du väl etablerad teknik samt innovativ och banbrytande teknik. Vad kopplar samman alla våra produkter? Vi räknar med en kombination av högkvalitativa lösningar och kompetent support som ger dig långsiktiga och hållbara processfördelar. Våra kärnprodukter inkluderar t.ex. tavlor hantering maskin, inline lasermarkeringsmaskin, inline vertikal härdningsugnar, UV härdningsugnar.

visa mer

PRESSRUM

Introduktion av PCB Shuttle Transportör för PCB

Den multifunktionella PCB Shuttle Transportören är en ny typ av transportutrustning för förbehandling elektrofores. Den största funktionen i PCB Shuttle transportör är att olika nedsänkning vinklar, vändningsmetoder, och framåthastigheter kan optimeras enligt olika modeller för att uppfylla de bästa bearbetningsmetoderna. Placering och orientering av dalkroppen kraftigt förkorta utrustningen på grund av dess överskattning, så att den kan användas för förbehandling elektroforesutrustning i stället för pendeltransportörer eller annan transportutrustning.

2022-10-13 visa mer

PCB Shuttle Transportörtillverkare introducerar två typer av transportörer

PCB Shuttle transportörtillverkare berättar för dig att de vanliga bältet transportörerna kan delas upp i vanlig duk kärnbande Veyor, Stålrepskärna transportörer med hög hållfasthet, full explosionssäkra transportörer för lossningsband. flamhämmande transportörer, dubbelhastighetsbandtransportörer, vändbar mobil bandtransportör, kallbeständig transportör m.m.

2022-12-12 visa mer

Barbrädor Destacker för PCB Tillverkare Kina

Tekniska egenskaper. 1. Bare tavlor Destacker för PCB Tillverkare Kin Destacker kan ersätta manuella burkar och traditionella tomma burk Destackers, som kan spara mycket arbetskraft och öka produktionskapaciteten. 2. Bare styrelser Destacker för PCB Tillverkare Kina antar en programmerbar dator styrsystem, som förbättrar noggrannheten av mekaniska åtgärder och är lätt att manövrera.

2023-01-16 visa mer

China Loader & Unloader kombinationssystem för PCB-tillverkare

Tryckta skivor används.

2023-03-06 visa mer

Tillämpningsläge för barbrädor Destacker för PCB

Bara styrelser Destacker för PCB berättar att först, det förklarar från sammansättningen av bandet transportörsystem, och bandtransportören är den viktigaste transport- och lastnings- och lossningsutrustningen. Barbrädor Destacker för PCB berättar att det kan användas i stor utsträckning i gruv, metallurgi, byggnadsmaterial, den kemiska industrin, elkraft, livsmedelsberedning och andra industriområden.

2023-01-02 visa mer

Halvledare lastare och avlastare från Vanstron.

Halvledare lastare och avlastare från Vanstron.

2022-12-21 visa mer

Klassificering av PCB-färjatransportörer

Följande introduktion görs nu: PCB Shuttle-transportörer klassificeras enligt sina ändamål, inklusive allmän mobil, underjordiskt urval, öppen gruvdrift fast, specialkonstruktion, förskjutbar transportör, lastarespecifik omladdningsfunktion, Stora lutningstransportörer osv.

2022-10-25 visa mer

China Single Magazine Unloader för PCB på försäljning introducerar användningen av unloader

China Single Magazine Unloader för PCB på försäljning berättar att avlastaren är tryckbeständig typ, den antar en innesluten rotor. China Single Magazine Unloader för PCB på försäljning Det kan användas i stor utsträckning i sugtyp, tryck typ lufttransportsystem, och negativ tryckförmedlingsutrustning.

2023-03-20 visa mer

visa mer