OM

Vanstron Automation Co, Ltd, är en global leverantör som tillverkar och exporterar pcb montering utrustning såsom tavlor hantering maskin, inline lasermarkeringsmaskin, inline vertikal härdningsugnar, UV-härdningsugnar för SMT-automatiseringsprocessen. Sedan inrättandet av en tillverkningsanläggning i Shenzhen, CHINA, 2015 blir vår kontinuerliga produktutveckling inom SMT-området en viktig leverantör av AVL (godkänd leverantörslista) företag och erkänns för företagets produkter och lyhördhet från kunder runt om i världen inom fordonsindustri, elektricitet &elektronik. Försvarsindustrin och medicinska områden, vi blir den ledande tillverkaren av SMT perifer i Kina med kontinuerlig försäljningstillväxt. Tack vare det stora ingenjörsteamet är Vantron Automation inte bara tillgänglig för att ge vår kund de stabila standardprodukterna och lösningarna, men erbjuder även anpassningsautomatiseringslösningar inom SMT-processområdet. Vi behärskar det avancerade moderna kommunikationsspråket från industrin Ethernet-meddelandet till den grundläggande PLC-programmeringen. vilket gör att vår maskin är tillgänglig för att koppla ihop med någon maskin i världen som resultat för att hjälpa våra slutanvändare att förbättra produktionens effektivitet. men inget behov av att spendera för dyra kostnader. Vanstron Automation bygger på värdena trovärdighet, fokus och förtroende. Vi är trovärdiga eftersom vi gör det vi säger - och vi säger vad vi gör. Vi är fokuserade eftersom vi vill vara bäst på det vi är bra på att automatisera elektronikproduktionen. Och vi är pålitliga eftersom vi inte bara är en leverantör - vi är en partner. Vi är en långsiktig partner till världsmarknads- och teknikledare. I vår produktportfölj hittar du väl etablerad teknik samt innovativ och banbrytande teknik. Vad kopplar samman alla våra produkter? Vi räknar med en kombination av högkvalitativa lösningar och kompetent support som ger dig långsiktiga och hållbara processfördelar. Våra kärnprodukter inkluderar t.ex. tavlor hantering maskin, inline lasermarkeringsmaskin, inline vertikal härdningsugnar, UV härdningsugnar.

visa mer

PRESSRUM

Introduktion av PCB Shuttle Transportör för PCB

Den multifunktionella PCB Shuttle Transportören är en ny typ av transportutrustning för förbehandling elektrofores. Den största funktionen i PCB Shuttle transportör är att olika nedsänkning vinklar, vändningsmetoder, och framåthastigheter kan optimeras enligt olika modeller för att uppfylla de bästa bearbetningsmetoderna. Placering och orientering av dalkroppen kraftigt förkorta utrustningen på grund av dess överskattning, så att den kan användas för förbehandling elektroforesutrustning i stället för pendeltransportörer eller annan transportutrustning.

2022-10-13 visa mer

Att vara redo för spårbarhet genom att arbeta med inline lasermarkeringssystemet

Letar du efter partnern till inline laser märkningssystem? Här har Vanstron automation investerat i 5 år för att göra inline lasermarkeringsmaskinen perfekt för SMT-marknaden, som är bäst för spårbarhetens krav.

2022-02-19 visa mer

Tillämpningen av PCB Shuttle Transportörtillverkare introducerar transportörer.

Först och främst kommer det att förklaras av sammansättningen av bältesmaskinsystemet. PCB Shuttle transportörtillverkare berättar att bandet transportör är det viktigaste bulkmaterialet transportera och lastning och lossning jämnt iips. som kan användas i stor utsträckning inom gruvdrift, metallurgi, byggnadsmaterial, kemisk industri, elkraft, livsmedelsbearbetning och andra industriområden i kolgruvor, metallgruvor, järn- och stålföretag. Hamnar, cementanläggningar och andra platser kan se ett stort antal tillämpningar av lädermaskiner. PCB Shuttle transportörtillverkare berättar att transportmaskinen inte bara kan slutföra transport av bulkmaterial, men också förmedla bulkmaterialet. Stor skillnad.

2022-10-17 visa mer

Klassificering av PCB-färjatransportörer

Följande introduktion görs nu: PCB Shuttle-transportörer klassificeras enligt sina ändamål, inklusive allmän mobil, underjordiskt urval, öppen gruvdrift fast, specialkonstruktion, förskjutbar transportör, lastarespecifik omladdningsfunktion, Stora lutningstransportörer osv.

2022-10-25 visa mer

PCB Shuttle transportörtillverkare introducerar rörrörskruv transportörerna

(1) Arbetsprincipen för rörformen. PCB Shuttle transportörtillverkaren berättar att skruvtransportören använder roterande skruv för att flytta det transporterade materialet al. i det fasta höljet för att utföra transportarbetet. PCB Shuttle transportörtillverkare berättar att huvud- och svanslager flyttas till utsidan av skalet, Det hängande lagret antar skjutlagret med dammsäker tätningsanordning, Lagerbusken är i allmänhet tillverkad av pulvermetallurgi, cementtransporter adopterar filt lagerbusk, Hängande axel och skruvschaktet är skjutblockförbindelse.

2022-11-01 visa mer

Klassificering av PCB-färjatransportörer

Följande introduktion görs: PCB Shuttle Transportbågar klassificeras enligt sina ändamål, inklusive allmän mobil, underjordisk pick, fast öppen gruvbrytning, specialkonstruktion, rörlig transportör, omladdningsfunktion specifik för lastaren, brant lutningstransportör etc.

2022-11-21 visa mer

Smart tavlor Hantering Maskin & Smart Transportörsystem

Vanstron-utrustningen som utgör den smarta SMT-linjen är ansluten till linjestyrningen PC(En separat dator för central styrning av Vanstron anläggningar) genom LAN-kommunikation. Kunden överför PCB-information till varje Vanstron-utrustning via linjestyrningsdatoren, så att operatören enkelt kan ändra bredden. Dessutom gäller följande: det väckar uppmärksamhet som en nästa generations SMT-lösning som förbättrar kundernas produktivitet och konkurrenskraft genom en i realtid övervakning av anläggningsstatus.

2022-11-08 visa mer

Tillämpning av PCB Shuttle Transportyor Tillverkare Introducera transportörerna

För det första kommer det att förklaras av sammansättningen av bältesmaskinsystemet. PCB Shuttle Conveyor tillverkare berättar att transportband är det viktigaste bulk material transport och lastning och lossning, som kan användas i stor utsträckning inom gruvdrift, metallurgi, byggnadsmaterial, den kemiska industrin, elkraft och livsmedelsbearbetning. Och andra industriområden, kolgruvor, metallgruvor, järn- och stålföretag, hamnar, cementanläggningar. och andra platser kan se ett stort antal läder maskin tillämpningar.

2022-11-14 visa mer

visa mer